Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Traukos riedmenys. Bendro pobūdžio diskusijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Kitas Džiugas
    replied
    Kur ta Lysva randasi?Kokioj Rusijos vietoj ji yra?
    Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2009.12.29, 22:54. Priežastis: Noras papildyti

Komentuoti:

• VLRD-1
    replied
    Parašė Technarius LT-1 Rodyti pranešimą
    Šiaip išties TEP70 yra patikimesni nei TEP70BS. Gerbiamas kolega iš VLRD neleis sumeluot, nors dabar ir stovi 2 iš 4 TEP70, bet buvo laikai kai 3 iš 4 BS stovėjo ir ne po vieną mėnesį, vienas iš BS'u remonte yra man rodos beveik pusę metų prastovėjęs. Tiek mums tiek VLRD teko bendraut su gamyklos atstovais iš Kolomnos ir paaiškėjo, kad beveik visi TEP70BS iki 50to numerio (ar iki 80 tiksliai nepamenu) turi didelių problemų su pagalbiniais generatoriais, dėl ko šilumvežio prastova remonte būna žiauriai didelė, nes generatorius reikia vežti garantiniam remontui net už Uralo (gamyklos pavadinimo neatsimenu).
    faktiskai pritariu, tik galima aisku ir LT suremontuot, kas ir buvo padaryta vienam is BS'u . o gamykla vadinasi ООО "Электротяжмаш-Привод", Lysva, Rusija.

Komentuoti:

• klausimas
    replied
    Sveiki ,norejau pasidometi apie lokomotyvu stabdziu sistemos svirtine pavara reikia nubraizyti pora brezineliu ,bet nzn sios sistemos matmenu koki buna?Gal galite padeti?.Aciu

Komentuoti:

• Technarius LT-1
    replied
    Šiaip išties TEP70 yra patikimesni nei TEP70BS. Gerbiamas kolega iš VLRD neleis sumeluot, nors dabar ir stovi 2 iš 4 TEP70, bet buvo laikai kai 3 iš 4 BS stovėjo ir ne po vieną mėnesį, vienas iš BS'u remonte yra man rodos beveik pusę metų prastovėjęs. Tiek mums tiek VLRD teko bendraut su gamyklos atstovais iš Kolomnos ir paaiškėjo, kad beveik visi TEP70BS iki 50to numerio (ar iki 80 tiksliai nepamenu) turi didelių problemų su pagalbiniais generatoriais, dėl ko šilumvežio prastova remonte būna žiauriai didelė, nes generatorius reikia vežti garantiniam remontui net už Uralo (gamyklos pavadinimo neatsimenu).

Komentuoti:

• sleader
    replied
    Parašė VLRD-1 Rodyti pranešimą
    kas liecia TEP'u - pakankamai patikimos masinos.. na jeigu is tikruju kam nors idomu, tai siuo metu ir keturiu turimu TEP70, du stovi sugede.. visi BS'ai ir TEP60 vazineja
    /\ Tikrai patikimos mašinos, jei iš keturių TEP70 tik du sugedę

Komentuoti:

• AB13
    replied
    tiesiog seneja..
    Labai aptakus atsakymas

Komentuoti:

• VLRD-1
    replied
    Parašė AB13 Rodyti pranešimą
    O kokios problemos juos kamuoja?
    tiesiog seneja..

Komentuoti:

• AB13
    replied
    nu tai as ir siuliau gerbiamam Technariui talpinti cia paros suvestines
    kas liecia TEP'u - pakankamai patikimos masinos.. na jeigu is tikruju kam nors idomu, tai siuo metu ir keturiu turimu TEP70, du stovi sugede.. visi BS'ai ir TEP60 vazineja
    O kokios problemos juos kamuoja?

Komentuoti:

• VLRD-1
    replied
    Parašė John
    Tamstos, nesipykit dėl tokių menkniekių. Tema juk apie traukos riedmenis, o šiame forume tikrai yra ne vienas bent kiek besidomintis traukiniais (pvz., John). Jei sugedo TEP70, tai pakankamai svarbi naujiena kukliame LG keleivių vežimo pasaulėlyje. Kiek gi tų TEP70 turi LG? Vos kelis. Tiesą pasakius, man visai įdomu sužinoti, kas darosi su LG turimais šilumvežiais. O priėjimą prie tiesioginių informacijos šaltinių šia tema turi tikrai ne visi. Taigi, jei kažkas turi bent kiek aktualios informacijos, susijusios su tema, man ir, ko gero, daugeliui kitų yra tikrai įdomu paskaitinėti, kas vyksta. Jei kažkam tai neįdomu, juk nebūtina visko skaityti, ar ne?
    nu tai as ir siuliau gerbiamam Technariui talpinti cia paros suvestines

Komentuoti:

• AB13
    replied
    vat tas issireiskimas "kitaip vobšče nieko nežinotumėt" man skamba kazkaip vaikiskai...as tiesiog norejau pasakyti, kad turbut forumo dalyviams nelabai idomu zinoti kiekvieno silumvezio gedimu aprasyma...
    Manau kad tikari atsirastu kuriems idomu

Komentuoti:

• VLRD-1
    replied
    jūs galėsit tai padaryt, juk iš mūsų gaunat, kitaip vobšče nieko nežinotumėt vėl sakys, kad pešamės
    vat tas issireiskimas "kitaip vobšče nieko nežinotumėt" man skamba kazkaip vaikiskai...as tiesiog norejau pasakyti, kad turbut forumo dalyviams nelabai idomu zinoti kiekvieno silumvezio gedimu aprasyma...

Komentuoti:

• Technarius LT-1
    replied
    tai gal Technarius LT-1 kasdien cia talpins lokomotyvu paros panaudojimo suvestine ?
    jūs galėsit tai padaryt, juk iš mūsų gaunat, kitaip vobšče nieko nežinotumėt vėl sakys, kad pešamės

Komentuoti:

• VLRD-1
    replied
    TEP70-0335 vėl pasižymėjo, Pravieniškėse sugedęs, pareikalavo pagalbinio lokomotyvo, šįkart pavėlavo "tik" 57 min.
    tai gal Technarius LT-1 kasdien cia talpins lokomotyvu paros panaudojimo suvestine ?

Komentuoti:

• Technarius LT-1
    replied
    Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
    Čia kada su kokiu traukiniu? Šeštadienį mačiau, kad į Daugpilį išdūmė.
    Čia iš Nesterovo važiavo

Komentuoti:

• Vytautas_LT
    replied
    TEP70-0335 vėl pasižymėjo, Pravieniškėse sugedęs, pareikalavo pagalbinio lokomotyvo, šįkart pavėlavo "tik" 57 min.
    Čia kada su kokiu traukiniu? Šeštadienį mačiau, kad į Daugpilį išdūmė.

Komentuoti:

• Technarius LT-1
    replied

Komentuoti:

• Luchaz
    replied
    Parašė Combat Rodyti pranešimą
    Priprasti nesunku. Kuo labiau vartoji rusų kalbą, tuo labiau ji tobulėja. Sykį išmokus, skirtingai nuo anglų, ji nebepasimiršta, o jei ir prisimiršta, tai labai lengvai atsigauna pradėjus ją vartoti.

Labai gera yra paieškos sistema www.yandex.ru Jei man ko nors geležinkelietiško reikia, net nesivarginu ieškoti lietuvių kaboje – suvedu raktinius žodžius minėtoje ieškyklėje ir greitai gaunu ko reikia. Taigi, jei yra rusų kalbos pagrindai, nesikuklink. Dar gali pasinaudoti labai man patikusiu žodynu štai čia http://www.rulit.lt
    Dekingas esu, gerasis žmogau

Komentuoti:

• Combat
    replied
    Parašė Luchaz Rodyti pranešimą
    Didziausia beda, kad nesuprantu
    Priprasti nesunku. Kuo labiau vartoji rusų kalbą, tuo labiau ji tobulėja. Sykį išmokus, skirtingai nuo anglų, ji nebepasimiršta, o jei ir prisimiršta, tai labai lengvai atsigauna pradėjus ją vartoti.

Labai gera yra paieškos sistema www.yandex.ru Jei man ko nors geležinkelietiško reikia, net nesivarginu ieškoti lietuvių kaboje – suvedu raktinius žodžius minėtoje ieškyklėje ir greitai gaunu ko reikia. Taigi, jei yra rusų kalbos pagrindai, nesikuklink. Dar gali pasinaudoti labai man patikusiu žodynu štai čia http://www.rulit.lt

Komentuoti:

• VLRD-1
    replied
    Bėda ta, kad be Ž.Bazaro knygos "Lokomotyvai" lietuviškai nieko gero neturim. O ir pastarojoje ne tik labai seni duomenys - lyginami TE3, 2TE10V ir TEP60 šilumvežiai, bet ir skurdokai parašyta. Teks suktis iš padėties ieškant žmonių, kurie gali išversti iš rusų kalbos. Rusiškų knygų el. variantuose turiu ir aš.

Beje, ar ne iki gruodžio 16 reikėjo pristatyti kursinį?
    tu knygu daugiau ir nebus, nes finansiskai nenaudinga leisti knygas, kai gelezinkelio specialybe lietuvos universitetuose studijuoja ne daugiau kaip 100 studentu... tai kad belieka dziaugtis Bazaro ir Lingaicio vadoveliais

Komentuoti:

• Luchaz
    replied
    Bėda ta, kad be Ž.Bazaro knygos "Lokomotyvai" lietuviškai nieko gero neturim. O ir pastarojoje ne tik labai seni duomenys - lyginami TE3, 2TE10V ir TEP60 šilumvežiai, bet ir skurdokai parašyta. Teks suktis iš padėties ieškant žmonių, kurie gali išversti iš rusų kalbos. Rusiškų knygų el. variantuose turiu ir aš.

Beje, ar ne iki gruodžio 16 reikėjo pristatyti kursinį?
    Reikejo, bet dabar reikia suktis ish padeties (kiek dar zhinau del tu visu ligu, atsiskaitymai pratesti 1sav )

P.S. Ar tu tik nebusi Vytautas ish GM - 07/1 )) ?

Komentuoti:

Working...
X