Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Nuo traukinio KLG - SPB atsikabino LG TEP70BS.
Ir tuoj prisikabins BČ TEP70BS.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimąVilniaus geležinkelio stotyje kadanors buvo naudojamas su keleiviais 19-as kelias? Ten ilga ir didelė platforma yra išlikusi iki šiol. Aišku aš ja ir ankščiau matęs esu, bet jokios informacijos praktiškai apie ją nežinau.
yra viena nuotrauka išlikus kur turistinis traukinys tam perone. ten aukštas peronas, LG riedmenys nelabai pritaikyti jam, tai ir nenaudoja.
Komentuoti:
-
Vilniaus geležinkelio stotyje kadanors buvo naudojamas su keleiviais 19-as kelias? Ten ilga ir didelė platforma yra išlikusi iki šiol. Aišku aš ja ir ankščiau matęs esu, bet jokios informacijos praktiškai apie ją nežinau.
Komentuoti:
-
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Prismenu, kad atvažiavus traukiniu į Trakus, ten jau stovėjo kitas. Tai kažkaip buvo naudojamas.
Komentuoti:
-
Parašė Vitas2 Rodyti pranešimąPagėgiuose tam, kad patektų į 1 kelią, turi pakeisti važiavimo kryptį. Traukinys nuvažiavo į pietinį kelyno galą ir pakeitė važiavimo kryptį.
Dėl to kyla įdomus klausimas. Ar sovietmečiu traukiniai Kaliningradas-Maskva ar Kaliningradas-Liepoja Pagėgiuose keisdavo vaziavimo kryptį ?
Komentuoti:
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimą
Taip dvikelis buvo tik pačiuose Trakuose, prieš gel.stoti išsiskiria kontaktinė linija į dvi dalis, yra jungtis. Na greičiausiai jeigu liko iki šiol nutiesta kontaktinė linija, reiškia buvo dalis kelio ruožo, tai net akivaizdžiai matosi, o jei buvo kelio ruožas, tai turėjo būti ir peronas. Hm na arba jo nebuvo ir aš klystu, tik tada jei nebuvo perono tai klausymas kam tada tas antras kelias buvo reikalingas?
Komentuoti:
-
Garvežių eroje antrasis kelias buvo reikalingas apvažiuoti garvežiui vagonus. Bet ji jau seniai praėjo. Elektrifikavus to nereikėjo. Galbūt antro perono ir nebuvo - nepamenu. Atvažiavęs traukinys pervažiuodavo į antrą kelią ir tiek. Bet tada atvažiavęs kitas traukinys turėjo ir išvažiuoti pirmas, o pirmasis traukinys turėjo ilgą atstovą. Pagal, pavyzdžiui, 1985 tvarkaraštį nesimato, kad taip būtų buvę.
Komentuoti:
-
Parašė Vitas2 Rodyti pranešimąNa taip, atrodo kaip mistika, bet atrodo, kad dvikelis buvo tik pačiuose Trakuose, o ne visame ruože iki Senųjų Trakų. Keista bet ir aš nepamenu kaip tai atrodė realybėje ir kada buvo demontuota. O tame antrame kelyje ar buvo peronas ?Paskutinis taisė 1132; 2018.02.05, 23:28.
Komentuoti:
-
Pagėgiuose tam, kad patektų į 1 kelią, turi pakeisti važiavimo kryptį. Traukinys nuvažiavo į pietinį kelyno galą ir pakeitė važiavimo kryptį.
Dėl to kyla įdomus klausimas. Ar sovietmečiu traukiniai Kaliningradas-Maskva ar Kaliningradas-Liepoja Pagėgiuose keisdavo vaziavimo kryptį ?Paskutinis taisė Vitas2; 2018.02.05, 21:27.
Komentuoti:
-
Na taip, atrodo kaip mistika, bet atrodo, kad dvikelis buvo tik pačiuose Trakuose, o ne visame ruože iki Senųjų Trakų. Keista bet ir aš nepamenu kaip tai atrodė realybėje ir kada buvo demontuota. O tame antrame kelyje ar buvo peronas ?
Komentuoti:
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąEj575-012.
Komentuoti:
-
Iki Šilutės, deja. Čia LG nesąmonę padarė. Reikėjo leisti važiuoti bent iki Pagėgių. Tada keleivių būtų buvę kur kas daugiau. Po 2 val. būtų buvę galima grįžti atgal į Klaipėdą, pavaikščiojus po Pagėgius. Aišku, esant geram orui, kaip šiandien. Penktadienį tai buvo blogas oras.
O ko ten nespėti? Pagėgiuose stovi apie valandą. Nuo Stoniškių iki Pagėgių neskubant su mašina apie 10 min. Traukinys važiuoja 12 min. O iki tilto irgi netoli, apie 5-7 min. neskubant.
Komentuoti:
-
Šiandien, Klaipėda - Sovetskas, 730ML-007. Penktadienį važiavo 003.
Pravažiuoja Stoniškius.
Ten pat, Pagėgių link.
Pagėgiuose tam, kad patektų į 1 kelią, turi pakeisti važiavimo kryptį. Traukinys nuvažiavo į pietinį kelyno galą ir pakeitė važiavimo kryptį.
3 kelyje stovėjo du ER20CF šilumvežiai su akmens anglies sąstatu ir laukė išvykimo į Kaliningrado sritį.
730ML-007 pirmajame Pagėgių stoties kelyje.
Prieš užvažiuojant ant tilto per Nemuną.
Dar Lietuvoje.
Maždaug ties viduriu Nemuno, ties pakeliama tilto sekcija.
Paskutinis taisė Al1; 2018.01.07, 19:10.
- 10 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: