Parašė sleader
Rodyti pranešimą
Ok, tai kol LTG link kalba apie tvarias keliones ir kaip jie perveš milijonus turistų, ir kad jie tam pasiruošę, eilinė kelionių agentūra geležinkelių turizme dirbanti bene 15 metų pabandė nupirkti bilietus savo geležinkelių fanų grupei. Ir čia atsitiko visa epopėja
Visų pirma, niekas negalėjo paaiškinti, kaip nupirkti bilietus įmonei, kaip bus su mokėjimais, kaip bus su sąskaitomis faktūromis ir etc. daugybę smulkmenų. Finale patarimas - registruotis LTG link verslo paskyroje. OK, registruojamės. Sutarties ir atsakymo laukiame bene 3 mėnesius! Ir čia prasideda pati maloniausia dalis - pirkimas. Pirmi bilietai pavyksta. O toliau
Bilietai Ryga - Tartu. Iš 21 bilieto pavyksta nupirkti 16. Kaip gauti kitus? LTG link konsultantė sako - pirkite partnerių Elron ir VIVI puslapiuose, jie parduoda 45 d iki kelionės. Kad tik ne - pardavimai vyksta tik 10 d iki kelionės. Ir ką dabar daryti? Toliau dar gražiau - traukinys Varšuva - Vilnius internete kabo išvykimo laikas 03.38. Skambinu - čia kas klaida? Jo klaida. Pataiso į 12.25. Nuperku grupei bilietus ir žiūriu sau iki Kauno į tą patį traukinį. Ir man rašo kad traukinys su tuo pačiu numeriu išvyksta 12.35. Ir vėl skambutis - čia kas klaida? Jo klaida. Tai o kaip su tais grupės bilietais - atsiūsite iš naujo nes gi blogas laikas? Tai ne, tai tipo turite daryti grąžinimą, bet prarasite pinigus. Rimtai???? Ir tai dar ne viskas. Reikia bilietų Ryga - Vilnius. Imu 20 bilietų ir sistema rašo kad visą grupę galiu susodinti į I klasę. Perku ir UPS... pasirodo netiesa - dalis grupės į I klasę, dalis į II... Va taip va ir gyvename... Aš jau nekalbu, kad pasirodo grupiniai traukinio bilietai nekeičiami ir nekoreguojami... Apibendrinant - LTG link turizmo srityje dar toli kaip iki mėnulio, o man su baime lieka laukti kaip reikės nupirkti bilietus dar didesnei grupei.... Kaip sakoma, velnias slypi detalėse, o kad jas žinoti reikia kompetencijos. Tad su tuo ir sveikinu, kolegos 

negi bendrapartiečiai būsit? Kažkaip galvojau, kad LLRA atstovauji.
Comment