/\ Be abejo, mityba cholesterolio atveju yra svarbus faktorius. Bet aš asmeniškai tiesiog negalėčiau atsisakyti 70% riebumo sūrio





. Žinau, kad esu pakankamai subjektyvus, bet dėl "cholesterolio verslo" tai turiu tvirtą nuomonę. Jei reikia informacijos, sakyk
.
.
- kas antras paslaugiai paaiškins, kaip sviestas užkemša kraujagysles
ir negalima valgyti riebiai, nes būtent nuo riebalų auga svoris. Šitie mitai dar pernelyg gyvi, tuo labiau, kad juos tebekartoja dažnas dietologas remdamasis kelių dešimtmečių senumo vadovėliais.
- kas antras paslaugiai paaiškins, kaip sviestas užkemša kraujagysles
ir negalima valgyti riebiai, nes būtent nuo riebalų auga svoris. Šitie mitai dar pernelyg gyvi, tuo labiau, kad juos tebekartoja dažnas dietologas remdamasis kelių dešimtmečių senumo vadovėliais.

, bet jei valgoma, tai problemų nekils. Natūralių riebalų (tiek augalinių, tiek gyvulinių) ryšys su kraujagyslių ligomis yra išpūstas. Yra pirmykščių kultūrų, kurių mityboje apskritai vyrauja gyvuliniai produktai, tačiau tie žmonės neserga ligomis, nuo kurių daugiausia kenčia išsivysčiusių šalių gyventojai.
Comment