Parašė Mantas95

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse

X
- 

Deja, nežinau vietoj ko 841, tik kad vietoj kažkurio pamaininio Volvo. 770 išvis šiandien nemačiau.Parašė denisas Rodyti pranešimąŠitą jau dalyką esu pastebėjęs. Beje, 841 2G gal vietoje 770?
Comment
 - 

Kaip tik toje temoje kur reikia, pasiskaityk temos pavadinimą! be to žmonės turi darbus ir yra užimti todėl negali visa dieną trankytis po miestą ir rinkti jums informacija.Parašė 000Pirmiausia ne toje temoje postas, o antra prasytume issamiau (tam skirtoje temoje).Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
 - 

Autobusų trūkumas pas juos nuo pirmos maršrutų perleidimo dienos, su troleibusais tokia pati situacija.Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąBūtent. Jau prasidėjo ir autobusų trūkumas antram parke?Paskutinis taisė rvr; 2016.10.07, 07:31.
Comment
 - 

Jai jūs apie 607 tai jis ten jau 100+ metų stovi tik rėmas. Turėjo gal kažką daryti, bet nepavyko...Parašė Fulgur Rodyti pranešimąKą veikia Ikarusas I trol. parke?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
 - 

Tai negi sunku vien žemagrindžius paskirt į rezervą? Bardakas čia. Sakysit autobusų trūkumas? Net ir savaitgalį? http://fotobus.msk.ru/photo/1537866/
Comment
 - 

1107 dabar dažnokai pastebiu 16-am. O šiandien jis Pašilaičių žiede stovi kaip rezervas.Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąŠiandien 16 užmatytas 1107.
Comment
 - 

Ačiū.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąJai jūs apie 607 tai jis ten jau 100+ metų stovi tik rėmas. Turėjo gal kažką daryti, bet nepavyko...
Comment
 - 

777 dirba 53-am maršruteParašė denisas Rodyti pranešimą1G iš rezervo - 477. Žemagrindžiu grafiku, pakeitė berods 777.
Comment

Išvažiavo nereiškia įvažiavo 
Comment