/\ o tu nemanai, kad politikai užsiima vaikškais žaidimais pastoviai teigdami, kad bus tiesiama absurdiška linija santariškės-stotis? tai įrodo, kad jie arba visai nemąsto, arba visai nesupranta, kur vilniuje gyvena daugiausiai žmonių, tai juk forume irgi daug kalbėta, todėl kažkodėl labai abejoju, ar jie išvis kokias nors studijas atlieka...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus tramvajus
Collapse
X
-
Cia tam tikros lokacijos ir gyvenimo budo, bei nuo tam tikro laisvalaikio praleidimo budo nukenteje zmones taip juokauja. Abejoju ar pats nebudamas tokiu, sugebesiu suprast ju "humoro" subtilybes...Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ šiaip jau nebeatrenku, ar čia tavo sarkazmas eilinis ar kas, bet kad nieko gero tai tikrai.
Comment
-
Kad kazkaip tos linksminancios diskusijos su tramvajum nieko bendro kaip ir nebeturiParašė Edd Rodyti pranešimąNepritari daktaro nuomonei - blogai, pritari - vėl blogai.
Tiek to. Palieku šią temą. Linksmų (ar linksminančių) diskusijų. 
Comment
-
Siaubas, negi tu dar nesupratai, kad rinkimai jau baigėsi? Šituos priešrinkiminius "argumentus" teko dar prieš gerą mėnesį skaityti. Čia nieko naujo nepasakyta. Nenoriu labai plėstis, bet čia ne argumentai, o eilinė propaganda verta Gebelso premijos. Juos visus su tokiais pat pagrįstais argumentais lengviau sugriauti nei jie bando griauti tramvajaus ar metro šalininkų argumentus. Čia Pakso stiliaus straipsniukas su tikrai nerimtais filosofiniais pamastymais, daugiau nieko. Aš taip pat čia galiu sėkmingai pareikšti, kad apklausiau 50 savo pažįstamų ir draugų, kad jie visi žadėjo pastatyti savo auto ir iškarto, kai tik bus tramvajus, tik juo važinėtiParašė daktaras Rodyti pranešimąbernardinai.lt
labai rimti argumentai, laukiam tramvajaus šalininkų atsakomosios atakos
Jei tau tokios sapalionės bent kiek panašios į argumentus. (Nors iš tiesų nieko aš net nesiruošiu apklausinėti).
Parašas :)
Comment
-
Parašė Quack Rodyti pranešimąNebeturiu ka atsakyt. Nugalejai
Visgi pries elementaria logika nepapusi..
Geras, prajuokinai iki ašarų
Comment
-
tai tavęs prašė žmonės sukonkretinti, ką tu laikai svariais argumentais, jei nesugebi ar nenori, tai galimą spręsti, kad viską, ir to autoriaus tyrimo metodiką, kuri tikrai neatleaiko elementarios kritikos, laikai priimtina ir ją pateiki kaip argumentą.Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu ko čia dabar prikaišiot tą nesamonigą ale apklausą?
ar apie ją kur nors užsiminiau?
aš apie kitus dalykus kalbėjau
Comment
-
keistai atrodo tas tavo teiginys dėl pasirinktos linijos absurdiškumo. Tu taip gerai žinai Vilniaus transporto srautus, jų perspektyvas ir galimybes plėstis neįvedant alternatyvių transporto rūšių? Nevisada ten yra didžiausi ir problematiškiausi srautai, kur daugiausiai gyvena žmonių, tai gali būti ir kituose miesto rajonuose, kur daug darboviečių, ar kur daug susikerta iš skirtingų miesto vietų einantys srautai, o gatves ir sankryžas modernizuoti, praplėsti yra labai ribotos galimybės. Be to ir Kalvarijų g. rajone, Baltupiuose, Santariškėse gyvena nemažai žmonių, yra daug įstaigų, organizacijų, ligoninių ir t.t. ten gi ne užmiestis. O autobusų ir traukinių stotys, tikiuosi pats supranti, tikrai yra gyventojų ir miesto svečių traukos objektas. Taip, kad šis maršrutas tikrai nėra absurdiškasParašė daktaras Rodyti pranešimą/\ o tu nemanai, kad politikai užsiima vaikškais žaidimais pastoviai teigdami, kad bus tiesiama absurdiška linija santariškės-stotis? tai įrodo, kad jie arba visai nemąsto, arba visai nesupranta, kur vilniuje gyvena daugiausiai žmonių, tai juk forume irgi daug kalbėta, todėl kažkodėl labai abejoju, ar jie išvis kokias nors studijas atlieka...Paskutinis taisė Svecias; 2007.03.14, 23:28.Parašas :)
Comment
-
taip tikrai nėra. kam reikalingas šitas forumas? diskutuoti. o kokios diskusijos, kai visos nuomonės į vienus vartus? todėl ir bandau oponuoti šiek tiek, kad viską nuodugniai pavyktų bent jau čia išsiaiškint, visus + ir -, todėl ir nesuprantamas man kai kurių forumo vilniečių atakavimas manęs, kažkokio dr doc., šaipymasis, visai užmirštant, apie ką tema. va tik paskutinis svečio komentaras jau panašus į argumentus, kokių aš tikėjausi...Parašė oranger Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad grupelė kauniečių nenori kad vilniečiai turėtų tramvajų...
Kažkaip nelogiška ir negražu...
Comment
-
Man tai iš tikrųjų tas pats. Tik gaila vilniečių, kuriems gali, pabrėžiu: gali įskilti sienos nuo vibracijųParašė oranger Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad grupelė kauniečių nenori kad vilniečiai turėtų tramvajų...
Kažkaip nelogiška ir negražu...
jei neįskils - tuomet viskas šaunu.
Comment
-
Jei tau įdomi mano nuomonė, tai aš turiu tik vieną argumentą - tramvajus yra gražu. Ir man mano argumento užtenka...Parašė daktaras Rodyti pranešimątaip tikrai nėra. kam reikalingas šitas forumas? diskutuoti. o kokios diskusijos, kai visos nuomonės į vienus vartus? todėl ir bandau oponuoti šiek tiek, kad viską nuodugniai pavyktų bent jau čia išsiaiškint, visus + ir -, todėl ir nesuprantamas man kai kurių forumo vilniečių atakavimas manęs, kažkokio dr doc., šaipymasis, visai užmirštant, apie ką tema. va tik paskutinis svečio komentaras jau panašus į argumentus, kokių aš tikėjausi...
Comment
-
Tai manai, kad autobusai ar troleibusai važinėdami senamiesčio gatvėmis vibracijos nesukelia? Pažiūrėk kaip tragiškai atrodo Onos bažnyčia ir bernardinų kompleksas. Kaip manai, kodėl ten eismas maksimaliai apribotas? Taip, kad čia tik eilinis mitas, kad tramvajus ar metro vibruos, griaus senamiesti, o dabartiniai trolikai ir autobusai maždaug oru skraido ir vibracijos nekelia.Parašė somis Rodyti pranešimąMan tai iš tikrųjų tas pats. Tik gaila vilniečių, kuriems gali, pabrėžiu: gali įskilti sienos nuo vibracijų
jei neįskils - tuomet viskas šaunu.Parašas :)
Comment
Teisybė. Politikai studijų neatlieka. Absurdiška linija ar ne - ne man spręsti, šiuo klausimu pasitikėsiu tavim. 
Comment