Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno miesto savivaldybė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• dsanto
    replied
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    Visų pirma aš tikrai ne prieš Kauno tvarkymą, tai yra labai gerai. Bet kad kai šiemet varo taip, kad tvarko VISUR ir anot liuto pletkų, nestabdys ir kitais metais, pridedam PR'o galingą aparatą, man tikrai kyla klausimas iš kur tokie fantastiški finansai šitai rinkimų kompanijai
    Gal tiesiog dabar pinigai nueina ten, kur reikia? Prie Kupčinsko atnaujinta vos keletas šviesoforų Dabar skaičiuojam jau dešimtim.

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    Visų pirma aš tikrai ne prieš Kauno tvarkymą, tai yra labai gerai. Bet kad kai šiemet varo taip, kad tvarko VISUR ir anot liuto pletkų, nestabdys ir kitais metais, pridedam PR'o galingą aparatą, man tikrai kyla klausimas iš kur tokie fantastiški finansai šitai rinkimų kompanijai

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    nu tai o kaip gi, rinkiminiai metai, o rinkimų net visi trys. Dirbs tarnybos, nes verslas kryme kiek girdėjau gerai sekasi
    Jo, ir būtent kažkodėl tik Krymo verslo9 dalis, o ne kitų daugelio užseinio šalių dalis prie to prisidės. Nes taip gi įspūdingiau skamba norint pašiepti.
    Jei kryme verslas nesisektų ir Kauno savivaldybė kelių neremontuotų

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    nu tai o kaip gi, rinkiminiai metai, o rinkimų net visi trys. Dirbs tarnybos, nes verslas kryme kiek girdėjau gerai sekasi

Komentuoti:

• liutass
    replied
    turiu informacijos is insaideriu Kauno savivaldybeje. Kauno gatviu rekonstrukciju tempai nemazes ir kitais metais, nes pinigu tam reikalui yra daugiau, negu reikia.

Komentuoti:

• liux
    replied

o brač, su Karaliumi

Komentuoti:

• liux
    replied
    Tarp populiariausių politikų įsitvirtino Visvaldas Matijošaitis

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...itis-56-897856

įdomiausia, kad tas politikas visai nepolitikuojantis

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Saturn
    @ernestas
    Iš to ką perskaičiau darau išvadą kad nieko konkretaus nėra, bet yra "teoretiškai galetų būti".
    Tiesa. Jis niekuo mero nekaltina tame Metropolio ir NT kontekste tik sako, kad merui yra galimybė būti korumpuotam ir dėl to reikia atkreipti dėmesį. Kiekvienas be išimties su tokiu teiginiu sutinka
    Juokingiausia ne tik, kad jis ten per aplinkui kažką bandė filosofuot, ko niekas nesuprato, bet ir nesugebėjo va taip vienu sakiniu įvardint ką jis teigia.

O problema turbūt atsirado, nes jis sufantazavo, kad kažkas neva sakė, kad nereikia kvestionuoti, kai iš tiesų žmonės viso labo sakė, kad pats mero NT turėjimas savaime nėra jokia problema. Nes pats pirmas žmogus patį NT turėjimą pateikė kaip problemą.

Komentuoti:

• ernestas
    replied
    Saturn

Nežinau, kam tu ten replikuoji į pavienius sakinius, kurie yra tiek pat nekonkretūs kiek ir tavo užduotas klausimas. Nesiūlau šiame kontekste uždavinėti bendro pobūdžio klausimus, nes nebaigsim iki pavasario.

Dėl politikų korupcijos (liberalų): po faktų visiems geriau pradeda matytis kas sueina, o kas nesueina. Čia kažkaip jau klasika. Prieš tuos įvykius, šie, regis, buvo laikomi švariausi korupciniu požiūriu - daug ką nustebino.

Komentuoti:

• ernestas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Tai visgi niekuo nekaltini, tik sakai, kad yra galimybės naudotis padėtimi ir reikia žiūrėti atidžiau. O sakei, kad tikrai ne šitas B variantas
    Dar sufantazavai, kad kažkas su tuo nesutinka. Aš jau rašiau ir tai kaip ir neginčijama - kiekvienas sutinka, kad merams yra galimybė naudotis padėtimi.
    Kaip ir sufantazavai, kad kažkas sako, kad nereikia kvestionuoti kai iš tiesų sakoma buvo, kad pats mero NT turėjimas savaime nėra blogas dalykas.
    Negana to fantazuodamas pats dar ir kitus tuo kaltinai.
    Kad kaltinimai tėra tavo interpretacijos, jau buvo aišku prieš kelis puslapius.
    Tavo kitas variantas, jeigu visai tiksliai, prie to ką parašei dar yra ir su klausimu "Ką siūlai - neleisti merams valdyti NT savo mieste?"

Dar prieš tai tavo ir ne tavo rašyta:
    "Jo, nes mums svarbu Petraits ar Jonaitis turi vienokį ar kitokį NT mieste" (mano atsakymas - svarbu)
    "o kur problema jei žmogus perka kažką" (paaiškinau)

Tau buvo paaiškinta:
    "Žodžių grandinėlė, kuri baigiasi klaustuko simboliu, paprastai vadinama klausimu. Ne teiginiu. Ar pastebėjai šį simbolį -->? Jų buvo net gi 2 vienetai. Ar gi sunku suvesti, jog tai susiję su viršuje esančiais 4 komentarais; kad yra visų tų "o kur problema jei žmogus perka kažką" ir panašaus tipo komentarų paaiškinimas - kad yra skirtumas kas perka ir kaip perka. Kad verta atkreipti dėmesį, kalbėti apie tai, o ypač, kai tą daro miesto galva, kurio valioje yra daug kas. Beje, prieš rinkimus ...."

Iš to gaunam:
    ne A, nes tavo interpretacija.
    ne B, nes visų pirma - nieko nesiūlau, visų antra [žr. paboldintą].

Ir visi šie įrašai guli pora puslapių atgal - nuo 454.
    Ar dar išsivartymams turi vietos?

"Kaip ir sufantazavai, kad kažkas sako, kad nereikia kvestionuoti kai iš tiesų sakoma buvo, kad pats mero NT turėjimas savaime nėra blogas dalykas."
    ?? Ką tu vėl ne taip supratai ?

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Tai visgi niekuo nekaltini, tik sakai, kad yra galimybės naudotis padėtimi ir reikia žiūrėti atidžiau. O sakei, kad tikrai ne šitas B variantas
    Dar sufantazavai, kad kažkas su tuo nesutinka. Aš jau rašiau ir tai kaip ir neginčijama - kiekvienas sutinka, kad merams yra galimybė naudotis padėtimi.
    Kaip ir sufantazavai, kad kažkas sako, kad nereikia kvestionuoti kai iš tiesų sakoma buvo, kad pats mero NT turėjimas savaime nėra blogas dalykas.
    Negana to fantazuodamas pats dar ir kitus tuo kaltinai.

Paskutinis taisė Gator; 2017.10.27, 01:07.

Komentuoti:

• ernestas
    replied
    Parašė Saturn
    ernestas
    1_Ar galim pamėginti iš naujo? Pamirštam kas ką sakė ir kas ką rašė, nes akivaizdžiai kažkur nesusikalbėjimas įvyko.
    2_Kas su Kauno mero vadovavimu yra negerai ar neskaidru?
    3_Kur yra tie minėti interesų konfliktai, privilegijuotos sąlygos ar įdomūs pavyzdžiai?
    1_Žinoma galima, tik jeigu atsiribosim nuo to, kas buvo, tai jau gausis nauja tema. Kažin, ar ūpo tam bus. Dėl nesusikalbėjimo - akivaizdu. Svetimų interpretacijų aš nekontroliuoju.
    2_Šitas klausimas yra per daug platus. Man ne vienas dalykas dėl jo vadovavimo yra negerai, lygiai tai pat kaip ir gerai. Ūkinė dalis (gatvės ir pan) - gerai. Komunikacija su miestiečiais, taikomi metodai, požiūris į miesto planavimą - labai negerai. Žiūrint apie ką kalbėtume.
    3_"Įdomūs" pavyzdžiai, tai iš tikro kabutėse, nes nieko ten įdomaus, kai mūsų politikos pasaulyje išlenda vis daugiau korupcijos apraiškų ir ten, kur jau rodos niekas nesitiki (liberalai ir pan.). Taip ir šioje (NT) temoje, man nelabai suprantama, kodėl pasitikėjimas turėtų būti dalinamas avansu, nekvestionuojamas. Ypač, kai kalbame ne apie eilinį žmogų, o apie tą, kuriam taikomi šiek tiek aukštesni standartai. Kaip jau esu minėjęs, atsisakyti įtariai vertinti turbūt gali tik vieningai-religingas. Dėl galimo interesų konflikto, manau, visiem suprantama - mero atveju sąlygos yra tam idealios. Bet kaip jau anksčiau išsiaiškinom, taip nėra kol kas nors neįrodė kitaip. Čia įdomesnis yra kitas dalykas: iš esmės vien šio klausimo kėlimas parodė, jog kai kam jis yra pernelyg jautrus, todėl adekvati komunikacija neįvyko (šis oftopikas - įrodymas). Tarsi patvirtintų tą poziciją, jog apie Kauno merą net negalima blogai galvoti.

"Gal iš tikrųjų kažką žino" - susidaro įspūdis, jog pakibai ant kažkieno (pirštais nerodysim) interpretacijos. Tad jeigu turėjai vilčių - man labai gaila
    Paskutinis taisė ernestas; 2017.10.27, 01:21.

Komentuoti:

• TheCoach
    replied
    Išjunk kompą...

Komentuoti:

• ernestas
    replied
    Tu sakyk kame problema, kad meras vykdo NT biznį, bet nesinaudoja politine padėtimi. Nes čia neinterpretuoju, pats sakei, kad ne variantas A.
    "....Skirtumo, problemų dėl to jokių nėra iki tol, kol nesinaudojama savo padėtimi, žaidžiama tomis pačiomis taisyklėmis. Ar miesto vadovo - mero pareigos ir paraleliai jo vystomas NT verslas (kur ne viskas žinoma viešuomenei) tame pačiame mieste nekelia papildomų klausimų ar atskiro dėmesio? Ir ypač šiandien, kai turime tiek daug įdomių pavyzdžių? ... Aš jau net nekalbu, jog etikos klausimas bet kuriuo atveju išlieka."

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė ernestas Rodyti pranešimą
    Kertinis? Vėl pats susigalvojai ir vėl pats tuo patenkintas.Tai buvo tik fakto patvirtinimas, jog mero NT biznis vyksta įvairiais frontais, įvairia forma (per įmones ir ne tik). Ta parsme, tai nėra "aš interpretuotu" ar panašūs plepalai, o faktas. Šis pavyzdys žinomas tik dėl to, jog patenka į viešinamų projektų sąrašą. O yra projektų, kurių galima ir neviešinti. Galima būtų ir daugiau apie tą "dvibutį", bet čia jau butų kita tema ir nėra tikslo.
    O Saturn pamastymas šiaip logiškas, suprantamas, tik nelabai susijęs su mano pirminiu komentaru.
    Su kertiniu perdėjau, bet tai neesmė. esmė, kad nei metropolis, nei tas pavyzdys nesusijęs su Kauno plėtra. Taip, kad visiškai teisingai nustačiau, kad ne apie tai kalbi.

Tu sakyk kame problema, kad meras vykdo NT biznį, bet nesinaudoja politine padėtimi. Nes čia neinterpretuoju, pats sakei, kad ne variantas A.

Dar pridėsiu, kad kolkas niekas nesuprato ką "akivaizdžiai" sakai:

Parašė abatareika Rodyti pranešimą
    Beprasmiska, kai visam forumui neaisku tai, kas vienam atseit akivaizdu.
    Čia prisiminus mano "slėpimąsi" už "mūsų" Tai žinok tie mes esam visas forumas.

Paskutinis taisė Gator; 2017.10.26, 22:22.

Komentuoti:

• ernestas
    replied
    Ne tai, nes jo kertinis pavyzdys ar Metropolis su Kauno plėtra nieko bendro neturi
    Kertinis? Vėl pats susigalvojai ir vėl pats tuo patenkintas.Tai buvo tik fakto patvirtinimas, jog mero NT biznis vyksta įvairiais frontais, įvairia forma (per įmones ir ne tik). Ta parsme, tai nėra "aš interpretuotu" ar panašūs plepalai, o faktas. Šis pavyzdys žinomas tik dėl to, jog patenka į viešinamų projektų sąrašą. O yra projektų, kurių galima ir neviešinti. Galima būtų ir daugiau apie tą "dvibutį", bet čia jau butų kita tema ir nėra tikslo.
    O Saturn pamastymas šiaip logiškas, suprantamas, tik nelabai susijęs su mano pirminiu komentaru.

Komentuoti:

• edvvis
    replied
    Mano svajonė yra, kad žmonės savo santykius aiškintūsi privačiom žinutėm

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Saturn

Ernestai, duodi indikaciją kad tavęs nesuprantantiems yra problemų su teksto supratimu.
    Aš visuose "reading comprehension" testuose esu gaves ne mažiau kaip 95:ą percentilę (ne tas pats kaip 95/100 teisingai) ir man nesiseka tavęs suprasti.
    Galiu tik spėlioti. Spėjimas:

Meras turi daug neviešos informacijos kur/kaip plėsis Kaunas ir kadangi jo šeima turi didelį kapitalą, jie tą informaciją teoretiškai gali naudoti pirmi įsigydami NT vietose, kurių perspektyvumas ateityje stipriai išaugs. Ar gerai atspėjau?

Ping ernestas
    Ne tai, nes jo kertinis pavyzdys ar Metropolis su Kauno plėtra nieko bendro neturi

Komentuoti:

• Missoni
    replied
    Ir kvaili, ir protingi nepavojingi: pavojingi pusiau kvaili ir pusiau protingi. J.V.Gėtė

Komentuoti:

• abatareika
    replied
    Beprasmiska, kai visam forumui neaisku tai, kas vienam atseit akivaizdu.

Komentuoti:

Working...
X