Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[PL] Lenkijos keliai. Eismas, maršrutai ir kelių būklė
Collapse
X
-
Sveiki. Vasario mėnesį važiuojame į parodą Poznanėje. Važiuosime pirmą kartą. Koks būtų geriausiaižs maršrutas?Ačiū
-
Toliau irgi. Kartą visa banda stirnų stovėjo ant kelio ir naglai nesitraukėParašė Nitro Rodyti pranešimąKad del gyvunu nebent atkarpa nuo sienos iki Augustow kazkuo pavojinga.
Komentuoti:
-
Man naktį atrodo saugiau per Bialostoka, netik dėl juostų, bet ir dėl gyvūnų.Bent jau iki Bialostoko.
Komentuoti:
-
Man vis kažkaip išeina, kad grįžtant Varšuvą kertu vėlai vakare, tada naktį nuo Ostrów Maz. per Lomžą, Grajevą, Augustavą važiuoju iš esmės vienas tuščiu keliu, nesakyčiau, kad vargina labiau, nei Baltstogės kombo. Trumpesnio, lėtesnio kelio dar vienas privalumas -- mažesnės degalų sąnaudos. Tiek kilometrų mažiau, tiek sąnaudų vidurkis žemesnis. Gal net kokie 5€ susitaupo.
Komentuoti:
-
Laikas manau panašus abiem atvejais, bet nuovargis per Lomžą daug didesnis, tai ir turėtų būti pagrindiniu kriterijumi. Aš asmeniškai į priekį važiuoju per Lomžą, o grįštant per Balstogę.
Komentuoti:
-
P.S. Nejaučiu didelio malonumo drožti ekspresówka 160 km/h, o to nedarant nėra prasmės daryti kablio link Baltstogės, taigi ir toliau važiuosiu pro Łomžą.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Važiavau juo rugsėjo mėnesį. Ten yra visaip. Yra gero kelio, yra bruko, yra labai gumbuoto seno asfalto. Trumpas priminimas, kaip atrodė kelionė per Lenkiją Berlyno ar Prahos kryptimi prieš 20 metų. Google mano, kad ten greičiau, tai galima pagal nuotaiką, ar norisi turistauti, ar ne. Aukščiau esu įdėjęs porą foto.Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Kelias nr. 671 (kampo per Balstogę nukirtimas), kiek žiūriu palydovines foto, yra atnaujinamas. Bent jau tarp Knyszyn ir Ježewo Stare yra visai geras kelias. Jei per Street View kelias atrodo prastai, tai per palydovą matosi, kad danga buvo atnaujinama, paženklintos juostos.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Geriau jau jo vengti, ypač žiemą. Ten 1,5 juostos vietomis + miesteliai.Parašė Fish-Bone Rodyti pranešimąGoogle maps meta kažkokį kampo nukirtimą per Korycin,
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kelias nr. 671 (kampo per Balstogę nukirtimas), kiek žiūriu palydovines foto, yra atnaujinamas. Bent jau tarp Knyszyn ir Ježewo Stare yra visai geras kelias. Jei per Street View kelias atrodo prastai, tai per palydovą matosi, kad danga buvo atnaujinama, paženklintos juostos.Parašė Fish-Bone Rodyti pranešimąVažiavau praėjusią savaitę. Vykom pro Bialystoką (Balstogę). Google maps meta kažkokį kampo nukirtimą per Korycin, bet man pasirodė labai jau menkas tas kelias, tai važiavau tiesiai iki Balstogės ir į greitkelį. Nuo Augustavo iki Balstogės - kaip pasiseks. Mūsų kryptimi beveik nebuvo automobilių, tai aplenkti kokį vilkiką buvo paprasta. O jau išvažiavus į greitkelį labai komfortiškas važiavimas - srautas labai nedidelis, kelias kokybiškas, nuvalytas. Man asmeniškai smagiau nei per Lomžą.Paskutinis taisė PoDV; 2019.01.07, 15:46.
Komentuoti:
-
Važiavau praėjusią savaitę. Vykom pro Bialystoką (Balstogę). Google maps meta kažkokį kampo nukirtimą per Korycin, bet man pasirodė labai jau menkas tas kelias, tai važiavau tiesiai iki Balstogės ir į greitkelį. Nuo Augustavo iki Balstogės - kaip pasiseks. Mūsų kryptimi beveik nebuvo automobilių, tai aplenkti kokį vilkiką buvo paprasta. O jau išvažiavus į greitkelį labai komfortiškas važiavimas - srautas labai nedidelis, kelias kokybiškas, nuvalytas. Man asmeniškai smagiau nei per Lomžą.
Komentuoti:
-
Sveiki, gal kasnors šiuo metu ar neseniai važiavo į varšuvą? ir patartų geriausia maršrutą? gps meta trumpiausią laiką per Bialystoka. Važiuosiu iš Kauno
Komentuoti:
-
S7. Tarp Varšuvos ir Krokuvos jau didelė dalis autostrada. Vargu ar verta važiuot per Katovicus.Parašė USA Rodyti pranešimąSveiki, gal kokių patarimų atsirastų kurį kelią rinktis važiuojant į Zakopanę?
Komentuoti:
-
Sveiki, gal kokių patarimų atsirastų kurį kelią rinktis važiuojant į Zakopanę?
Komentuoti:
-
Jei važiuojate ne daugiau nei 90-100 km/h greičiu galite rinktis pro Lomžą. Jei pedalą spaudžiate stipriau, tuomet per Bialystoką . Iki jo pasikankinus, po to jau skirsite su vėjeliuParašė Fish-Bone Rodyti pranešimąGal kas neseniai vykote į Varšuvą? Kurį kelią rinktis - pro Balstogę ar Lomžą? Važiuosim antradienį vakare, tai nei vilkikų nei vietinių didelio eismo manau nebus.
Komentuoti:
-
Gal kas neseniai vykote į Varšuvą? Kurį kelią rinktis - pro Balstogę ar Lomžą? Važiuosim antradienį vakare, tai nei vilkikų nei vietinių didelio eismo manau nebus.
Komentuoti:
-
Šitą ir galvoju.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Esu važiavęs šituo maršrutu, viskas ok ir berods trumpiausias gaunasi:
https://www.google.lt/maps/dir/54.68...1647!3e0?hl=lt
Komentuoti:
-
Taip, Lodzė :-DParašė mindau Rodyti pranešimą
Manau jūs maišot Lodzę su Lomža, todėl tikrai važinėtumėt šaudyklės maršrutu. Pas jus LT->Varšuva->Lodzė->Vroclovas-Praha
Komentuoti:
-
Esu važiavęs šituo maršrutu, viskas ok ir berods trumpiausias gaunasi:Parašė Sula Rodyti pranešimą
Rekomenduočiau važiuoti per Ostrava, Brno. Nors ir, atrodo, toliau.
https://www.google.lt/maps/dir/54.68...!3e0!5i2?hl=lt
https://www.google.lt/maps/dir/54.68...1647!3e0?hl=lt
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Aš prieš porą metų užstrigau kokiom 4 val. ties Lenkijos-Čekijos sieną tame siaurame keliuke, tai daugiau nerizikuoju.Parašė Garbanius Rodyti pranešimąVažiavau šiuo maršrutu vėlyvą pavasarį. Greičiau gaunasi pro Varšuvą-Vroclavą. Įdomiau (jei sukt į miestus), grįžti pro Brno, Krokuvą.
Jau pavasarį turėtų užbaigti Čenstachavos aplinkkelį nuo Katovicų oro uosto, planuoja suremontuoti ir Gierkuvką, tai tuomet iš vis bus visur normali magistralė.
Komentuoti:
Komentuoti: