Fakto klaida - teko ne kartą pėsčiomis aplenktį VT Narbuto g., tad jis ten važiuoja lėčiau nei pėsčiojo greitis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Reikia VMS įdėja pasiūlyti.Parašė Ignalina Rodyti pranešimąFakto klaida - teko ne kartą pėsčiomis aplenktį VT Narbuto g., tad jis ten važiuoja lėčiau nei pėsčiojo greitis.
”Stotelėje T.Narbuto link centro nemokamai dalinti pašikniukus, kad VT keleiviai galėtų aplenkti kamštį nevargdami eiti nuo kalno. Tam, kad nepriklausyti nuo oro sąlygų, sukurti sąlygas čiuožti žemyn 24/7 365 dienas per metus.”
- 2 patinka
Comment
-
Tuoj estakada pastatys ir viskas važiuos!!!Parašė Perfect Rodyti pranešimąPer piką galima pėsčiomis greičiau nueiti nuo Europos a. iki Petro ir Povilo bažnyčios. Ne kartą patikrinta. Nors ir nėra A juostos, bet VT ten juda greičiau nei asmeniniai auto.
Ir aišku, kad VT per ją nevažiuos (dar nuo Sietyno mazgo laikų taip)
- 1 patinka
Comment
-
Žirnių g. sankryža tai patvirtina:Parašė Sofa Rodyti pranešimąApskritai, net ir kur yra A juostos, sankryžose jos užkimštos sukančiais į dešinę automobiliais. Svajonė būtų, kad jos būtų pilnai atskirtos ir su šviesoforine pirmenybe sankryžose.
Comment
-
Iš pažįstamų VVT darbuotojų sužinojau, kad bus vėl MAN autobusai. Tiesa konkretaus modelio dar nežinoma. Bet kas žinoma tai, kad bus 18m ir MAN.Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
Pirkime nurodyta, kad iš pradžių pirkimas, o jau po jo bus sukurtas DPS.
- 1 patinka
Comment
-
geras pasirinkimasParašė Vinecko Rodyti pranešimą
Iš pažįstamų VVT darbuotojų sužinojau, kad bus vėl MAN autobusai. Tiesa konkretaus modelio dar nežinoma. Bet kas žinoma tai, kad bus 18m ir MAN.
Comment
-
Čia nuomos autobusus maždaug 2010-2015 metų, nes trūksta.Parašė Wintautas Rodyti pranešimą
geras pasirinkimas
O apie naujus dar nežinoma, nes su finansavimu dabar klaustukas, o ir paraiškų pateikimo terminas buvo priklausomai nuo pirkimo nukeltas nuo 1 iki 3 kartų.
Pavyko dar info surasti apie tai, kad planuojama išsinuomoti apie 50 miesto tipo autobusų, kurių pirmos registracijos metai ne anksčiau negu 2010 metai, o rida nedidesnė nei 500 tūkst. km. Autobusas turi būti dujinis, ne žemesnis negu Euro 5 emisijų standarto.Paskutinis taisė Vinecko; Šiandien, 15:32.
- 1 patinka
Comment
Comment