Parašė Linas

Rodyti pranešimą

Tavo noras panaikinti savo paties sukurtą tinklapį, tik įrodo faktą, kad esi netikras vt fanas. Mano nuomone, kaip tik turėtum plėtoti savo tinklapi, pritraukti ir sudominti dar daugiau žmonių vt tema. Mes aplamai turėtumėm imti pavyzdį iš vokiečių. Ten kiekvienas miestas turi viešojo transporto fanų sukurtus tinklalapius. Kaip pavyzdį pateiksiu vieną forumą. Galima sakyti, kad tai pagrindinė vokiečių öpnv (vt) fanų susibūrimo vieta.
 Tavo noras panaikinti savo paties sukurtą tinklapį, tik įrodo faktą, kad esi netikras vt fanas. Mano nuomone, kaip tik turėtum plėtoti savo tinklapi, pritraukti ir sudominti dar daugiau žmonių vt tema. Mes aplamai turėtumėm imti pavyzdį iš vokiečių. Ten kiekvienas miestas turi viešojo transporto fanų sukurtus tinklalapius. Kaip pavyzdį pateiksiu vieną forumą. Galima sakyti, kad tai pagrindinė vokiečių öpnv (vt) fanų susibūrimo vieta. Tavo noras panaikinti savo paties sukurtą tinklapį, tik įrodo faktą, kad esi netikras vt fanas. Mano nuomone, kaip tik turėtum plėtoti savo tinklapi, pritraukti ir sudominti dar daugiau žmonių vt tema. Mes aplamai turėtumėm imti pavyzdį iš vokiečių. Ten kiekvienas miestas turi viešojo transporto fanų sukurtus tinklalapius. Kaip pavyzdį pateiksiu vieną forumą. Galima sakyti, kad tai pagrindinė vokiečių öpnv (vt) fanų susibūrimo vieta.
 Tavo noras panaikinti savo paties sukurtą tinklapį, tik įrodo faktą, kad esi netikras vt fanas. Mano nuomone, kaip tik turėtum plėtoti savo tinklapi, pritraukti ir sudominti dar daugiau žmonių vt tema. Mes aplamai turėtumėm imti pavyzdį iš vokiečių. Ten kiekvienas miestas turi viešojo transporto fanų sukurtus tinklalapius. Kaip pavyzdį pateiksiu vieną forumą. Galima sakyti, kad tai pagrindinė vokiečių öpnv (vt) fanų susibūrimo vieta. net nežinau, kol kas man tas tinklapis suryja klaikiai daug laiko, o nauda tik tai, kad turiu ką veikti. Bet reikia man gyventi, reikia valgyti, šiuo metu nedirbu, bet vėl grįšiu savaitgaliais dirbti. O darbo dienomis studentauti ir ruoštis atsiskaitymams. Paskutiniai pusmečiai rezultatų prasme mano buvo prasti, nes dirbau ir dar užsiėmiau begale kitų visuomeninių darbų. Dabar gi teks stengtis daugiausia dėl mokslų ir darbo - dėl savo ateities. O tinklapio priežiūrą arba perduosiu patikimam žmogui arba tiesiog tinklapį rečiau atnaujinsiu. Kol kas, gaila, bet rimtų kandidatų pakeisti mano vietą, nematau
 net nežinau, kol kas man tas tinklapis suryja klaikiai daug laiko, o nauda tik tai, kad turiu ką veikti. Bet reikia man gyventi, reikia valgyti, šiuo metu nedirbu, bet vėl grįšiu savaitgaliais dirbti. O darbo dienomis studentauti ir ruoštis atsiskaitymams. Paskutiniai pusmečiai rezultatų prasme mano buvo prasti, nes dirbau ir dar užsiėmiau begale kitų visuomeninių darbų. Dabar gi teks stengtis daugiausia dėl mokslų ir darbo - dėl savo ateities. O tinklapio priežiūrą arba perduosiu patikimam žmogui arba tiesiog tinklapį rečiau atnaujinsiu. Kol kas, gaila, bet rimtų kandidatų pakeisti mano vietą, nematau  Dauguma jį tvarkytų taip, kaip aš galėčiau tvarkyti dirbdamas ir besimokydamas
 Dauguma jį tvarkytų taip, kaip aš galėčiau tvarkyti dirbdamas ir besimokydamas 
 Tinklapį stengsiuosi išlaikyti pagal išgales, bet jei jo lankomumas smarkiai kris vėl (tai jau buvo pirmai), tiesiog neturėsiu dėl ko gaišti laiką (nors man tai ir patinka).
 Tinklapį stengsiuosi išlaikyti pagal išgales, bet jei jo lankomumas smarkiai kris vėl (tai jau buvo pirmai), tiesiog neturėsiu dėl ko gaišti laiką (nors man tai ir patinka).

Nebent kas nors prisijungtų ir realiais darbais prisidėtų, o ne tik kalbėtų
 Nebent kas nors prisijungtų ir realiais darbais prisidėtų, o ne tik kalbėtų  Šiuo metu esu labai užsiėmęs - suvedinėju ir koreguoju www.maršrutai.lt/kaunoraj Kauno rajono eismo tvarkaraščius bei ruošiu maršrutų atvaizdavimą žemėlapyje. Tai truks kelis mėnesius, nes, kaip minėjau, esu studentas visgi.
 Šiuo metu esu labai užsiėmęs - suvedinėju ir koreguoju www.maršrutai.lt/kaunoraj Kauno rajono eismo tvarkaraščius bei ruošiu maršrutų atvaizdavimą žemėlapyje. Tai truks kelis mėnesius, nes, kaip minėjau, esu studentas visgi.

DDD
DDD

DDD
DDD 

Ir šilčiau nuo streso, ir širdis vėl ima plakti
 Ir šilčiau nuo streso, ir širdis vėl ima plakti  Ir dar prisimena išdykusią jaunystę
 Ir dar prisimena išdykusią jaunystę  

Comment