Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumo naujienos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
manau, jau laikas atrakint "krepšinio" temą: vistik jau lkl finalai baigėsi, aistros aprimo, NBA finalas jau ant nosies, nauji žaidėjų kontraktai ir t.t
-
Parašė spiritKažkas nesigauna...
vietoj Pučkorys temos adresą (linką) įdėk
Komentuoti:
-
Parašė spiritkaip man susitvarkyti parašą, kad jame rodytų linką į mano temą?
[url= temos adresas ] temos pavadinimas [ /url] be abejo, be tarpų
Edit: ok tada tik gale ištrink tą tarpelį tarp "[" ir "/url]" ir viskas turėtų gautis
[url=http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=2591]Pučkorys[ /url]Paskutinis taisė Edgaex; 2006.06.02, 21:27.
Komentuoti:
-
Parašė JohnAs as kazka praziopsojau, ar dingo galimybe matyti subforumu aprasymus anglu ir kitomis kalbomis?
Komentuoti:
-
As as kazka praziopsojau, ar dingo galimybe matyti subforumu aprasymus anglu ir kitomis kalbomis?
Komentuoti:
-
DOH!!!, nu tada teks tik viena kart spaust
. Bet vistiek, jei visi po karta paspaustu....
Komentuoti:
-
Parašė taimisAs stangiuosi savo spaudijimo pareiga atlikti, gal apie 50 centu uzdirbu kasdien! Nors aisku ir daugiau galima butu, bet tada nekaip atrodys, kad as ta pati daug kartu ziuriu
.
Komentuoti:
-
As stangiuosi savo spaudijimo pareiga atlikti, gal apie 50 centu uzdirbu kasdien! Nors aisku ir daugiau galima butu, bet tada nekaip atrodys, kad as ta pati daug kartu ziuriu
.
Komentuoti:
-
Tokiu atveju kazin ar apsimoka. Nebent is reklamos jau susikaupe tokia sumele, kad ja butu galima aukoti
Komentuoti:
-
Parašė blitzDidesnė savireklama = didesnis lankomumas = daugiau pinigų iš reklamos
Komentuoti:
-
Idomu kam dar galima butu tuos pinigus islaist? Aisku reklama kituose su architektura ir statybom susijuose puslapiuose tikrai butu gerai!
Komentuoti:
-
Parašė vytaucŠiaip galime dalį iš reklamos gautų pinigų reinvestuoti į savireklamą tuose pačiuose textadsuose. Čia aišku jei mums aktualus lankomumo pakėlimas.
Komentuoti:
-
Šiaip galime dalį iš reklamos gautų pinigų reinvestuoti į savireklamą tuose pačiuose textadsuose. Čia aišku jei mums aktualus lankomumo pakėlimas.
Komentuoti:
-
Kas gali paaiškint, iš kur ten tos "Panašios temos" atsirado? Ir kodėl jos dažnai būna netgi labai nepenašios?
Komentuoti:
-
Oho, tikrai. Matyt čia pašalinis poveikis nuo paskutinių mano žaidimų su duombaze
Komentuoti:
Komentuoti: