Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
    55 Konstitucijos straipsnis:
    „Seimą sudaro Tautos atstovai – 141 Seimo narys, [...]“
    Tau bandoma pasakyti, kad Gražulis yra tik balso dalis, o ne balsas
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

    Comment


      Parašė laimutis Rodyti pranešimą
      T.Bakučionis. Kur nuėjo gėjų eitynės?

      Turint omeny, kokia eitynėms palankios informacijos lavina buvo išpilta viešojoje erdvėje, galima pripažinti, kad vaivorykštinės eitynės buvo iš esmės vienalytės partnerystės propaganda. Pripažinus tai, turime pripažinti, kad seksualinių mažumų gyvenimo būdo apologetai ir juos remiantys politikai iš esmės griauna konstitucinius tradicinės šeimos pamatus, nors tie patys politikai davė priesaiką ginti Konstituciją. Gal oponentai suabejos mūsų Konstitucijos modernumu? Tačiau ar jie tokiu atveju supranta labai paprastą dalyką, kad tik tradicinė šeima gali užtikrinti atskiros tautos, valstybės ir visos žmonijos tęstinumą bei išlikimą, turint omeny, kad visuomenės socialinė reprodukcija negalima be fizinės reprodukcijos. Svarbiausia tai, kad net iš kuklių visuomenės apklausų galima daryti labai aiškias išvadas, jog taip galvoja absoliuti dauguma Lietuvos piliečių. Nieko nuostabaus, nes paprasti Lietuvos žmonės dar neprarado sveiko mąstymo, skirtingai nuo mūsų politinio ir teisinio elito, kurio dalis žiūri tik į ES biurokratines struktūras (bet tik tada, kai jiems tai paranku), o kita dalis vis dar dairosi ir klausosi, ką pasakys Kremliuje. Paradoksalu, kad pamatines civilizacijos vertybes (kokia yra laikytina tradicinė šeima), paprasti žmonės, kad ir būdami menkesnio išsilavinimo, jaučia labiau ir betarpiškiau, nei labiau išsilavinęs, o paprastų žmonių kalba kalbant – nuo per gero gyvenimo išpindėjęs politinis elitas.
      http://alkas.lt/2013/07/30/t-bakucio...-geju-eitynes/
      Religijos ar bet kokios kitos organizacijos judėjimas irgi yra propaganda, siekiant užsibrėžtų tikslų. Nereikėtų to bijoti.

      Tradicinės šeimos sampratos apibrėžimas nėra Konstitucijos pagrindas - tai tik jos maža dalis. Be to, yra galimybė Konstituciją atnaujinti.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

      Comment


        Tiems, kam labai gaila Gražulio, primenu, ką jis iškrėtė per pirmąsias eitynes prieš 3 metus - http://www.kleckas.lt/blog/homoseksu...r-mini-riauses :

        O tada įvyko tai, kas tikiuosi įeis į istoriją. Gražulis (su Uoka iš paskos), būdamas pats sau ponas, leido sau nepaisyti pareigūnų reikalavimų ir perlipti tvorą. Jie teigė, jog leidimas eitynėms išduotas iki 14.30 ir jie turi teisę eiti šia gatve. Kiek žinau, tai nesvarbu kur ir kuriam laikui išduotas leidimas, bet jei pareigūnas gatvėje kažko pareikalauja, reikia paklusti. Taigi, Gražulis perlipo per tvorą, Uoka iš paskos, pareigūnai juos nutempė ir tada… Prasidėjo. Nuotraukų iš prasidėjusių mini-riaušių neturiu, nes vos tik debilas Gražulis išprovokavo visus riaušininkus, į mane atskrido nulaužtas kelio ženklas su visu stulpu, trenkėsi man į koją, tuo metu ant manęs vos neužšoko pareigūnas su žirgu, tad aš tiesiog pasiploviau į šoną. Šįkart noras išlikti sveikam nugalėjo norą lįsti į įvykių sūkurį Nors Gražulis iškart pabėgo, bet riaušės nenurimo – riaušininkai išgriovė dalį tvoros, pradėjo tvoras mėtyti ant pareigūnų ir žurnalistų, į dangų lakstė įvairūs gatvės įrengimai, plytos, akmenys, buteliai ir kiti daiktai. Riaušės buvo trumpos, tačiau prieš pat mano akis vienas iš fotografų sudejavo, nes jam galvą pramušė idiotų mestas akmuo. Kiek vėliau girdėjau, sužeidimas visai rimtas.
        Apie 16 valandą atidarius visus praėjimus, Gražulis surinko likusią savo chebrą ir nusivedė į eitynių vietą. Eidamas garsiai gyrėsi visiems, kad štai jis čia „išvaikė visus pederastus“, nes jie nenorėjo išvažiuoti, todėl jam teko labai pasistengti. Dar girdėjau, kaip Uoka skambino kunigui, bet tas nepasirodė. Kam to reikėjo? Gražulis su savo pastumdėliu Uoka nusprendė, kad šią vietą reikia „atšventinti“ – išvalyti šią vienintelę blogio apsėstą vietą Lietuvoje. Tą jie nusprendė padaryti sugiedodami Lietuvos himną. Prieš himną Gražulis liepė visiems sustoti pusračiais, nurodė pasišalinti išgėrusiems asmenims, o kažkoks nusigėręs pienburnis dar pagrūmojo likusiems žurnalistams, kad ir jie giedotų. Ir tuomet prasidėjo atšventinimo procesas…

        … Nežinau, kaip apibūdinti tai, ką išgirdau. Tai neapibūdinama. Penktokai gražiau gieda, nei šita suaugusių ir jaunų žmonių krūvelė. Himno žodžius mokėjo tik koks trečdalis ten buvusių. Negana to, niekas dorai nemokėjo išgiedoti melodijos, todėl gavosi tragiška kakofonija, palydima klaidingų himno žodžių ar sumaišytų posmų. Kol vieni baigdavo paskutinę eilutės natą, kiti jau pradėdavo kitą. Tai buvo žiauru! Dalis žmonių, esančių išoriniame pusratyje, svirduliavo ir vos pastovėjo ant kojų. Atšventinimas buvo tikrai įspūdingas – ir ypatingai gėdingas prieš užsienio žurnalistus. Tikiuosi, niekas nefilmavo.
        Ir dienos nugalėtojas, imbecilų vadas ir didžiausias Lietuvos ligonis – Gražulis. Būčiau į jį nekreipęs dėmesio ir apie jį nieko nerašęs, jei ne jo išsišokimas. O apie jį papasakoti reikia smulkiau. Kaip ir minėjau, ponaitis nusprendė perlipti tvorą. Kai policija bandė jį sutramdyti, jis pradėjo su jais muštis ir kriokti apie savo neliečiamybę. Neliečiamybė my ass, bleha. Šitas nevisprotis savo tokiu poelgiu išprovokavo riaušininkus ir jie pradėjo viską daužyti. Pasekmės: sunaikintas valstybinis turtas, apdaužyti pareigūnai, šiek tiek nukentėję riaušininkai ir į galvą sužalotas fotografas. Tik dėl šito nevispročio, besirenkančio sau politinius durnių taškus, kaltės tas žmogus nukentėjo. Gražulis turėtų ne tik būti paduotas į teismą, bet jis turėtų viešai atsiprašyti žmonių, kurie per jo tokį debilišką poelgį nukentėjo.

        Aš net neturiu žodžių, kaip man pikta ant šito dauno (nenoriu įžeisti šia liga sergančių). Anksčiau jis buvo tiesiog juokingas – dabar tai yra nebejuokinga. Gražuliui turi būti skelbiama apkalta, nes čia, kaip rašė Mindaugas, ne kažkoks Karaliaus paatostogavimas šiltuose kraštuose – čia viešosios tvarkos pažeidimas, nepaklusimas pareigūnų prašymams ir riaušių išprovokavimas. Jei Seimas nesiims šito nevispročio apkaltos – užkasu paskutinę viltį dėl Seimo.

        Išprovokavęs riaušes jis pasiplovė. Nubėgo prie homoseksualų, lipančių į autobusus, ir ten užsipuolė organizatorius. Kai pareigūnas jį vėl pabandė sutramdyti, Gražulis su juo susimušė, griuvo ant žemės ir toliau išsidirbinėjo. Labai viliuosi, kad už visą tai jam bus pateikti kaltinimai. Bjauru buvo į šitą nevisprotį žiūrėti. Negana to, kad tiek visko pridirbo, jis dar visus aplink įžeidinėjo, vadino kuo tik įmanoma ir kitaip rodė tokį elgesį, kur net mužikai taip nesielgia. Beje, kai jį apliejo vandeniu, apliejusysis buvo atvestas ir užsirašyti jo duomenys, todėl adekvačiai baudžiamas turėtų būti ir Gražulis.

        Gal kas žino – ar galima per apkaltą eiti liudyti eiliniams piliečiams? Mielai atlikčiau tokią pilietinę pareigą.

        Ir paskutinis dalykas apie jį: sekiau jo reakciją, kai jis stebėjo homoseksualus, lipančius į autobusą. Kad jūs žinotumėte, koks jis buvo pasimetęs!! Jo visas veidas švietė tokiu nesusipratimu: „tikėjausi surasti čia krūvą odinių pederastų su nuogomis šiknomis, o čia tik paprastos mergaitės ir kažkokie eiliniai vyrai“! Tai buvo nepakartojama – matėsi, kaip giliai viduje griūva visas jo tvirtumas ir pasitikėjimas savimi. Tas, prieš ką jis kovojo, net neegzistuoja.
        O čia šiemetiniai klecko įspūdžiai - http://www.kleckas.lt/blog/baltic-pr...je-visuomeneje .
        Paskutinis taisė digital; 2013.07.30, 16:54.

        Comment


          Du lietuviai sulaukė Didžiosios Britanijos policijos pagyrų, kad Vizbičo mieste pasitelkę regbį primenančius veiksmus sučiupo vagišių, pavogusį piniginę iš vienos moters.
          http://www.delfi.lt/news/daily/emigr....d?id=61972117
          Čia gal Johnas su blitzu?
          Paskutinis taisė senasnamas; 2013.07.30, 20:31.

          Comment


            Parašė digital Rodyti pranešimą
            Tiems, kam labai gaila Gražulio, primenu, ką jis iškrėtė per pirmąsias eitynes prieš 3 metus - http://www.kleckas.lt/blog/homoseksu...r-mini-riauses :





            O čia šiemetiniai klecko įspūdžiai - http://www.kleckas.lt/blog/baltic-pr...je-visuomeneje .
            Kam įdomi psichinių ligonių arba gėjų organizacijoms dirbančių padugnių nuomonė?

            Comment


              Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
              Kam įdomi psichinių ligonių arba gėjų organizacijoms dirbančių padugnių nuomonė?
              Tik jiems ir idomi

              Comment


                Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                Kam įdomi psichinių ligonių arba gėjų organizacijoms dirbančių padugnių nuomonė?
                Tau Grazulis nebuvo panasus i psichini ligoni ? Seimo narys, bet kaip koks suo puola policijos pareigunams i tarpukoji, po to priesinasi ir galiausiai uzbliauna kaip koks nupenetas parsas. Kokia garbe jis daro Seimo nario vardui ?
                Nemaciau nei vieno is to parado dalyviu sokinejanciu policijos pareigunams i tarpukoji ar zviegancius kaip kiaules. Pasnekejo civilizuotai, prasiejo gatve ir issiskirste. Jei ne policijos pajegos, turbut butu buve sumusti visokiu grazuliu kaip kokiam ruskyne.
                .

                Comment


                  Parašė TH1 Rodyti pranešimą
                  Jei ne policijos pajegos, turbut butu buve sumusti visokiu grazuliu kaip kokiam ruskyne.
                  Tai policijai reikia pirmiausia visiškai likviduoti nelegalią narkotikų prekybą Lietuvoje, kuri yra daug-daug pavojingesnė visuomenei, nei kažkokios tai eitynių šalininkų-priešininkų konfliktai.
                  Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                  Comment


                    Gražuliui daug dėmesio tenka, nes trūksta politikų atstovaujančių visuomenei tuo klausimu. Niša yra, kažkas ją užpildyti turi, o kandidatus galima suskaičiuoti vienos rankos pirštais. Politikai renkasi stručio taktiką, nes ji saugiausia. Palaikysi vieną pusę, neįtiksi tiems, palaikysi kitą - neįtiksi kitiems. O politikai nori įtikti visiems. Jei būtų didesnė konkurencija toje srityje ir atsirastų labiau civilizuotų kandidatų, Gražulis savaime nueitų į užribį, bet kai konkurencijos nėra, jis atsiduria pirmame plane ir į Seimą visada bus išrinktas, nes rinkėjai neturi daugiau iš ko rinktis.

                    Comment


                      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                      Jei būtų didesnė konkurencija toje srityje ir atsirastų labiau civilizuotų kandidatų, Gražulis savaime nueitų į užribį, bet kai konkurencijos nėra, jis atsiduria pirmame plane ir į Seimą visada bus išrinktas, nes rinkėjai neturi daugiau iš ko rinktis.
                      Kaip gali necivilizuotam reikalui atsirasti civilizuotas kandidatas? Dėl asmeninės naudos nebent, bet tai tada ir elgtusi panašiai kaip gražulis.

                      Comment


                        Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                        Tai policijai reikia pirmiausia visiškai likviduoti nelegalią narkotikų prekybą Lietuvoje, kuri yra daug-daug pavojingesnė visuomenei, nei kažkokios tai eitynių šalininkų-priešininkų konfliktai.
                        Tegu policija ir vidaus tarnyba pabando panaikinti klestinčią prievartinę "pederastiją" zonose. Kažkaip Gražulio ten nesimato...
                        Aš, aišku, suprantu, kad kovotojams "berniukams" "vierchų" darbeliai yra tabu.

                        Comment


                          Parašė Sula Rodyti pranešimą
                          Tegu policija ir vidaus tarnyba pabando panaikinti klestinčią prievartinę "pederastiją" zonose. Kažkaip Gražulio ten nesimato...
                          Aš, aišku, suprantu, kad kovotojams "berniukams" "vierchų" darbeliai yra tabu.
                          Nebelabai jau ji ten ir klesti. Laikai pasikeitė.

                          Comment


                            Parašė Sula Rodyti pranešimą
                            Tegu policija ir vidaus tarnyba pabando panaikinti klestinčią prievartinę "pederastiją" zonose. Kažkaip Gražulio ten nesimato...
                            Aš, aišku, suprantu, kad kovotojams "berniukams" "vierchų" darbeliai yra tabu.
                            Zonose "pederastija" yra norma ir neprieštarauja net tokių kaip Gražulis moraliai, juolab už tai, kad per metus net 34 kartus! sugebėjo greitį viršyti (Lietuvos "rekordas"), pačiam reiktų ten pasėdėti, jau nekalbant apie pastovų gyvulišką elgesį.
                            Moralės normoms prieštarauja tik taikios kultūringų ir ramių žmonių eitynės
                            Flickr

                            Comment


                              Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimą
                              Nebelabai jau ji ten ir klesti. Laikai pasikeitė.
                              Draugo patėvis neseniai sėdėjo Pravieniškėse, bet tai žmogui jau beveik 60. Gal dabar šiek tiek mažiau "bezpredelo" nei 90-aisias. Be to, išrinktiesiems dabar lengviau gauti normalių panų. Sako, Alytuje yra blogiausia.

                              Beje, vienas visuomenėje labai gerai žinomas, pažįstamas gėjus keletą metų buvo kankinamas iš kalėjimo kilusio "meilužio" sadisto. Taip kad toli gražu nėra "gražu ir miela" toje bendruomenėje.

                              Comment


                                Kaip gali necivilizuotam reikalui atsirasti civilizuotas kandidatas? Dėl asmeninės naudos nebent, bet tai tada ir elgtusi panašiai kaip gražulis.
                                Koks šviesuolis pasakė, kad seksas su įvairiomis lytimis yra civilizacijos pasiekimas? Povilionienė? Ji turbūt ir vibratorių laikytų žmonijai svarbesniu išradimu nei garo mašina . Ne visi vienodai civilizaciją supranta.
                                Reikalai zonoje visuomenei rūpi gerokai mažiau, nes ten uždara teritorija - rezervatas. Tiesioginės transliacijos iš ten juk nevyksta. Tiesiogiai su tuo susiduria nedidelė visuomenės dalis, nors koks Lukiškių kalėjimas ir yra pačiame miesto centre.
                                Paskutinis taisė senasnamas; 2013.07.31, 10:03.

                                Comment


                                  Kodėl niekas neatkreipė dėmesio į kitus, besimeldžiančius protestuotojus (irgi su Seimo nariu – R. Kupčinsku)?

                                  Comment


                                    Auuu,tolerastai, ka darysim ? Kaip cia taip tolerastija tik vienai pusei galioja ?

                                    http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/...1307311039.htm

                                    Comment


                                      Restorano atstovas tvirtina, kad jis paprasčiausiai buvo priimtas bandomajam laikotarpiui ir nepateisino lūkesčių. Jeigu už kalbas apie gėjus atleidinėtų iš darbo, tai būtų daugiau ten atleidę, bet atleido tik jį vieną, tai turbūt restorano atstovas nemeluoja. Bet istorija apie atleidimą iš darbo už kalbas apie gėjus šiuo metu yra patraukli tema žinasklaidoje.

                                      Comment


                                        Esant reikalui (tiksliau uzsakymui) bylos atnaujinamos . Neblogai Tokia tad tolerastija

                                        http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=61976731

                                        Comment


                                          Keista, kad anksčiau tos bylos neatnaujino. Arba atnaujino, tik niekas nerašė. Šiaip tai ta atnaujinta byla paaškina, kodėl Uoka praleido šeštadienio renginį. Man atrodo normalu, Gražulis su Uoka sukėlė riaušes, bet Seimas atsisakė panaikinti jų neliečiamybę. Kadangi Uoka dabar nebe Seimo narys, tai ir bylą jam atnaujino. Ateis gal ir Gražulio eilė kada nors, Seimo nario mandatas nuo įstatymų laikymosi neatleidžia.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X