Parašė oranger

Rodyti pranešimą

2. Lietuviai trenkia durimis palei nosį, kai įeina į kokią nors patalpą ir už jų nugaros einu aš. Vakaruose duris prilaiko ir palaukia kol prieisiu ir renka jas prisilaikysiu atvėręs.
3. Autobuse sėdėdamas ne prie lango, turiu kęsti nesusipratėlių, sėdinčių prie lango, įprotį nieko nepasakius lipti ant kojų ar savąsias kelti man virš kelių, norint praeiti. Suprask - nori eiti link durų. Neretai tokie veikėjai, mane suerzinę dėl neišmokto bendravimo ir kultūros, susilaukia mandagių ir trumpų mano pamokymų.
4. Lietuvoje pamačius vaikiną dažytais ilgais plaukais jį iškart apšaukia gėjumi ar pyderastu, o Vakaruose į tokį žmogų žiūri kaip į bet kurį kitą, o reikšti savo idiotiškas mintis ten išvis nepriimtina.
					Parašė PukiS

Rodyti pranešimą

Pusė tų, kas rašo yra suš.kti paaugliai, kurie jam pavydi šlovės. Be to spuoguoti ir kitokie. 
 O Bieberis tegu dainuoja - lenkia medį (kopia karjeros laiptais), kol dar beibis (jaunas). 

Net ir Klaipėdoje liaudis man pasirodė kultūringesnė.

Šiaip prieš Kauną neturiu nieko preiš, bet jau bijau į jį su mašina važiuoti. Kiek kartų teko būti, tai tikrai nekokie prisiminimai. Žiauri vairavimo kurltūra. Užkreta, užlenda, įžūliai vairuoja žiauroka...

Comment