Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumo naujienos

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Edgaex
    replied
    Kodėl Kauno forumas susisiurbė keletą temų, nesusijusių suo Kaunu ?

pvž.

Naujienos apie Rangos IV dangoraižį prie Seimo

Vyroko išorės apdaila

Vilnius perka 90 naujų "Volvo" autobusų

beje, man irgi labai trūksta tos "Nauji pranešimai" lentelės (

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Visų pirma ačiū 99 ir visiems už pastangas palaikant ir perkeliant forumą

Parašė ArTuRAs
    Labai truksta to "daikto" kuris buvo ankstesniojo forumo virsutinej desinioj pusej Dabar kaip tik ji butu galima ikisti prie tos reklamos
    Vis dėlto man trūksta tos informacijos
    Jei netelpa ir info apie paskutinius pranešimus, ir reklama, gal galima padalinti tą plotą viršuje - pvz., reklama tik atskiruose forumuose, o pagrindiniame - tik info apie projektus (arba plius kiek brangesnė reklama).

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Nemanau, kad mums tai atsipirktų

Komentuoti:

• Ežiukas
    replied
    Tai pat kalbant apie Reklamą . Ar negalimas atvirkščias variantas , kad Miestai.net forumas būtu reklamuojamas kitame tinklapi ?

Komentuoti:

• Rolandas.
    replied
    Apie Siaulius ir Panevezi tikrai daug rasoma, tad manau reiketu papildyti siais miestais.

Komentuoti:

• taimis
    replied
    As uz. kai is pradziu ir pasiuliau sita ideja sakiau kad butu padalinta i penkis miestus .

Komentuoti:

• Svecias
    replied
    Ar nevertėtų temoje "Projektai ir statybų eiga" esančias potemes "• Pajūris • Kaunas • Vilnius" papildyti dar ir "• Šiauliai • Panevėžys" nes šiuo metu ir apie šiuos du miestus yra daug rašoma ir diskutuojama ir nauji pranešimai temoje "Projektai ir statybų eiga" apie Šiaulius ir panevėžį sudaro apie 50 proc. Kaip jūs manote ?

Komentuoti:

• Rimantas
    replied
    O ką daryt kad man neprenumeruotų tų temų, nei aš jų užsisakinėju nei ką, bet prenumeratų vis atsiranda... teko pasikeist netikrą paštą, dabar bent nesiunčia...

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    pagaliau ir mane per senaji adresa ileido i foruma jau buvo uzknise ir galvojau kad tik tame adrese forumas kitaip atrodo,pasirodo viskas is tikruju taip ir yra

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Parašė pauliaK
    Nu ir prajuokinai mane, žmogau
    Ner uz ka ! Tai va kodel nebematau to Pigiau Grybo, o siaip galiu prosipazinti kad nei tam Grybe nei Lyder Price nebuvau !

Paskutinis taisė taimis; 2006.04.03, 17:00.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė Ežiukas
    Norėjau paklausti kaip padaryti, kad kaip redaguoji ar cituoti pranešima kuriame yra nuotraukos redagavimo lange nerodytu pačių nuotraukų o tik tag'us su adresais :/ ?
    Parinktyse pasikeisk redaktoriaus tipą. Dabartinis turėtų būti kažkas WISYG..., o turėtų būti antra parinktis.

Dėl asmeinių žinučių, dėl laiko stokos jų tiesiog neperkėliau. Tačiau jei kažkam labai kažkurios reikės, galėčiau pasiknaisioti po DB nuorašus ir surasti.

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    Parašė taimis
    As Pigiau Grybo busiu !
    Nu ir prajuokinai mane, žmogau

Komentuoti:

• kaunaz
    replied
    Parašė topstarcanada
    Kad dabar ne Pigiau Grybo o "Lyder Price"
    Tas Leader Price, prašosi pavadinimo Pyder Price... Jei kas dar nebuvot, tai ir nerekomenduoju.

Komentuoti:

• Rolandas.
    replied
    Pagaliau leidzia senuoju adresu ieiti. Pasikankinau ir uztenka su tuo laikinu

Komentuoti:

• Rolandas.
    replied
    Parašė taimis
    As Pigiau Grybo busiu !
    Kad dabar ne Pigiau Grybo o "Lyder Price"

Komentuoti:

• taimis
    replied
    As Pigiau Grybo busiu !

Komentuoti:

• Ežiukas
    replied
    Parašė 99

kad reklamos kampanija būtų efektyvesnė, nusprendėme, kad visų nick'ai bus pakeisti į prekybos tinklo pavadinimą!
    Net šiurpas per nugarą nuėjo

Komentuoti:

• Rolandas.
    replied

Komentuoti:

• 99
    replied
    Parašė vytauc
    Vakar baigiau derybas su vienu iš prekybos tinklų- jie sutiko reklamuotis miestai.net forumuose. Kadangi forumo susiaurinimui atsirado nepritariančių, tai reklamos tikslams pritaikysim dalyvių avatarus kuriuose bus rodomi įvairūs pasiūlymai- akcijos, ypatingos kainos ir panašiai.

kad reklamos kampanija būtų efektyvesnė, nusprendėme, kad visų nick'ai bus pakeisti į prekybos tinklo pavadinimą!

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Dėl reklamos forume

Vakar baigiau derybas su vienu iš prekybos tinklų- jie sutiko reklamuotis miestai.net forumuose. Kadangi forumo susiaurinimui atsirado nepritariančių, tai reklamos tikslams pritaikysim dalyvių avatarus kuriuose bus rodomi įvairūs pasiūlymai- akcijos, ypatingos kainos ir panašiai.

Komentuoti:

Working...
X