Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Mercedes-Benz O405 №: 651, 32 maršrutas.

Comment

Vežėjas, aptarnaujantis nemokamą maršrutą Gariūnai - Žalgirio g. įsigijo MB Citaro. Gali būti, kad kažkur iš Ispanijos, nes tiek dažymas, tiek orlaidžių gausa primena ispanų stilių.

Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 13:23.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Ar nebus pakaitinis autobusas, kažkuriam iš esamų Mercedes'ų?
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Solaris Urbino 12 №: 953, 68 maršrutas.

Comment

Sekmadieninio Velomaratono metu. Olandų žiedas
            Meteorit turo MB O405N

MB O405N2

2TP MB O405GN2

Castrosua City Versus CNG

MB O405G Liepkalnio gatvėje

Comment

Volvo 7700 su suprogramuotu lėktuvo simboliu švieslentėje.

Comment

Nelabai pataikyta į Vilniaus spalvas, 078 šiandien 2G
                Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Klausimas ar nebebuvo normalaus mėlyno dažų atspalvio po Mercedesų (512, 515) perdažymo, kad užpirko žymiai tamsesnį?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                    Volvo 7700 su suprogramuotu lėktuvo simboliu švieslentėje.
                    Atvaizdas
                    Tas lėktuvo simbolis tai primena kažkokį vaiką... ateivį gal.
                    Lietuva visiems.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                      Klausimas ar nebebuvo normalaus mėlyno dažų atspalvio po Mercedesų (512, 515) perdažymo, kad užpirko žymiai tamsesnį?
                      O jis ten nudažytas? Nes man panašiau, kad ten tokių spalvų plėvelės užklijuotos. Šiandien mačiau gyvai, tai kažkaip pobaisiai atrodo šis margutis.

Comment

Kiek žinau, Vilniuje nėra nė vieno autobuso, kuris būtų ne nudažytas, o plėvele tam tikros spalvos užklijuota.

Comment

Dar ne iki galo perdažytas prieš 2 savaites

Visą vaizdą labai gadina lopai virš ratų arkų iš abiejų pusių. Ir taip prastai atrodo, o dabar kai užtepė „špakliaus“ ant kraštų, tai juos tik išryškina. Bet pats autobusas tai važiuoja labai gerai.
                          Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 13:24.

Comment

Solaris Urbino 12 CNG nr. 960, 48 maršrutas, Baltupio gatvė

Noge Sprinter nr. 188, 26 maršrutas, Mokslininkų gatvė

Noge Sprinter nr. 190, 57 maršrutas, Riaubonių gatvė
                            Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 13:26. Priežastis: atkurtos nuotraukos

Comment

Po daugiau nei metų prastovos MAN NG262 nr. 599 pagaliau dirba reguliariai. Vakar 75 maršrutu, Justiniškių g.

Pirmoji Transrevio darbo diena 114 maršrutu, st. Senoji Plytinė

Jau pačią pirmą rudens grafikų dieną 2 parkas pritrūko ilgų autobusų. MB O530 Citaro nr. 150, 4G maršrutas, st. Senoji Plytinė

Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 13:28.

Comment

Nu taip, pažanga... Kol girtą jaunimėlį vežioja naktiniai autobusai, tai sodininkus tuo tarpu nudrengtomis transrevio geldomis, kur pačiam atsidaryti duris reikia(!!!), galima vežioti. Koks gi skirtumas. Svarbu "naktinis Niujorkas"... Argi tų Mercedes autobusėlių taip trūksta, kad šitai baisingai bendrovei dar vienas maršrutas atiduotas?

Comment

Naktiniai ir dieniniai ne prie ko. Naktį autobusų perteklius . O šiaip tai taip. Autobusų trūksta, nes reforma buvo atlikta atžagariomis rankomis. Ir buvo aišku dar prieš reformos pradžią, kai jau buvo paskelbta, kas bus daroma, kad bus transporto priemonių, konkrečiai autobusų, trūkumas. Dar daugiau, dėl kai kurių veikėjų noro sunaikinti troleibusus, buvo kirsta per juos - nepaisant trūkstamų autobusų pajėgumų, dideli keleivių srautai atimti iš troleibusų ir permesti į autobusus. Troleibusai važinėja nepakankamai užpildyti, o autobusai perpildyti. Seni troleibusai nurašomi ir parduodami Ukrainai, kur sėkmingai ir toliau po nedidelio remonto važinėja. Bus fotoreportažas iš Ukrainos, o jame ir buvusių Vilniaus troleibusų nuotraukos iš Žitomiro.
                                  Paskutinis taisė Al1; 2015.09.02, 11:00.

Comment

Ar nebūtų geriau Transrevio keleiviui nedraugiškus autobusus duoti tiems maršrutams, kuriuose važiuoja ne 1 autobusas? Tarkim, 61-u galėtų važinėti ir Ridvija, ir Transrevis, jei jau neįmanoma "mikriukų" išvis neleisti. Arba, kaip 20-o ir 13-o atvejais, išskirtas vienas autobusų parko autobusas?

114-u važiuoja vienas vienintelis autobusas ir, be to, į sodus. Su pilnu obuolių maišu vyresnio amžiaus žmogui "tu praverk duris" filosofija nėra labai patraukli.

Kažkada teko važiuoti 61-u. Tai Pelesos stotelėje norėjo išlipti du keleiviai. Vyras ir pagyvenusio amžiaus moteris. Pirmasis išlipo vyras ir, nepamatęs už nugaros stovinčios keleivės, tiesiog užtrenkė duris tiesiai jai prieš nosį. Regis, moteris liko sveika, bet tokie autobusai mieste neturėtų važinėti.

Comment

Kiek netikėtai 283 - 37 maršrutu. Rokantiškių kapinės
                                      Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 13:29.

Comment

Parašė Anjani Rodyti pranešimą
                                        114-u važiuoja vienas vienintelis autobusas ir, be to, į sodus. Su pilnu obuolių maišu vyresnio amžiaus žmogui "tu praverk duris" filosofija nėra labai patraukli.
                                        A114 yra VIENOS stotelės maršrutas. Nori nenori, bet jam pats mažiausias prioritetas. Kito tokio VVT nėra.

Comment

Parašė Xarru Rodyti pranešimą
                                          Atvaizdas

Kiek netikėtai 283 - 37 maršrutu. Rokantiškių kapinės
                                          Jis ten labai tinka. Eilė stotelių kur važiuoja po žmogų per dieną. O jo siauros ir retos durys tinka tokiems "miegantiems" maršrutams.

Comment

Working...
                                          X