Parašė Rimas_OK
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvių sankryža
Collapse
X
-
1. Kalvarijų gatve.Parašė giead675 Rodyti pranešimąO tai pasakyk tada, kaip pakliūti į Forum Palace atvažiavus Geležinio Vilko gatve iš Baltupių, pvz.?
a) Konstitucijos pr.
b) palei ūpę.
2. Geležinio Vilko gatve ir sukti Linkmenų gatve.
3. Iš Baltupių bilekur išlysti į Ukmergės g.
Ir beje nereikia norėt važiuoti tiesiai pačiu minimaliausiu keliu. Nes vieno vairuoto interesai nėra svarbesni už krūvos kitų. Čia kaip ir su Autostrada - vietiniam būtų patogu su traktoriuku ją važiuoti iš kaimelio į kaimelį, bet "kažkodėl" jiem neleidžiama ir turi vingiuoti aplinkui žvyrkeliais.
Comment
-
Jamam pavyzdi is patirties. Kai nebuvo dar jokiu statybu, masinos nuo Konst. prospekto gana sunkiai, bet isiliedavo i pagrindini srauta, kylanti kalnan. Siuo atveju butu gana panasiai. Manau, pabandytu be sviesoforo ir butu matyt (aisku autobusu stotele is esamos reik perkelt).
Is bendro srauto, judancio link centro an zieda kyla ne tiek ir mazai, bet dauguma is ukmerges gatves, o is gelezinio vilko g. tikrai vos kelios.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Cia visai skirtingi dalykai. Pries kylant i kalna budavo sviesoforas, kuris sustabdydavo eisma. Praktiskai tik tada galedavai lysdamas i autobusu juosta isilieti i srauta. Beto, ir norinciu pasukti, nepalyginsi su srautu atvaziuojanciu nuo Baltupiu. O dabar issivaizduok nuo kalno lekiancius 3-4 eilem ant 50-60 km/h. Man turinciam 12m. vairavimo staza, visa tai atrodo ant avarijos ribos.Jamam pavyzdi is patirties. Kai nebuvo dar jokiu statybu, masinos nuo Konst. prospekto gana sunkiai, bet isiliedavo i pagrindini srauta, kylanti kalnan. Siuo atveju butu gana panasiai. Manau, pabandytu be sviesoforo ir butu matyt (aisku autobusu stotele is esamos reik perkelt).gera gyventi gerai
Comment
-
Mano turimas brezinys ant popieriaus ir labai jau didelis, tad cia nesumesiu. O is esmes sankryzoje nelabai kas ir pasikeis. Persistums saugumo saleles ir pasikeis eismo juostu skaicius. Ukmerges g. nuo kalno prie sviesoforo bus 4 juostos+A juosta, i kalna - 1 juosta+A juosta. Gel. viko gatveje viskas po senovei: 2 juostos viena kryptimi ir 3 kita kryptimi.Parašė Artyi Rodyti pranešimąAr yra koks planas, kaip atrodys sankryza po rekonstrukcijos ir kokiomis juostomis, koks transportas vaziuos bei kokiomis kryptimis?
Manau, taip butu lengviau isprest ginca paanlizavus ta plana...
Comment
-
Jau sukanciu nuo gelz vilko an pedagoginio ir sukusiu nuo ziedo i ukmerg. gatve skaiciu gali palygint tikrai.Parašė Kema Rodyti pranešimąCia visai skirtingi dalykai. Pries kylant i kalna budavo sviesoforas, kuris sustabdydavo eisma. Praktiskai tik tada galedavai lysdamas i autobusu juosta isilieti i srauta. Beto, ir norinciu pasukti, nepalyginsi su srautu atvaziuojanciu nuo Baltupiu. O dabar issivaizduok nuo kalno lekiancius 3-4 eilem ant 50-60 km/h. Man turinciam 12m. vairavimo staza, visa tai atrodo ant avarijos ribos.
Greitis nors ir didesnis (ji beje galima sumazint iki 50,plius dar sangrudos ryte, jis mazetu, taigi ilyst butu galima). O tiem automobiliam, kurie is gelz.vilko judetu centro pusen, problemu nekiltu isvis irengus saugumo salele, kuri srautui nuo kalno puses paliktu A ir 2juostas, o kitas 2 ar 1 nuo gelz.vilko.
Galu gale del mazo srautelio nuo gelz vilko an ziedo laikyt sviesofora yra nonsensas.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Taigi sviesoforas laikomas netik tiems kurie is baltupiu ant ziedo suka. As tai niekaip nesuprantu kaip galima siulyt suliet tuos du didziulius srautus i viena be papildomu juostu? Juk turi 6 juostos sutilp i tris. Suprasciau jei is kurios nors puses butu zymiai mazesnis srautas, bet dabar is abieju jis didelis. Jeigu ir palikus dvi juostas sakykim ukmerges gatves srautui, i ta viena vargiai sutilptu visas gelezinio vilko srautas. Juolab dar zinant vairavimo kultura, tai jokie greicio ribojimai nelabai padetu.Parašė praetor Rodyti pranešimąJau sukanciu nuo gelz vilko an pedagoginio ir sukusiu nuo ziedo i ukmerg. gatve skaiciu gali palygint tikrai.
Greitis nors ir didesnis (ji beje galima sumazint iki 50,plius dar sangrudos ryte, jis mazetu, taigi ilyst butu galima). O tiem automobiliam, kurie is gelz.vilko judetu centro pusen, problemu nekiltu isvis irengus saugumo salele, kuri srautui nuo kalno puses paliktu A ir 2juostas, o kitas 2 ar 1 nuo gelz.vilko.
Galu gale del mazo srautelio nuo gelz vilko an ziedo laikyt sviesofora yra nonsensas.
Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Ar nebus čia taip pat kaip prie Spaudos rūmų, kai važiuojant per viaduka man gaunasi lėčiau nei mikriukui, kuris važiuoja apačia
Čia irgi bus - kam sukti lanką per estakadą, kai gali tiesiai. O dar linksmiau bus, kai nuo šviesoforo susidarys kamštis link tilto ir užsikimš išsukimas į estakadą
)
Ir tada viskas bus po senovei, o per estakadą važiuos ne visas srautas, o viena kita mašina. Ir "meleonai" bus nepasitvirtine.
Beje protingiausia būtų: nuo kalno 2 juostos + iš Baltupių 2 juostos = link tilto eina 4 juostos. Dar papildomai galbūt tilptų ir A juosta. ir ties sankryža visos juostos žymimos ištisine linija. Rikiavimuisi pilna vietos jau po žiedu ir link tilto.Paskutinis taisė Rimas_OK; 2007.03.14, 17:10.
Comment
-
Kaip suprantu tu cia kalbi dabar apie visiskai kita puse sios sankryzos. Atvaziuojant nuo centro manau turetu buti palikta tik galimybe sukti ant estakados ir zalia rodykle sukti i gelezinio vilko gatve. O vaziuoti kaip seniau apacia i ukmerges kalna turi buti draudziama. Tuomet nuo centro bent jau sitoj vietoj neturetu apskritai susidaryti kamsciai. Aisku jei nebus sugalvota kazkaip kvailiau viska organizuotParašė Rimas_OK Rodyti pranešimąAr nebus čia taip pat kaip prie Spaudos rūmų, kai važiuojant per viaduka man gaunasi lėčiau nei mikriukui, kuris važiuoja apačia
Čia irgi bus - kam sukti lanką per estakadą, kai gali tiesiai. O dar linksmiau bus, kai nuo šviesoforo susidarys kamštis link tilto ir užsikimš išsukimas į estakadą
)
Ir tada viskas bus po senovei, o per estakadą važiuos ne visas srautas, o viena kita mašina. Ir "meleonai" bus nepasitvirtine.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Tai kad kaip suprantu apie šviesofora leidžianti važiuoti tiesiai per apačia ir yra kalbama. Nors būtų džiugu jei klysčiauParašė umbrella Rodyti pranešimąKaip suprantu tu cia kalbi dabar apie visiskai kita puse sios sankryzos. Atvaziuojant nuo centro manau turetu buti palikta tik galimybe sukti ant estakados ir zalia rodykle sukti i gelezinio vilko gatve. O vaziuoti kaip seniau apacia i ukmerges kalna turi buti draudziama. Tuomet nuo centro bent jau sitoj vietoj neturetu apskritai susidaryti kamsciai. Aisku jei nebus sugalvota kazkaip kvailiau viska organizuot
O kam rodyklės sukti į dešinę? ten irgi šviesoforo nereik, nebent dėl pėsčiųjų. Bet tada ir tai ten nebe rodyklė, o paprastas šviesoforas.
Comment
-
Tai vat butent as ir sakau kad sita kryptimi nereikia sviesoforo.Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąTai kad kaip suprantu apie šviesofora leidžianti važiuoti tiesiai per apačia ir yra kalbama. Nors būtų džiugu jei klysčiau
O kam rodyklės sukti į dešinę? ten irgi šviesoforo nereik, nebent dėl pėsčiųjų. Bet tada ir tai ten nebe rodyklė, o paprastas šviesoforas.
sviesoforas reikalingas vaziuojantiems centro link nuo ukmerges kalno ir gelezinio vilko gatviu. Jeigu viskas bus palikta kaip buvo o tik atsiras estakada papildomai tai tuomet aisku kad gausis apsurdas.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Variantas kaip aš daryčiau

Tiesa, čia dar buvo norinčių autobusų stotelę įtraukti į paveldą, bet aš siūlyčiau ją iškelti, kad autobusai vaižotų per estakadą. Apskritai stoteles su pėsčiaisiais reikėtų iškelti už sankryžos ribų, vis dėlto čia jau ne senamiestis, o mazgas su automobilių srautais. tad miesto transportą galima organizuoti taip, kad persėdimai vyktų Konstitucijos pr., Narbuto g., Ukmergės g. aukščiau.Paskutinis taisė Rimas_OK; 2007.03.14, 18:00.
Comment
-
O kol kas ponaiciai, kurie tvarko paliks dar ir ta autobusa riedet apaciaParašė umbrella Rodyti pranešimąTai vat butent as ir sakau kad sita kryptimi nereikia sviesoforo.
sviesoforas reikalingas vaziuojantiems centro link nuo ukmerges kalno ir gelezinio vilko gatviu. Jeigu viskas bus palikta kaip buvo o tik atsiras estakada papildomai tai tuomet aisku kad gausis apsurdas.
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Visiska tiesa,galvoj sitai ir turejauParašė Rimas_OK Rodyti pranešimąVariantas kaip aš daryčiau

Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Tokia mintis man dabar... Istikruju, kodel negalima butu leisti vaziuoti autobusams estakada?
Manau stotele perkelus i estakados pabaiga, butu visai geras sprendimas, tik aisku reikejo is anskto apie tai galvoti...
Pagal cia pasiulyta plana, labai viskas graziai susidelioja ir nereiktu jokiu reguliuojamu sankryzu, bei srautai sueitu.
Aisku brezinyje iskyla problema vaiuojantiems is Baltupiu pakilt i pedagoginio zieda...
Comment
-
Rimas_OK, va cia tavo anksciau piesta sankryza:

Beda tame, kad neislaikyti gatves plocio ir automobiliu masteliai. Kitas dalykas, tas gatves isplatejimas, kazkurioj vietoj iki tilto turi vel susiaureti, o tai vel nepatogumas. Ir paskutinis dalykas, visgi nelabai noretusi, kad dingtu galimybe uzvaziuoti ant ziedo. Cia tik vietinis ir karta "uzlipes ant to greblio", galetu zinoti, kad dar bunant kitam miesto kraste, reikia rinktis kitas gatves, kad uzvaziuotum ant ziedo, o kas ne vietinis, tai dar turetu gerai paklaidzioti, jeigu atvaziaves prie ziedo, neturetu galimybes ant jo pakilti. As asmeniskai gal koki 1 karta pravaziuoju ta sankryza per menesi, bet butent visa laika nuo Baltupiu kylu ant ziedo
.
gera gyventi gerai
Comment
-
O kaip iš GV į Narbuto g. pakliūti?Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąVariantas kaip aš daryčiau

Tiesa, čia dar buvo norinčių autobusų stotelę įtraukti į paveldą, bet aš siūlyčiau ją iškelti, kad autobusai vaižotų per estakadą. Apskritai stoteles su pėsčiaisiais reikėtų iškelti už sankryžos ribų, vis dėlto čia jau ne senamiestis, o mazgas su automobilių srautais. tad miesto transportą galima organizuoti taip, kad persėdimai vyktų Konstitucijos pr., Narbuto g., Ukmergės g. aukščiau.
Comment
-
Seip viskas grazu butu bet jei as neklystu ten po ziedu lenda ne keturios o trys juostos. Todel sunkiai tie srautai ten lys nors aisku imanoma ir reik juos ten sutalpintParašė Rimas_OK Rodyti pranešimąVariantas kaip aš daryčiau
Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Nieko, jei vakar buvo tik 3, tai vasarų nupieš ir ketvirtą, ten jai vietos užteks truputi nukasus šlaito kraštąParašė umbrella Rodyti pranešimąSeip viskas grazu butu bet jei as neklystu ten po ziedu lenda ne keturios o trys juostos. Todel sunkiai tie srautai ten lys nors aisku imanoma ir reik juos ten sutalpint
Parašas :)
Comment
Comment