Mano apylinkėje taip pat.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2024-ųjų Lietuvos Prezidento rinkimai
Collapse
X
-
Bent jau Vilniuje mes galime sakyti, kad tikrai nebuvo triuškinamo pralaimėjimo.
Mano apylinkėje taip pat.
- 2 patinka
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąNesuprantama, kam triuškinamą pralaimėjimą pateiki ėri kaip kažkokią pergalę.
Dar labiau nesuprantama, kodėl pilnatis kai kuriuos asmenis taip smarkiai veikia, kad jie bando išsikrauti įžeidinėdami ir pravardžiuodami kitus forumo narius.
Parašė John Rodyti pranešimąMan tai įdomu, kaip robotukai verks ir lies ašarėles, kai Vilniuje Nausėda nušluos Šimonytę
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąŠimonytė laimėjo savo Antakalnio apylinkėje. Ir įdomus faktelis vatiniam Joneliui, kad palyginus su 1 turu kai gavo 35% tai jau dabar turi >42% Vilniuje.
Dar labiau nesuprantama, kodėl pilnatis kai kuriuos asmenis taip smarkiai veikia, kad jie bando išsikrauti įžeidinėdami ir pravardžiuodami kitus forumo narius.Paskutinis taisė Romas; 2024.05.28, 16:07.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimątai kad mano pavyzdžiai gavo daugiau balsu už Žalimą
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Visi likę, išskyrus Žalimą.
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
o tai kuris buvo ne Vilniaus tada, gydytojas su ilgametė patirtimi ar teisininkas su ilgamete patirtimi?
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nausėda toks pats tipiško vilniečio kandidatas kaip ir Šimonytė (karjerą padaręs Vilniaus ofisyne skandinavų banke, kalbantis angliškai, skaitantis knygas, keliaujantis ir pan.), neveltui ir pati TS pradžioje jam siūlė būti jų kandidatu. Nieko keisto, kad aktyvumas per antrą turą buvo gana žemas, nes abu kandidatai daug kam atrododė panašūs ir nematė labai didelio skirtumo, kas būtų išrinktas. Jei antram ture būtų Vėgėlė vs Nausėda, manau aktyvumas visai kitas būtų.
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
tai mano mintys, kad Vilniaus elektoratas svarbesnis už kažkokį prezidento postą.Paskutinis taisė Lettered; 2024.05.27, 12:44.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
Ačiū. Akivaizdu kad runkelių Lietuvoje daugiau nei baltų žmonių miestuose.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kaimai
Nežinau kaip įmanoma laimėti Prezidento rinkimus neturint kelmių, tauragių ir rokiškių palaikymo. Jeigu kalbame apie Seimo rinkimus, tai mantasm jau viršuj teisingai pakomentavo.
Komentuoti:
-
Kadangi +- 4 metai bus vargo su Rusija, Nausėda, atviras RF priešas, iš bėdos tenkina su savo aukštu rinkėjų palaikymu. Pro europietiškas kursas, proukrainietiškas kursas bus išlaikytas. Tai dabar už viską svarbiausia. Guodžiuosi. Buvau už Šimonytę.
Iš tikro vėl ateina pilki, bailūs, pavargę, kai visi socdemų švogeriai, laikai.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė gazebo Rodyti pranešimą
Galima paspausti ant vieno iš kandidatų kairėje, tada rodo tik jo surinktus procentus:
Komentuoti:
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
O tai, kad Vėgelei jau vos ne prezidento postas buvo matuojamas, o jis liko su varganais 12%, reiškia, kad Vėgelei su valstiečiais reikia keisti asmenybes ir permastyti savo populistinę retoriką migracijos klausimais?
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Rakutis turbūt pastatytų TS-LKD labiau į dešinęi nei NS. Būtų įdomu, bet čia jau svajuko dramblionės.
Komentuoti:
-
Parašė KaimaiDžiaugiuosi rezultatu. Maniau bus 70-30. Jei Tėvynės sąjungoje šįryt vis dar yra tokių, kuriems dar neakivaizdu jog reikalingi tiek asmenybių, tiek politikos pokyčiai, siūlau jau šiandien nominuoti Šimonytę 2029-ų Prezidento rinkimams.
Žalstiečiai - karabasas (pradėjo veiklą Seime nuo dirbtinio apvaisinimo max suvaržymo, meilužės su kailiniais ir Rover'iu) ir Veryga, kuris norėjo visus su alaus bokalu suvaryti į 2,5m tvora aptvertus gardelius.
Socdemai - jaunoji žvaigždė šiandien nuteista 12'500 bauda ir banas 5 metams pareigoms. Blinkevičiūtę tik kojomis į priekį iš ES parlamento išneš, nes sugeba pasakyti tik kokia bloga Šimonytė.
Toliau?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąKą pripažįstu, tai dviejų Lietuvų teorija. Aš gyvenu toje, kuri mato plačiau pasaulį ir nežiūri, kiek bus pašalpos, pensijos neturint stažo (kodėl ar klausė savęs? ) minimalkė ir pan. Ir manau turiu aukštesnį nei būtina finansinį išprusimą, nors nesu niekaip susijęs tiesiogiai su bankiniu ar finansiniu sektoriumi visai.
Pasaulis pro runkelių lysvę gaudant mėtomus iš malūnspanio ledus man nėra artimas.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė KaimaiDžiaugiuosi rezultatu. Maniau bus 70-30. Jei Tėvynės sąjungoje šįryt vis dar yra tokių, kuriems dar neakivaizdu jog reikalingi tiek asmenybių, tiek politikos pokyčiai, siūlau jau šiandien nominuoti Šimonytę 2029-ų Prezidento rinkimams.
Komentuoti:
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
O turėjo laimėti?
Žinant, kad visas kitas elektoratas balsavo už AIG?
Spėjau, kad bus 75/25, tai praktiškai pasitvirtino.
Kai kas pranašavo, kad Šimonytė bus paskutinė jau pirmame rinkimų ture.
Pamenu tik vireną neadekvatų pranašą, kad 100 proc nepateks į 2 turą.
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąšiaip Nausėda yra geriausia, ką galim turėt (tas liūdna na bet yra kaip yra), nebalsavau vakar (nes Šimonytė man labiau imponuoja, bet prezidento poste manau geriau turėt Nausėdą). Šiaip tikėjausi 80/20 tai dar net viršijo Šimonytė. kas dėl Nausėdos tai šaly kur 30procentų (gal net daugiau nes dar 40 nebalsavo pirmam ture) yra visiškų "retardu", toks kompromisinis variantas pats tas, plius jis jau gan neblogus ryšius turi su PIS'dukais, o tikėtina ir Dudą pakeis koks PIS'dukas, todėl turėti prezidentą kuris gerai sutaria su svarbiausia partnerė yra gerai.
Nemanei, kad žalimo rinkėjia už ją balsuos?
Nemanei, kad konservatorių elektoratas aktyvesnis bus?
Komentuoti:
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
O Vilniuje bendrai pakilo nuo 35 iki 43,4% kas nėra paaiškinama vien Žalimo balsų perėmimu.
Toks begalinis Vilniaus nusivyimas Šimonyte. Aha. Šlapiose jonelio svajonėse.
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąKą pripažįstu, tai dviejų Lietuvų teorija. Aš gyvenu toje, kuri .
Komentuoti:
Komentuoti: