Ir visgi aš manau, kad tai geriausias variantas, kurį galėjo išspausti socdemai, t.y. renkantis 'mažiausią blogybę'. Aš nemanau, kad Blinkevičiūtė nenori būti PM dėl to, kad Briuselyje nieko neveikdama gauna daug dideesnę algą. Jau prieš tai rašiau, kad
Ir ji pati tą patvirtino, kad maždaug jei būtų jaunesnė, tai gal dar turėtų jėgų ir gebėjimų būti PM, o dabar gi ji jau pensininkė. Ir įsivaizduokit, kad ta pensininkė, kuri net pati galvoja, kad neturi pakankamos kvalifikacijos būti PM ir net nenori juo būti - sėda už Lietuvos vairo. Aš suprantu, kad Paluckas nesugeba laimėti vienmandatėje - bet nuo kada socdemų rinkėjai balsuoja žiūrėdami į kompetenciją ir gebėjimus? Juk užtenka net šio forumo pamatyti, kad jie kaip svarbiausią Blinkevičiūtės sąvybę PM postui įvardija 'nu bet va konservatoriai kokie blogi'. Paluckas yra prastesnis tiek už Šimonytę, tiek už Svkernelį, bet visgi jis visa galva aukščiau tiek už Blinkevičiūtę, tiek už Butkevičių ir geriausią, ką galėjo išspausti socdemai, dėl to bent jau aš šia žinia džiaugiuosi, nes buvo šiek tiek neramu, kad tas spaudimas Blinkevičiūtei tapti PM gali iš tiesų ją įtikinti tą postą užimti.
Parašė Eidvis
Rodyti pranešimą

Po to stebimės RU procesais, kai didelė visuomenės dalis ir pas mus panašiai buki.
Comment