Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lidl plėtra Lietuvoje
Collapse
X
-
o kur šiuo metu yra baigiama statyti Lidl parduotuve? Klaipėdos apskrityje? kokioje gatveje? jeigu tokia yra
-
Parkingas prasidės pagal brėžinius nuo linijos, nuo kurios prasideda Maximos pastatas, tad bus geras tarpas nuo gatvės iki parkingo pradžios.
Komentuoti:
-
Žalgirio/Apkasų/Tuskulėnų sankryža. Vienas iš geresnių pavyzdžių.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ångstrom Rodyti pranešimąVau, visiems atvykusiems be automobilių reikia pereiti pro parkovkę, kaip ir visuose lietuviškuose lidluose. Tikrai modernu.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Vau, visiems atvykusiems be automobilių reikia pereiti pro parkovkę, kaip ir visuose lietuviškuose lidluose. Tikrai modernu.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Sveiki, kalbant apie suprojektuota Gargždų Lidl parduotuvę noriu pabrėžti kelis, mano nuomonę, puikius dalykus:- Automobilių aikštelėje ir sklypo ribose bus pasodinta nemažai medžių.
- Parduotuvės primena 2015-2017 m. statybos Lidl prekybos centrus, kurie neatrodo labai pigiai, kaip pastaruoju metu projektuojami.
- 109 stovėjimo vietos.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gargžduose sulauksime „Lidl“: nauja parduotuvė jau projektuojama
https://mano-gargzdai.lt/component/k...77so9DVk-4_cyg
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė rromask-kreti Rodyti pranešimą
tai aš kaime esu, iš kur man žinoti, tai ar Klaipėdos mieste ar apskritija yra baigiamas Lidl? jei taip kokiu adresu
Komentuoti:
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Jeigu gyveni Klaipėdos regione tai tu ir papasakok kas ten naujo.
Komentuoti:
-
Parašė rromask-kreti Rodyti pranešimąkas naujo Klaipėdos regione? ar kur nors baigiamas Lidl statytiI?, aš gyvenu tarp Gargždu ir Jokūbavo. jeigu kur dabar yra baigiamas statyti Lidl tai kokioj gatveja?
Komentuoti:
-
kas naujo Klaipėdos regione? ar kur nors baigiamas Lidl statytiI?, aš gyvenu tarp Gargždu ir Jokūbavo. jeigu kur dabar yra baigiamas statyti Lidl tai kokioj gatveja?
Komentuoti:
-
VŽ.LT 2022.01.15
Sostinės Visoriuose planuojama „Lidl“ parduotuvė
Vilniaus miesto savivaldybė paskelbė architektų biuro „313 architects“ parengtus projektinius pasiūlymus. Parduotuvę planuojama statyti 0,7 ha ploto teritorijoje Bajorų kelias 6.
www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz7I4aDAxDo
Komentuoti:
-
Nežinau ar čia kas rašė dėl LIDL Salininkuose? Parduotuvės statybos įsibegėjusios.
Komentuoti:
Komentuoti: