/\ Kadangi niekas neįrodė, kad John'as ir Blitz nėra tas pats asmuo, tai nelabai yra ką komentuoti.
Visi pranešimai ne į temą iškelti į emigrantų temą, o šios temos teršimas bent trumpam prislopo.
Šiaip iš šalies tikrai atrodo, kad tarp jūsų perbėgo didelė riebi juoda katė
Šiaip iš šalies tikrai atrodo, kad tarp jūsų perbėgo didelė riebi juoda katė
Man tai panašu į moderatoriaus Romo lendančias ambicijas ir bandymus "įkąsti", taip rodant savo valdžią ir primenant senas nuoskaudas. Aišku, šiek tiek gaila, kad tai tapo norma forumo tvarkyme. Dėl to ir pačiam kiek anksčiau teko riboti dalyvavimą.
Čia ne nauja, seniai taip, tiesiog tik dabar pasiskundžiau. Kituose forumuose net metų senumo žinutes parodo kaip neskaitytas, tai nematau kodėl ir šiame negalėtų taip būti. Labai atsibosta scrollinti į viršų ir bandyti prisiminti, ar senesnes žinutes jau mačiau ar dar ne, jei prisijungiu po 4 dienų. Technologijos turi dirbti žmogui, o ne atvirkščiai.
Jūs gavote pražangą už šiame forume nepriintiną išsireiškimą "rėkauti".
Jei diskusiją toje temoje norite pervesti į asmeniškumus, tas kelias niekur neveda.
Kol kas šiame forume yra atskiros temos atskiriems klausimams.
Gal kažkur kitur yra viena tema, kur visi diskutuoja apie viską, ir po pusvalandžio niekas neatsimena apie ką yra diskusija. Kas liečia viešąjį transportą, tai apie jį diskutuokite tam skirtoje skiltyje.
Gal užduodamas klausimą gausiu dar vieną įspėjimą, o gal ir pašalintas, bet tylėti nenoriu.
Klausimas: kodėl atsakęs už įžeidinėjimą ir išvadinimą kvailiu gaunu įspėjimą, o asmeniui, į kurio tekstą buvo reaguota - nieko? Ar čia baudžiama priklausomai nuo požiūrio tinkamumo, ar dar pagal kažkokius kriterijus?
/\
Man regis, kad tu negali matyti kitiems nariams skirtų įspėjimų, tik tai ką pats gavai, todėl tu tiesiog nežinai kokių priemonių buvo imtasi prieš kitą narį.
Sistema nenustatė teisingos realaus laiko timestamp reikšmės, todėl nustatė į 0, kuris reiškia tuos metus kai buvo pradėtas skaičiuoti toks laikas. Serverio klaida skaičiuojant laiką.
Kodėl dingsta mano pranešimai? Jau dingo trys. Kas čia dedasi?
Ištrinti šie tamstos "pranešimai"
Vakar 21:44
Aišku
Vakar 22:19
Ko gero
Šiandien 10:41
Apie 15
Atrodo, kai kas nelabai nori suprasti, kad tomis dviskiemenėmis replikomis teršiamos temos.
Todėl tose temose šiukšlinimas stabdomas - kuriam laikui ribojamas tokių žinučių autoriaus dalyvavimas jose.
Atrodo, kai kas nelabai nori suprasti, kad tomis dviskiemenėmis replikomis teršiamos temos.
Todėl tose temose šiukšlinimas stabdomas - kuriam laikui ribojamas tokių žinučių autoriaus dalyvavimas jose.
Ir forume cirkas prasideda...
Deja, negaliu suprasti, kodėl panaikintas paskutinis pranešimas - juo buvo atsakyta į Al1 klausimą. Galbūt ne taip konkrečiai, tačiau galima pamanyti kad ZZ kažko, o aš ''daviau'' mintį, kad jų ~ XX.
P.S Ar yra forume pats aukščiausias tvarkytojas, atsakingas už visus kitus tvarkytojus?
P.S.S. Kaip matau, šiame forume dradžiama atsakyti kitiems nariams.
Comment