Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumo platformos atnaujinimas. Pastebėjimai ir patarimai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Forumo statistikoje ir visų narių skaičius, ir aktyvių narių skaičius yra pavadintas aktyvūs nariai.
-
Palaikau. Tos tuščios eilutės yra kažkokia nesąmonė. Cituodamas dažnai išimu rankiniu būduParašė Čikupakas Rodyti pranešimąKad mažiau scrollinti reiktų ir mažiau puslapių butų. Kad ir šitoj temoj jau yra 19 puslapių, kas mano nuomone yra per daug. Man asmeniškai, akiai yra patraukliau kai nėra tiek daug tuščių plotų ir nereikalingos info ekrane.
Komentuoti:
-
Kad mažiau scrollinti reiktų ir mažiau puslapių butų. Kad ir šitoj temoj jau yra 19 puslapių, kas mano nuomone yra per daug. Man asmeniškai, akiai yra patraukliau kai nėra tiek daug tuščių plotų ir nereikalingos info ekrane.Parašė digital Rodyti pranešimąO kam?Paskutinis taisė Čikupakas; 2021.04.02, 16:58.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Rezoliucija čia ne prie ko. Pavyzdžiui vietoj to:Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Tai kad ir taip tas šoninis panelis niekiniai mažas, na nebent naršai per mažos rezoliucijos mobilų ar pan.
Reddit turi labai didelių problemų kaip forumas nuo burbulų sistemos iki reitingavimu vaikymosi. Redditas yra patogi, bet ne gera sistema.
Galėtų būti taip:
Komentuoti:
-
-
Tai kad ir taip tas šoninis panelis niekiniai mažas, na nebent naršai per mažos rezoliucijos mobilų ar pan.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąPasiūlyčiau šiek tiek atnaujinti forumo dizainą. Sumažinti individualių postų, avatarų dydžius ekrane. Pašalinti nereikalingą informaciją, pvz, kada narys prisijungė prie forumo. Manau, kad reddit ir quora yra geri pavyzdžiai kaip forumas turėtų atrodyti ir kuria kryptimi judėti
Reddit turi labai didelių problemų kaip forumas nuo burbulų sistemos iki reitingavimu vaikymosi. Redditas yra patogi, bet ne gera sistema.
Komentuoti:
-
Pasiūlyčiau šiek tiek atnaujinti forumo dizainą. Sumažinti individualių postų, avatarų dydžius ekrane. Pašalinti nereikalingą informaciją, pvz, kada narys prisijungė prie forumo. Manau, kad reddit ir quora yra geri pavyzdžiai kaip forumas turėtų atrodyti ir kuria kryptimi judėtiPaskutinis taisė Čikupakas; 2021.03.20, 15:21.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Jau veikia!Parašė themanual Rodyti pranešimą
Ar kas nors dirba ties šitos funkcijos sufixinimu? Nežinau, ar čia kokia mėnulio fazė, bet jau sunkiai sekasi skaityti forumą be vidinio filtro
Jei ką aš čia ne apie cenzūrą, tiesiog noriu pats išvengti tam tikrų radijo dažnių klausymosi
tik reikia per nauja susidėti vartotojus į sąrašą
- 1 patinka
Komentuoti:
-
LRTC tai ne žurnalistai. Jie tiekia paslaugas bile kam: https://www.telecentras.lt/paslaugos/Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
https://whatismyipaddress.com/ip/89.116.71.232Parašė Vilius Rodyti pranešimąPo shitybee duomenu nutekejimo gavau toki laiska:
ISP: SC Lithuanian Radio and TV.
Žurnalistai lauzesi
Komentuoti:
-
Kadangi vis dar tenka klausyti visų radijo stočių tai reikalauju bent jau mygtuko "nepatinka"Parašė themanual Rodyti pranešimą
Ar kas nors dirba ties šitos funkcijos sufixinimu? Nežinau, ar čia kokia mėnulio fazė, bet jau sunkiai sekasi skaityti forumą be vidinio filtro
Jei ką aš čia ne apie cenzūrą, tiesiog noriu pats išvengti tam tikrų radijo dažnių klausymosi

- 4 patinka
Komentuoti:
-
Ar kas nors dirba ties šitos funkcijos sufixinimu? Nežinau, ar čia kokia mėnulio fazė, bet jau sunkiai sekasi skaityti forumą be vidinio filtroParašė themanual Rodyti pranešimą"User Settings -> Ignore List" funkcija visiškai neveikia
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Tarp URL ir ženklo padėkite tarpą ir turėtu URL likti geras.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: