Nuo gruodžio 21 dienos keisis visi grafikai. Turėtų dingti apie trečdalis grafikų, važiuos daug rečiau visi.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Jau yra nauji grafikai http://m.stops.lt/kaunas/#kaunas
Nevažiuos 17G, 20, 47M, 49 (vietpj jo 48 visais ratais iki Lampėdžiu važiuos.).
Comment
-
Per daug vistiek autobusu palikta. ypatingai reikia 34 G mazinti ( 2 ligonines autobusu mazga, kur ju zenkliai per daug ). Taip pat galejo tik ryte ir po piet palikti aptarnavima.Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąNuo gruodžio 21 dienos keisis visi grafikai. Turėtų dingti apie trečdalis grafikų, važiuos daug rečiau visi.
Comment
-
Ir 65 pakeista trasa.....Parašė Tomas321 Rodyti pranešimąJau yra nauji grafikai http://m.stops.lt/kaunas/#kaunas
Nevažiuos 17G, 20, 47M, 49 (vietpj jo 48 visais ratais iki Lampėdžiu važiuos.).
Comment
-
Nes bus iškart už kreidos g sustojimo užtvertas pravaziavimas blokais taip kaip buvo balandžio mėnesį.Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
Ir 65 pakeista trasa.....
Comment
-
Pritariu. Vis tiek nei fabrikai, nei parduotuvės su ligoninėm po 18 val. nedirba jau.Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimąTaip pat galejo tik ryte ir po piet palikti aptarnavima.
- 1 patinka
Comment
-
Donorystei esamiems autobusams? Buvo keletas Varšuvos Man'ų adampolyje, pardavime. Matomai tuos ir bus atvežęParašė egiscrypth Rodyti pranešimąIš Varšuvos gaunama keletas lygtais 2006 metu gamybos MAN priekabų (tokios kaip ir dabar turimos ). Šiuo metu yra jau trys atvažiavusios.
Comment
-
Nežinau pagal vaizdą manau juos prikels ir važinėsParašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Donorystei esamiems autobusams? Buvo keletas Varšuvos Man'ų adampolyje, pardavime. Matomai tuos ir bus atvežę
Comment
-
Už tokius atlyginimus tik vieni profesionalai ir ateina dirbti.Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąGalbūt turėjote omeny profesionalumo trūkumo pasekmes?
- 2 patinka
Comment
-
o aš manau, kad ne.Parašė Barabanas Rodyti pranešimą
Manau tvarkys.
Gavus visus MAN autobusus bus daug autobusų nurašyta.
Dar kalbama kad šiais metais turėtų gauti naujus 25 ar kažkiek prailgintų autobusų ir kažkokį kiekį 9 metrų ilgio autobusų.
Tai nemanau ar yra tikslas į jį investuoti
- 1 patinka
Comment
-
Dar niekas nenurašyti, net nenurašyti tokie kaip 760 ar 769.Parašė Barabanas Rodyti pranešimą618 ir 649 jau nurašyti?
Comment
-
Ar autobuso rėmas pažeistas?
Įdomu ko delsia su pirmutinių Den'ų ir Berkhof'ų nurašymu?Paskutinis taisė ssnaiperis; 2021.01.20, 14:49.
Comment
-
Nes privalomas turėti kažkokį rezervą nesvarbu ar jie važiuoja svarbu skaičius . Pvz reikia 200 autobusų tai yra privalomas kažkoks procentas rezervo.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąAr autobuso rėmas pažeistas?
Įdomu ko delsia su pirmutinių Den'ų ir Berkhof'ų nurašymu?
Comment
Comment