Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą

    farai sieną prižiūri, kad niekas nepabėgtų, tai ir statistika graži.
    Net tiltą susprogdino.

    Comment


      Parašė Emil Rodyti pranešimą
      Pastebėjau, kad čia stumiama ant Kauno kaip kažkokio Lietuvos fenomeno pagal nusikaltimų skaičių (nors kaip jau paaiškėjo, Kauno nusikaltimų skaičius, tenkantis 100 tūkstančių gyventojų, yra mažesnis už Vilniaus). Man įdomu, kad, priešingai nei Latvijoj ar Estijoj, kur stumimas pagrinde vyksta ant rusiškų miestų (tų, kuriuose gyvena daug rusų), kadangi rusai su savo atsilikusiu mentalitetu gyvena pagal savas paniatkes, tai Lietuvoje mums net nereikia mažumų, mums pakanka pačių lietuvių, kuriuos matom turbūt taip pat, kaip kokie estai mato rusus.
      Kai pagalvoji, tai kauniečiai yra tokie Lietuvos rusai - treningai, skusto galvos, rusiška muzika sklindanti pro tiuninguoto BNV langus.
      If a lion could speak, we could not understand him.

      Comment


        Parašė RokasLT Rodyti pranešimą

        Net tiltą susprogdino.
        Ne veltui nuo to laiko gyvenimas Lietuvoje nebebuvo toks pats

        Comment


          Nauja visiškai absurdiška Lietuvos teisėsaugos istorija:
          Lietuviai dar gelbėjosi, bet suspardė savi: pinigus iš Lietuvos įmonės atgauti siekiančiam A. Lukašenkos režimui ranką ištiesė FNTT
          https://www.lrytas.lt/verslas/rinkos...istie-26309781
          Dar gerokai prieš pašlyjant Vilniaus santykiams su Minsku mūsų šalyje ir užsienyje dirbanti Lietuvos bendrovė „Arginta“ laimėjo beveik 12 milijonų eurų vertės konkursą Baltarusijoje, o projektą apsiėmė finansuoti Europos rekonstrukcijos ir plėtros bankas (ERPB).
          Iš pradžių darbai vyko sklandžiai, o „Argintos“ santykiai su „Vitebskovodokanal“ vadovais buvo dalykiški. Tačiau 2019 metų birželį, likus trims mėnesiams iki nuotekų valyklos atidarymo, A.Lukašenka asmeniškai pakeitė užsakovus. Vietoj „Vitebskvodokanal“ užsakovu tapo kita valstybinė įmonė labai panašiu pavadinimu „Vitebskoblvodokanal“.
          Tačiau šis Baltarusijos valdininkas lietuvius priėmė tik po mėnesio. „Vos tiktai įėjome į jo kabinetą, iš A.Chvalko burnos pasipylė keiksmažodžių ir kalėjimo žargono tirada. Generalinis direktorius sudarė ne atsakingo vadovo, o ilgus metus kolonijose praleidusio žmogaus įspūdį“, – apie pirmą susitikimą su A.Lukašenkos paskirtu užsakovu „Lietuvos rytui“ pasakojo „Argintos“ akcininkas Artūras Mrazauskas. Atsipeikėję po keiksmažodžių tirados „Argintos“ atstovai – direktorius Marius Citavičius ir A.Mrazauskas išgirdo pirmą pasiūlymą, kuris labiau priminė reikalavimą. „Norite toliau dirbti Baltarusijoje – privalote netrukdyti, kad „Luminor“ bankas mums sumokėtų 1,2 milijono eurų pagal garantiją. Kai gausime tuos pinigus, galėsime toliau bendradarbiauti.
          Lietuvos ir Baltarusijos įmonių ginčą ėmė nagrinėti Šveicarijoje įsikūrusios Tarptautinės konsultuojančių inžinierių federacijos (FIDIC) prezidento paskirtas arbitras. Išklausęs abiejų pusių argumentus arbitras nusprendė, kad baltarusiai „Argintai“ už atliktus darbus privalo sumokėti 1,6 milijono eurų. Tiesa, arbitražas taip pat konstatavo, kad „Arginta“ iki galo nebaigė projekto, todėl Baltarusijos įmonei turi sumokėti 350 tūkstančių eurų kompensaciją. Išskaičiavus 350 tūkstančių eurų kompensaciją Lietuvos įmonei baltarusiai turėjo sumokėti daugiau kaip 1,2 milijono eurų. Tačiau šių pinigų atgauti taip ir nepavyko, nors „Vitebskoblvodokanal“ neskundė šio sprendimo.
          Nors baltarusiai Lietuvos įmonei mokėti nepanoro, patys iš Lietuvos institucijų ėmė reikalauti pinigų. Pirmiausia atakuotas „Luminor“ bankas. „Vitebskoblvodokanal“ nutraukė sutartį būtent dėl negaliojančios „Luminor“ garantijos, dabar ėmė reikalauti, kad pagal šią, jų nuomone, negaliojančią garantiją bankas sumokėtų 1,2 milijono eurų. Netrukus buvo pateiktas ir ieškinys Lietuvos apeliaciniam teismui, prašant priteisti 160 tūkstančių eurų, kuriuos „Arginta“ esą liko skolinga už suvartotą elektros energiją.
          „Argintos“ akcininkai buvo ramūs – jie buvo įsitikinę, kad pinigai tikrai nepateks Minsko režimui. Iš pradžių įvykių scenarijus taip ir rutuliojosi. Bankas neskubėjo pervesti pinigų, be to, ir teismas pritaikė laikinąsias apsaugos priemones – uždraudė mokėjimus pagal garantiją. Tačiau įvykiai pakrypo kita linkme, kai Baltarusijos įmonės interesams ėmė atstovauti vienas įtakingiausių Lietuvos advokatų Ramūnas Audzevičius. Tai, ką gali šis teisininkas, paaiškėjo vos Vilniaus apylinkės teisme pradėjus nagrinėti prevencinį ieškinį, kuriuo buvo siekiama uždrausti „Luminor“ bankui pervesti pinigus baltarusiams. Prieš vieną posėdį R.Audzevičius pareiškė, kad teisėja Urmila Valiukienė bus pakeista, nes prezidentas ketina ją paskirti Vilniaus apygardos teismo teisėja. Ši R.Audzevičiaus teismui pateikta informacija nustebino visus proceso dalyvius, nes nė vienas jų nežinojo apie numatomą teisėjos paaukštinimą.
          Apeliaciniame teisme žaibiškai buvo išnagrinėta ir vadinamosios 160 tūkstančių eurų skolos byla. Praėjus vos šešioms dienoms po to, kai „Arginta“ pateikė prieštaravimus, teisėjas Antanas Rudzinskas pripažino Baltarusijos teismo sprendimą ir leido jį vykdyti Lietuvoje.
          Stuburą pademonstravo Aukščiausiasis teismas. Jis sustabdė pinigų perdavimą baltarusiams, o praėjusių metų lapkritį panaikino teisėjo A.Rudzinsko nutartį ir bylą grąžino iš naujo nagrinėti Apeliaciniam teismui.
          Tačiau pinigus iš Lietuvos įmonės atgauti siekiančiam A.Lukašenkos režimui netikėtai pagalbos ranką ištiesė FNTT.
          Nors „Arginta“ buvo pateikusi daugybę įrodymų, kad A.Lukašenka kontroliuoja „Vitebskoblvodokanal“, FNTT, pasiremdama beveik vien Baltarusijos konstitucija ir įstatymais, konstatavo, jog „Vitebskoblvodokanal“ nei tiesiogiai, nei netiesiogiai nėra įtraukta į sankcionuotų juridinių asmenų sąrašą. Pažymoje net teigiama, kad aukščiausius Baltarusijos valdžios organus renka „Baltarusijos žmonės“.
          Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
          [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

          Comment


            Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
            Nauja visiškai absurdiška Lietuvos teisėsaugos istorija:

            Pažymoje net teigiama, kad aukščiausius Baltarusijos valdžios organus renka „Baltarusijos žmonės
            Galėjo pridėti tų žmonių sarašą.

            -

            Comment


              Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
              Nauja visiškai absurdiška Lietuvos teisėsaugos istorija:
              Kurią pateikia lrytas.lt. Jie tokio žanro mėgėjai.

              Comment


                Parašė Bmweda Rodyti pranešimą
                Kurią pateikia lrytas.lt. Jie tokio žanro mėgėjai.
                Ar žiniasklaidos įmonė yra dėl to kalta? Manau reikia viešinti tokias istorijas, kaip buvo dar dešimtys panašių, kaip teisėsauga veikia išskritinai neteisėtais metodais, kitaip pavirsime į panašią valstybę kaip kaimynės rytuose. Šioje temoje pats buvau įdėjęs kokias min 5 kurių niekaip nepaneigė kas nors. Ir verslus periminėjo kabindami feikines baudžiamąsias bylas ir t.t.
                Iš tos pačios serijos ir kriminalistai Šiauliuose narkotikais prekiavo.
                Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                Comment


                  Jeigu niekas nepaneigė, tai gal ir nėra ko neigti? Nesakau, kad viskas išgalvota, tačiau, taip, kaip parašyta, kokiu stiliumi ir pan., man labiau kvepia pigia žurnalistika.

                  Comment


                    Parašė Romas
                    Dar vienas buvęs Seimo narys, tik kur kas žinomesnis bandė priversti tos paties lyties jaunuolį santykiauti
                    Šlykštu skaityti, kaip su visomis detalėmis aprašoma, ką ir kaip tas darė.

                    Buvęs Seimo narys Remigijus A.siekė sekso su nepilnamečiu ir sumokėjo, kad šis tylėtų
                    https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/...yletu-26374660

                    Buvęs Seimo narys Remigijus A. siekė sekso su nepilnamečiu: tylą bandė nusipirkti pinigais
                    https://www.delfi.lt/news/daily/lith...d?id=92754335#
                    Taip šlykštu skaityti, kad mažiausiai dviejuose šaltiniuose apie tai skaitėte?

                    Comment


                      Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                      Taip šlykštu skaityti, kad mažiausiai dviejuose šaltiniuose apie tai skaitėte?
                      Delfis yra pirminis šaltinis, kiti tik persipausdino.
                      Nesuprantama, kodėl tą kąrštą bulvę išmetė tik dabar, o ne per pedofilijos slapstymo skandalą ar prieš rinkimus.
                      Paskutinis taisė Romas; 2023.03.10, 10:43.

                      Comment


                        Kur tik kalba apie pedofiliją, toje temoje daugiausia Romo komentarų
                        If a lion could speak, we could not understand him.

                        Comment


                          Kažkodėl tie, kas balsavo už vieną veikėją, kuris anksčiau pagarsėjo priekabiavimu prie bendradarbio, o dabar bandė patekti į merus su šūkiu "megaukimės Vilniumi", kol kas nelabai turi ką pasakyti.

                          Comment


                            Vietoje to, kad pasidžiaugtų dar vieno pedo išaiškinimu (kur viešas pedų registras, alio?) forumo leftardai kabinėjasi prie Romo faktiškai už pasidalinimą naujiena.

                            Už dar vieną pedo istoriją man asmeniškai šlykščiau eilinis patvirtinimas, kad ņuo iš pirmo žvilgsnio nekenčiamo ruskyno skiriamės labai nedaug – dar viena pedo istorija ištraukiama į viešumą tada, kai reikia kuo greičiau užglaistyti visai netinkama linkme pakrypusį “Pranešėjo ir Prezidento“ knygšės skandalą. Norisi vemti...

                            Comment


                              Parašė Romas Rodyti pranešimą
                              Kažkodėl tie, kas balsavo už vieną veikėją, kuris anksčiau pagarsėjo priekabiavimu prie bendradarbio, o dabar bandė patekti į merus su šūkiu "megaukimės Vilniumi", kol kas nelabai turi ką pasakyti.
                              Tiesiog pastebėjau, kad kai tik koks pedofilijos skandalas, tai tu jau visus straipsnius perskaitęs, ir komentarų krūvas prirašęs.
                              Aš nesakau nieko, bet sutik, kad atrodo itartinai.
                              If a lion could speak, we could not understand him.

                              Comment


                                Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą
                                Vietoje to, kad pasidžiaugtų dar vieno pedo išaiškinimu (kur viešas pedų registras, alio?) forumo leftardai kabinėjasi prie Romo faktiškai už pasidalinimą naujiena.

                                Už dar vieną pedo istoriją man asmeniškai šlykščiau eilinis patvirtinimas, kad ņuo iš pirmo žvilgsnio nekenčiamo ruskyno skiriamės labai nedaug – dar viena pedo istorija ištraukiama į viešumą tada, kai reikia kuo greičiau užglaistyti visai netinkama linkme pakrypusį “Pranešėjo ir Prezidento“ knygšės skandalą. Norisi vemti...
                                o man tai šlykštu nuo sąmokslo teorijų. Su bele kuo čia galit sukergti tokius straipsnius.
                                Русский военный корабль, иди нахуй!

                                Comment


                                  Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                  tu jau visus straipsnius perskaitęs, ir komentarų krūvas prirašęs.
                                  Aš nesakau nieko, bet sutik, kad atrodo itartinai.
                                  Nedažnai rašau šioje temoje, tai čia perlenkei.
                                  Yra kvaila kabinėtis už pasidalinimą naujienomis, jei ta naujiena pačiam nepatinka.
                                  Tai gal nueik į kitas pasidalintas naujienas (pvz,. apie kuro kainas ar sankcijas Rusijai) ir ten paspėliok, kad tau "įtartinai atrodo" .

                                  Comment


                                    Parašė Romas Rodyti pranešimą
                                    Nedažnai rašau šioje temoje, tai čia perlenkei.
                                    Yra kvaila kabinėtis už pasidalinimą naujienomis, jei ta naujiena pačiam nepatinka.
                                    Tai gal nueik į kitas pasidalintas naujienas (pvz,. apie kuro kainas ar sankcijas Rusijai) ir ten paspėliok, kad tau "įtartinai atrodo" .
                                    Nereikia gintis, Romai. Visokių žmonių yra, visokių reikia.
                                    If a lion could speak, we could not understand him.

                                    Comment


                                      Romai, kodėl naujieną apie baudžiamąjį nusikaltimą įkėlei į diskusijų apie seksualines orientacijas temą?

                                      Comment


                                        Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                        Kur tik kalba apie pedofiliją, toje temoje daugiausia Romo komentarų
                                        John irgi, vis dar periodiškai parašo "pedofilų partija".

                                        Comment


                                          Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą
                                          Vietoje to, kad pasidžiaugtų dar vieno pedo išaiškinimu (kur viešas pedų registras, alio?)
                                          O kam tas registras?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X