Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Kauno infrastruktūros projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #81
    Nelabai supratau, kokiu būdu bus tosios naujosios juostos viešajam transportui įrengtos? Negi ims ir atiduos dabar esamas? Tokiu atveju, kai kuriuose ruožuose kamščių neišvengsime.

    Comment


      #82
      Bus problemų dėl HESo. Bet jei jį pilnai uždarys, tai gal ir sutvarkys greitai. O šiaip tai durnai daro jei visą plentą nuo pat užtvankos pradžios iki Garliavos iškart uždarys, o ne dalimis.

      Comment


        #83
        Parašė sanomiz
        Nelabai supratau, kokiu būdu bus tosios naujosios juostos viešajam transportui įrengtos? Negi ims ir atiduos dabar esamas? Tokiu atveju, kai kuriuose ruožuose kamščių neišvengsime.
        Parodos kalna reikes kuo toliau aplenkti tokiu atveju...

        Comment


          #84
          Parašė sanomiz
          Nelabai supratau, kokiu būdu bus tosios naujosios juostos viešajam transportui įrengtos? Negi ims ir atiduos dabar esamas? Tokiu atveju, kai kuriuose ruožuose kamščių neišvengsime.
          Kaune pirma juosta ir taip beveik niekas nevažinėja, taip kad situacija realiai nepablogės.
          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

          Comment


            #85
            Kauno gatvės bus ženklinamos plastiku

            www.delfi.lt

            Šiais metais pirmą kartą Kauno miesto gatvės bus ženklinamos nauju būdu – vietoje dažų naudojant plastiką. Pirmoji gatvė ženklinama liejant plastiką - Savanorių prospektas, sakoma Kauno miesto savivaldybės pranešime spaudai.

            “Gatvių ženklinimo konkursą laimėjusi įmonė pasiūlė brangesnį, bet ilgaamžiškesnį gatvių ženklinimo būdą – plastiką. Gatvėse, jeigu tai itin intensyvaus eismo gatvės, dažai nusitrina dar nesulaukus naujojo sezono. Plastiko liejimas garantuoja, kad juostos gatvėse laikysis mažiausiai dvejus metus”, - sakė Kauno miesto savivaldybės Komunalinio ūkio skyriaus vyriausiasis specialistas Valentinas Čižinauskas.

            Šiais metais naujuoju būdu bus ženklinama Savanorių pr. atkarpa nuo Taikos pr. iki miesto ribos (Islandijos pl.), nes šios gatvės danga yra neseniai atnaujinta. Ateity planuojama, kad atnaujinus kitų gatvių dangą taip pat bus liejamas plastikas, o ne dažoma dažais.

            Iš viso šiais metais planuojama perdažyti 22 magistralines Kauno gatves. Šiuo metu 12 pagrindinių miesto gatvių jau yra sutvarkytos. Iš miesto biudžeto šiems darbams, kaip ir pernai, skirta 300 tūkst. litų.
            Mano nuotraukos @Fotki.com

            Auto Show Millennium 2007
            Retromobile 2007
            "Kova 1". Driftingo čempionatas
            "Foje" Gali Skambėti Kitaip
            Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
            BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
            Kauno Marių Regioninis Parkas

            Comment


              #86
              Maironio gatvė



              Gal kas žinote, kiek užaugs tie medžiai ir kada tai bus?

              Comment


                #87
                jau kaune su ženklinimu gatvių tai tragedija...varai žiedu ir nežinai, kur esi, 2 ar 1 eilėi...šviesoforai tai visai liūdna nesimato visiškai!!! jeigu jų nepakeis, tai bus amen juze kaput...važiuoju vakar ir galvoju, kad lygtais žalia šviečia...

                Comment


                  #88
                  va dėl žalios tai mane itin nervina šviesoforai prie telekomo... Bazės kryptim judant saulėtą dieną neįmanoma suprast kada žalia o dėl gatvių žymėjimo tai kažkaip įpratau skirt atstumus
                  Mano nuotraukos @Fotki.com

                  Auto Show Millennium 2007
                  Retromobile 2007
                  "Kova 1". Driftingo čempionatas
                  "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                  Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                  BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                  Kauno Marių Regioninis Parkas

                  Comment


                    #89
                    /\ įprast tai ir aš įprasčiau, bet labai jau nykiai tada gatvės atrodo be ženklinimo...

                    Comment


                      #90
                      Kauno diena:

                      Kauno Tarybos nariai susirūpino, ar laiku bus baigti Marvelės gatvės ir Europos prospekto statybos darbai. Marvelės gatvės statybvietėje nedirba daug technikos, nors pusę šio kelio žadama atidaryti dar šiais metais. Išvažiuojamajame Kauno miesto tarybos Miesto ūkio ir energetikos posėdyje valdininkai politikus tikino, kad visi darbai vykdomi pagal numatytą grafiką.

                      Laiku tikimasi užbaigti ir Europos prospektą. Tuo tarpu jame vykstantys darbai M.K.Čiurlionio tilto prietilčio mazgo statytojus privertė pakoreguoti numatytus planus.

                      Reklama

                      Kelias netaps aklagatviu

                      Komunalinio ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojas Algirdas Vyšniauskas tvirtino, kad dar šiais metais vairuotojai galės važiuoti Europos prospektu iki M.K.Čiurlionio tilto. „Rūpesčių iškilo, kai užsitęsė prietilčio mazgo koncesijos konkursas, nes „Kauno keliai“ padarė daug darbų, o prietilčio statyba dar tik bus pradėta, - kalbėjo vedėjo pavaduotojas. – Dabar pusė kelio užversta žemėmis ir bendrovė „Hidrostatyba“, kuri tapo koncesininku, dar negalės statyti prietilčio estakados“.

                      A.Vyšniauskas tikisi, kad iki gruodžio mėnesio Europos prospektas bus užbaigtas. „Nors prietilčio mazgo dar neturėsime, tačiau tai nebus kelias į niekur, - tvirtino jis. - Vairuotojams bus nutiesta įvaža į Lakūnų gatvę“. Šiemet prospekte tikimasi įrengti ir šviestuvus. Laiku baigti visus darbus įpareigoja ir terminai, numatyti Europos Sąjungos fondui pateiktoje projekto paramos paraiškoje.

                      Prospekto atkarpos nuo Botanikos sodo iki M.K.Čiurlionio tilto statybai ES fondai skyrė 9,5 mln. litų, o 4,7 mln. miesto Savivaldybės administracija turėjo skolintis.

                      Su tiltu susijungs negreitai

                      M.K.Čiurlionio tilto prietilčio statybos ir koncesijos konkursą laimėjusi bendrovė „Hidrostatyba“ mazgo statybą turėjo pradėti rugpjūčio mėnesį. Tačiau dėl prospekto statybos įmonė sutiko pakoreguoti darbų seką. „Šios bendrovės dar konsultuosis, kuri iš jų ties įvažą iš Europos prospekto į Lakūnų gatvę“, - sakė A.Vyšniauskas.

                      Paskui „Hidrostatyba“ pradės statyti apie 300 metrų ilgio estakadą virš geležinkelio bėgių, įrengs kelio pylimus, nuovažas. Tai sujungs tiltą su Europos prospektu. Visus darbus numatyta atlikti per dvejus metus.

                      Privati bendrovė ne tik pastatys, bet 23 metus prižiūrės ir remontuos transporto mazgą. Šio sandorio vertė - apie 139 milijonai litų.

                      Marvelėje darbas neverda

                      Labiausiai politikai susirūpinę Marvelės gatvės tiesimo darbų eiga. Miesto ūkio ir energetikos komiteto pirmininkas Zenonas Vainoras ironiškai kalbėjo apie statybvietę. „Nematau, kad čia virtų darbas“, - sakė jis. Komunalininkai tvirtino, kad rangovai daugiau dėmesio sutelkę Aleksoto prietilčiui. „Nematau ten nė vieno“, - replikavo politikas. Kiti politikai svarstė, ar neatsitiks taip, kad pinigai bus panaudoti, o rezultato niekas nepamatys.

                      A.Vyšniauskas teigė, kad bendrovė „Kamesta“ iki šiol laiku įvykdė visus įsipareigojimus. „Mes jų nekontroliuojame, įmonė pati planuoja savo darbus, kol kas padaryta netgi daugiau, nei iki to laiko reikėtų“, - sakė jis.

                      Šiais metais ketinama atidaryti pusę gatvės. Kol kas joje automobiliai važiuos tik viena kryptimi –vandenvalos įmonės link. Įvaža į naują kelią bus maždaug už 200 metrų nuo Aleksoto tilto. Per Marvelės gyvenvietę mašinos judės irgi tik viena kryptimi – nuo vandenvalos įmonės iki Aleksoto.

                      Keturias šio kelio juostas planuojama nutiesti ir sujungti su statomu Aleksoto tilto prietilčio mazgu iki kitų metų pabaigos. 2,2 kilometro ilgio kelias turės dvi požemines perėjas. Šių darbų vertė - 50 mln. litų. Už Aleksoto prietilčio mazgo statybą ir priežiūrą Savivaldybės administracija per 25 metus koncesininkui sumokės 57 mln. litų.

                      Prietilčio reikia ir “Via Baltica” tiltui

                      Kauno vicemeras Adolfas Antanas Balutis sakė, kad iš Lietuvos automobilių kelių direkcijos bus prašoma pinigų Vakarinio lanksto tilto prietilčio statybai. „Reikia pripažinti, kad mūsų administracija nepakankamai veikli - jau seniai reikėjo spausti Susisiekimo ministeriją, kad susirūpintų eismo per tiltą saugumu“, - kalbėjo jis.

                      Vairuotojai, norėdami įvažiuoti į Marvelės gatvę nuo “Via Baltica” kelio tilto, turi kirsti priešingo eismo juostą. „Ten įvyksta daug avarijų ir būtina įrengti šiuolaikinę saugią nuovažą“, - mano vicemeras.

                      Šiuo metu Kelių direkcija svarsto prietilčio statybos projektą. Manoma, kad jo statybai reikės maždaug 7 mln. litų.
                      BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

                      Comment


                        #91
                        Turiu durną klausimą informuotiems žmonėms - gal kas nors žinote, ar šiemet ką nors iš suplanuotų gatvių remonto darbų iš viso padarys, ar visiškai nieko? Nes mane jau siutas ima konkrečiai - nei Varnių g. tiltas, nei Parodos kalnas, nei Sukilėlių prospektas net nepajudinti, nors pagal visą logiką kai kur darbai jau ir baigti turėjo būti...
                        Birth, school, METALLICA, death

                        Comment


                          #92
                          Gal tu vis delto parasyk uzklausima Komunalinio ukio skyriui.
                          Kaunas yra Kaunas

                          Comment


                            #93
                            Parašė Vaidosius
                            Gal tu vis delto parasyk uzklausima Komunalinio ukio skyriui.
                            Dabar naujame kaunas.lt galima interaktyviai bendrauti Klauskite-Atsakysime

                            Comment


                              #94
                              Apart kiemų šiemet kaip niekas ir nepadaryta, nesugeba net visų perėjų ties mokyklomis nudažyt.
                              Jei pastebėsit, jog ir nuo šaligatvių žolės neravimos, net ir pačiame centre! Nei vienais metais nebuvo tokių dalykų. Miestas atrodo kaip paliktas likimo valiai...

                              Comment


                                #95
                                Del gatviu atsakymas toks:

                                Atsakydami á Jûsø paklausimà e. paðtu, informuojame, kad ðiuo metu dar
                                vyksta vieðøjø pirkimø ástatymu numatytos procedûros dël Varniø tilto
                                dangos remonto, dël Sukilëliø pr. dangos remonto bei Paneriø gatvës
                                sujungimo su Islandijos pl. Ávykus konkursams bus sudarytos sutartys su
                                rangovais ir 2006 m. atlikti darbai.

                                Pagarbiai,
                                Komunalinio ûkio skyriaus vedëjo pavaduotojas Z. Girèys
                                Kaunas yra Kaunas

                                Comment


                                  #96
                                  Džiugina tai, kad veikia klausimai-atsakymai

                                  Comment


                                    #97
                                    Kokie dar darbai - taigi žiema ant nosies.
                                    It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                    Comment


                                      #98
                                      čia gal metus supainiojo, nes žinant visas biurokratines procedūras, teiginys:
                                      "..ir 2006 m. atlikti darbai." skamba labai optimistiškai
                                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                      Comment


                                        #99
                                        Na, tiesiog žodžių trūksta - 2006 m. bus atlikti darbai, o konkursai dar nepasibaigę. Jie ką, negali konkursų žiemą suorganizuot arba ankstyvą pavasarį, kad vasarą galėtų normaliai darbus dirbti ?! Džipas labai taikliai pastebėjo - siemet miestas atrodo kaip apleistas. Ir tai vyksta įvertinant, kad savivaldos rinkimai po pusmečio. Konkrečią kilpą ant kaklo sau neriasi dabartinė valdžia.
                                        Birth, school, METALLICA, death

                                        Comment


                                          Kauno geležinkelio tunelio remontas kainuos 65 mln. litų
                                          http://www.delfi.lt/news/economy/aut...hp?id=10647847
                                          Mano galerija Flickr'yje

                                          Comment

                                          Working...
                                          X