Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Manevriniai šilumvežiai Lietuvoje
Collapse
X
-
O koks tas toks sąstatas? O aparatas antikvarinė retenybė jau, kur tiksliau jis yra, jei dar yra?
-
Kadangi taip netikėtai atsirado laiko, tai pradėjau tvarkyti savo archyvus. Radau labai daug nepublikuotu nuotraukų viešojo transporto tema. Taip pat radau ir traukinių foto. Viena iš radybų grybų yra:
Komentuoti:
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąLabai panasus i zaislini
Ir, palyginus su visais kitais manevriniais, keistai atrodo radiatorius lokomotyvo priekyje.
Komentuoti:
-
Parašė VLRD-1 Rodyti pranešimą
Ir, palyginus su visais kitais manevriniais, keistai atrodo radiatorius lokomotyvo priekyje.
Komentuoti:
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąGal kiek ne laiku, bet man patinka TEM18-TMX iššifravimas: ТМХ - Транс Маш Холдинг
Komentuoti:
-
Gal kiek ne laiku, bet man patinka TEM18-TMX iššifravimas: ТМХ - Транс Маш Холдинг
Komentuoti:
-
Parašė VLRD-1 Rodyti pranešimąo man visai negailatechnika turi tobuleti, o duotu man valdzia i ranka, tai TEP60 visus papjauciau, tik viena egzemplioriu muziejui paikciau
O TGK labai šauniai atrodo, net nuotaiką pakėlė.
Komentuoti:
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąPopuliarus tie varikliai dabar - latviai i TGM23 idejo
Ir vel laivo dyzelinis variklis keliauja i lokomotyva
Gaila to nepakartojamo dumelio, kuri mesdavo senasis, berods, JUMZ'astechnika turi tobuleti, o duotu man valdzia i ranka, tai TEP60 visus papjauciau, tik viena egzemplioriu muziejui paikciau
Komentuoti:
-
Parašė VLRD-1 Rodyti pranešimąpavara sena, o variklis naujas -Volvo Penta
Ir vel laivo dyzelinis variklis keliauja i lokomotyva
Gaila to nepakartojamo dumelio, kuri mesdavo senasis, berods, JUMZ'as
Komentuoti:
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąO variklis ir transmisija seni palikti ar irgi koks CAT'as su VOITH'u idetas?
Komentuoti:
-
Parašė VLRD-1 Rodyti pranešimątaip, taip "choziajka"
Komentuoti:
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąOpapa
Cia, man atrodo, VLRD "seimininke", t.y. manevrinukas, stumdantis lokomotyvus po depa
Atrodo, kaip sumazintas CME3M buozgalvis
Komentuoti:
-
Parašė VLRD-1 Rodyti pranešimą
Cia, man atrodo, VLRD "seimininke", t.y. manevrinukas, stumdantis lokomotyvus po depa
Atrodo, kaip sumazintas CME3M buozgalvis
Komentuoti:
-
Naujas manevrinis silumvezis TEM TMH-002 nuo gruodzio 15 d. iki 25 d. bus eksploatuojamas Minsko skirstymo stotyje. Jei kas nors tuo metu ten netycia bus - fotkinkite
Komentuoti:
Komentuoti: