Perskaičiau, kad Vinted uždaro savo forumą, nes tas buvo nuvažiavęs visiškai nuo daiktų pardavimo į bileką, tai tikėtina atplūs čia naujų narių.
p.s. nelaukiu, tikiuosi nukeliaus į supermamas
Žinau kad dabar galima viska ka nori ir kaip nori pasidaryti, taip paprastai vienus užsisakant marškinėlius brangiai išeitų, o jeigu užsakytų didelį tiraža iškarto pigiau gaunasi, o iš atliekamų pinigų galima susimokėti už serverių nuoma.
Klausimas/pasiūlymas padaryti, kad rodytų tavo skirtus įverčius. Tai yra, kad paspaudus "Nario skydelis", būtų galima pasirinkti gauti įverčiai/skirti įverčiai. Ar įmanoma taip padaryti?
Kitas pasiūlymas būtų "Miestai ir architektūra" sukurti skiltį "Miesteliai". Su vienu moderatoriumi pakalbėjom ir priėjom išvadą, kad tokiai skilčiai sukurti yra priežastis. Šiuo metu, forumiečių daryti reportažai apie miestelius yra išsimėtę įvairiose skiltyse ir temose.
Puiki ji ne todėl, kad nauja, bet todėl, kad veikia racionaliau ir skaidriau. Tai bent iš dalies užkirs kelią ir piktnaudžiavimams įverčių davimu, nes dabar visi matys, kas kam ir už ką davė įvertį, kas turėtų užkirsti kelią paprastam "tu man, aš tau" stiliaus įverčių davimui, kurį kai kurie čia tikrai mėgsta.
Puiki ji ne todėl, kad nauja, bet todėl, kad veikia racionaliau ir skaidriau. Tai bent iš dalies užkirs kelią ir piktnaudžiavimams įverčių davimu, nes dabar visi matys, kas kam ir už ką davė įvertį, kas turėtų užkirsti kelią paprastam "tu man, aš tau" stiliaus įverčių davimui, kurį kai kurie čia tikrai mėgsta.
Bus daugiau skaidrumo, aiškumo ir, tikiuosi, nuoširdumo skirstant įverčius. Galų gale, tai bus ir geresnė motyvacija forumo nariams publikuoti įdomesnę ir kokybiškesnę informaciją, kas yra esminis šio forumo uždavinys.
Komentuoti: