O gal jie jau gauna tokius pavienius apdaužytus? Kadangi neatrodo kaip kažkoks esminis trūkumas, tai ir deda.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus šaligatviai ir pėsčiųjų takai
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąO gal jie jau gauna tokius pavienius apdaužytus? Kadangi neatrodo kaip kažkoks esminis trūkumas, tai ir deda.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąVa kaip atrodo Antakalnio 1 prieš 2-3 metus įrengti nauji dažyti (juodo metalo) turėklai:
https://www.google.com/maps/@54.6935...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Parašė Riedutis Rodyti pranešimąAš pastebėjau, tie, kas prižiūri žalias erdves bent jau bando kompensuot tokius trūkumus apkasdami žalio ploto perimetrą grioveliu, foto irgi berods matosi tokios pastangos.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Sprendziant is Street view jau 2023 metais panasiai atrode. 2022 yra nuotrauka - pradejo rudyti bet dar laikesi. Idomu kuriais metais suremontuoti, nes 2019 dar buvo seni.
https://www.google.com/maps/@54.6935...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Šiandien lankiausi Sporto g.. Susibiesinau : )). Foto darytos nuo Sporto 10 einant link Olimpiečių link tilto per Nerį. Nesu tikras - gal net blogiau nei sovietmečiu... O juk įrengta visai neseniai. Šaligatvio arba nėra, arba jis užblokuotas.
O tada stebimasi kodėl žmonės taip linksta į automobilius. Mane jau vargina mieste vaikščioti stengiantis įveikinėti visas tas kliūtis. Aš esu gan sportiškas tai man gan dzin, o pvz su vaikų vežimėliais, senesniems tai...
- 8 patinka
Comment
-
Parašė RamasN Rodyti pranešimąTvarkymo darbai įvažiuojant į Medeinos g. Tiesą pasakius, neįsivaizduoju priežasties, nebent kokios požeminės komunikacijos kartu tvarkomos. Kiek kartų teko eit, nebuvo problemų. Gal po pilno sutvarkymo pasimatys kas konkrečiai pasikeitė. Tiesa, šiek tiek ir aplinka tvarkoma
Comment
-
Parašė Riedutis Rodyti pranešimą
Ten juk šalia (už ~100-200 m) naujas NT projektas, gal susiję su tuo? Tiesiog visą atkarpą aptvarko?
Comment
-
Parašė RamasN Rodyti pranešimąTvarkymo darbai įvažiuojant į Medeinos g. Tiesą pasakius, neįsivaizduoju priežasties, nebent kokios požeminės komunikacijos kartu tvarkomos. Kiek kartų teko eit, nebuvo problemų. Gal po pilno sutvarkymo pasimatys kas konkrečiai pasikeitė.
Parašė RamasN Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Ginthus; 2025.05.19, 19:06.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąŠiandien lankiausi Sporto g.. Susibiesinau : )). Foto darytos nuo Sporto 10 einant link Olimpiečių link tilto per Nerį. Nesu tikras - gal net blogiau nei sovietmečiu... O juk įrengta visai neseniai. Šaligatvio arba nėra, arba jis užblokuotas.
O tada stebimasi kodėl žmonės taip linksta į automobilius. Mane jau vargina mieste vaikščioti stengiantis įveikinėti visas tas kliūtis. Aš esu gan sportiškas tai man gan dzin, o pvz su vaikų vežimėliais, senesniems tai...
- 12 patinka
Comment
-
Parašė Knope Rodyti pranešimąJau keliose vietose pastebėjau nuskilusius granito bortus. Kyla du klausimai. Pirmas: ar tikrai jie tvirtesni už betoną? Antras: kodėl Vilniaus ir Kauno senamiesčiuose esantys tarpukariniai bortai NIEKUR aštriai nenuskilę, o tik maloniai laiko nugludinti?
Granitas pagal bendrą tvirtumą kair ir atitinka betoną. Bet velnias slepiasi įtrūkimuose.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąTai vyko berods kažkokios gyventojų apklausos, tai gal ir pasirinko "humanizavimą".
Tie maišai aišku naudingas išradimas, bet wtf ten per celofaniniai borteliai per 20cm nuo stiebo? Toks vaizdas lyg su maišais pasodinta
Ne, ne visi moka naudotis liniuote.
Comment
-
Parašė RamasN Rodyti pranešimąPaskutinis taisė AwkwardEd; 2025.05.20, 07:09.
- 1 patinka
Comment
-
Vasaros g remonto naujienos.
Kaip minėjau, iš savivaldybės atstovo gavau patvirtinimą, kad bus nepertraukiamas 1,5 m pločio šaligatvis nuo Olandų g iki Vasaros 7 ligoninės. Kolkas vis dar negavau patvirtinimo ar bus asfaltas praplatintas iki 5 m kaip turi būti Ds kategorijos dviejų juostų gatvelėje. BET. Kalbėjau vakar su darbuotoju, kuris atlikinėjo kasimo darbus ir jis patvirtino, kad bus 5 m pločio asfaltas. Taip pat grunto nukasimas eina iš esmės toje vietoje, kurioje pagal mano brėžinius numatytas bortas - matosi nuotraukos dešinėje. Tad yra šios dvi indikacijos, kad visgi ir asfaltas bus tokio pločio kokio reikia. Nesidžiaugsiu neperšokęs griovio, bet gerų indikacijų yra.
Dėšineję matosi nukasimas, kurio turi užtekti, kad, žiūrint nuo kairėje esančios būdelės, įrengti šaligatvį ir asfaltą 5 m pločio:
Paskutinis taisė spekas; 2025.05.22, 17:55.
- 7 patinka
Comment
Comment