Parašė deep'as
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaidos forume
Collapse
X
-
Duosiu pavyzdį. Už sienos skiltyje ieškau pagal žodį "azija" ir man randa vieną temą "Maskvos globalumas ir pasaulinė svarba", kai tuo tarpu temų su pavadinime esančiu žodžiu "azija" pilna.Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKuria prasme ji prastai veikia? Dėl įverčio keistokas atvejis, reikės pasiaiškinti.
Comment
-
Gal gali pamėgint iš naujo?Parašė innuendo Rodyti pranešimąTas pats. Kažkokia nesąmonė...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Ta pati problema ir man iškilo.Parašė Eimantas Rodyti pranešimąNeišėjo įverčio su komentaru skirti, o be komentarų tas pats normaliai išsisiuntė.
Comment
-
Vėl...Parašė Eimantas Rodyti pranešimąNeišėjo įverčio su komentaru skirti, o be komentarų tas pats normaliai išsisiuntė.
Gal dėl blogo ryšio, bet tik ištryniau komentara, tai iškart išsisiuntė...
Comment
-
Tas patsParašė Eimantas Rodyti pranešimąNeišėjo įverčio su komentaru skirti, o be komentarų tas pats normaliai išsisiuntė.
Comment
-
Ta pati problema ir pas mane.Parašė Eimantas Rodyti pranešimąNeišėjo įverčio su komentaru skirti, o be komentarų tas pats normaliai išsisiuntė.
Comment
-
Na, jei taip, tai tu dabar gausi įvertįParašė taimis Rodyti pranešimąKaip supratau jau stvarkė šia klaidą
.
Taisymas: deja, su komentaru tavęs įvertinti negalėjau
Comment
-
Keista tai galiu tai ne su komentaru skirti įvertį. Tau daviau vieną, yra kas nors parašyta ar ne?Parašė Ash Rodyti pranešimąNa, jei taip, tai tu dabar gausi įvertį
Taisymas: deja, su komentaru tavęs įvertinti negalėjau
Comment
-
Ne, įverčio negavauParašė taimis Rodyti pranešimąKeista tai galiu tai ne su komentaru skirti įvertį. Tau daviau vieną, yra kas nors parašyta ar ne?
Comment
Pasirodo kažkaip ne taip veikia platformoje įdiegta paieškos sistema ir užteko pakeisti duomenų baze paremtu paieškos būdu, kad funkcija pradėtų gerai veikti.
Comment