Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2011.07.22. Sprogimai ir šaudymas Norvegijoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Labai gražu ir nuoširdu - padedame tuo, kuo galime. Norvegai tą supras.

    Comment


      #42
      Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
      Tu man pasakyk, ko vertos tavo pastoviai skelbiamos iš piršto laužtos teorijos, nežinant praktiškai nieko? Lygiai taip pat aš galiu pasakyti, kad čia ateiviai per žemėje veikiančius savo atstovus suorganizavo šitą išpuolį, taip pradėdami žemės užkariavimo pirmąjį etapą...
      O tu ką žinai? Mosadas yra realiai veikianti žydų valstybės spec. organizacija, kuri yra įvykdžiusi ne vieną smurto aktą užsienyje, žudžiusi, grobusi žmones. Ir vis dar tuo tebeužsiimanti. Taip kad ji daro tą patį, ką CŽV, FSB, Štazi ar KGB...

      Comment


        #43
        Sakyčiau pakankamai įdomus analitinis straipsnis:
        http://www.patriotai.lt/straipsnis/2...raelio-geroves
        “The cavalry ain’t coming. You’ve got to do this yourself.” – Chris Gardner

        Comment


          #44
          Osle sprogusi bomba – iš trąšų?
          Norvegas, įtariamas sprogimo Oslo centre surengimu ir saloje nušovęs 84 jaunuolius, gegužės mėnesį pirko šešias tonas trąšų.

          Kai kurios trąšų rūšys ir anksčiau buvo naudotos bomboms gaminti.

          Įtariamasis, kuris, pasak Norvegijos žiniasklaidos, yra Andersas Behringas Breivikas, trąšas užsakė per savo įmonę.

          Pasak trąšų tiekėjos "Felleskjoepet Agri" atstovės, "prekės buvo pristatytos pirkėjui gegužės 4 dieną".

          "Nežinau nieko nei apie jį, nei apie jo įmonę, išskyrus tai, kad įmonė su mumis susiekė įprastu būdu ir užsisakė trąšų, kurios buvo pristatytos pirkėjui", - sakė atstovė.

          Ekonomika.lt primena, kad A. Behringas Breivikas įtariamas sukėlęs sprogimą Osle, prie vyriausybės pastato, bei nužudęs 84 jaunuolius Utojos saloje.

          Comment


            #45
            Salietra ir aliuminio pudra turbūt.
            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

            Comment


              #46
              Geras straipsnis, nes yra faktų ir galima susidėlioti platesnį vaizdą:
              Breivikas: bet kuriuo atveju, mes negalime sau leisti rinktis partnerius. Todėl turime užtikrinti, kad paveiksime kitus kultūrinius konservatorius priimti mūsų antirasistines, homoseksualumui bei Izraeliui palankias pažiūras.
              Ne paslaptis, kad Vakarų Europoje būtent kairieji labiausiai palaiko palestiniečių interesus konflikte su Izraeliu. Norvegijos Darbo partija ir jos jaunimo sparnas čia jokia išimtis. Nors šiai partijai priklausantys ministrai stabdo radikalesnes iniciatyvas (pavyzdžiui, skelbti boikotą Izraeliui), tačiau partijos viduje palestiniečių palaikymo nuotaikos, atrodo, labai stiprios ir atsirado ne šiandien.
              Buvęs ministras pirmininkas nuo Darbo partijos Torbjornas Jaglandas (dabartinis Nobelio komiteto pirmininkas) yra pasakęs, kad Izraelis kelia daugiausia problemų pasaulyje: „Jei kažkas kelia grėsmę taikai pasaulyje, tai Izraelio vykdoma okupacija.“ (Aftenposten, 2003 m. kovo 21 d.) 2009 metais partijos Trondheimo skyrius pasisakė už Izraelio ekonominį boikotą. Partijos suvažiavimas šį pavasarį triuškinamai nubalsavo už paramą įkuriant Palestinos valstybę su sienomis iki 1967 metų.
              Sekmadienio, liepos 17-osios, vakarą į Norvegiją atvyko Palestinos prezidentas Mahmudas Abasas. Po pirmadienio susitikimo su užsienio reikalų ministru, pastarasis TV 2 naujienų kanalui pareiškė, kad Norvegija pasiruošusi pripažinti Palestinos valstybę.
              Įvykiai Palestinos klausimu jau buvo pasiekę kulminaciją, todėl įvykių seka atrodo logiška. Kokią galima daryti išvadą? Pasaulyje draudžiama daryti tai, kas gali nepatikti Izraeliui. Įdomu, ar Norvegija išlaikys savo stuburą ir tęs tokią politiką, ar pasiduos. Manau, kad Norvegijos politikams to įvykio priežastys buvo aiškios iš karto.
              Ir gerai padarė, kad paskelbė suimtojo pavardę. Nes nežinant, kas per asmuo, galima daug spekuliuoti ir prikurti visokių versijų. O dabar viskas aišku, belieka stebėti, kaip žiniasklaida bandys pateikti šitą įvykį.
              Paskutinis taisė senasnamas; 2011.07.23, 18:15.

              Comment


                #47
                Tuoj tave čia apkaltins konspiracija...

                Comment


                  #48
                  Man įdomu, ar bus leista kaltinamąjam išsakyti savo motyvus ir poziciją? Ar jį cituos laisva žiniasklaida? Ar bus apie tai leista žinoti visuomenei? Ar bus iš esmės domimasi, kodėl tai įvyko ir ar daug Norvegijoje (ir kitur Europoje) yra jo požiūriui (nebūtinai patiems teroro veiksmams) iš principo pritariančių žmonių? Ar bus bandoma aiškintis fundamentalias to priežastis?

                  Comment


                    #49
                    Kadangi tai Norvegija, tai tikrai manau, kad bus aiškinamasi iš esmės. Tik nežinau, ar leis žiniasklaidai iš jo paimti interviu. Aš tai tikrai norėčiau išgirsti jo atsakymą, kokio velnio jis taip pasielgė. Bet manau, jo poelgio motyvai tikrai bus paskelbi viešai - vis dėlto tai Norvegija, gyventojai nesuprastų, jeigu tai nuo jų būtų nuslėpta.

                    Comment


                      #50
                      Bent šioje temoje buvo užsiminta apie vykusią spaudos konferenciją. O išpuolis buvo surengtas, kaip daug kur buvo paminėta, dėl tuo metu posėdžiavusios partijos (esančios parlamento sudėtyje) vykdomos imigrantams lojalios politikos.
                      Paskutinis taisė Silber418; 2011.07.23, 22:11.

                      Comment


                        #51
                        Dar blogiau, kad jei pirmoji, tai pradės užveržinėti ir labai stipriai varžtus ne tik Norvegijoje, bet ir Lietuvoje prieš bet ką, kas nors kiek pasisakys prieš imigraciją, kitataučius, kosmopolitizmą su visa tolerastija, už tautiškumą, už patriotizmą.
                        Beje, teroro aktas galėjo būti suorganizuotas ir išsigimusių globalistų bei kosmopolitų, kaip gelbėjimosi ratas jų propaguojamiems multikultūrizmui, tolerancijai, tautų maišymuisi ir nacionalinių valstybių dekonstravimui. Juk akivaizdu, kad Europoje kyla žmonės už tautinių vertybių ir kultūros puoselėjimą, už normalią šeimą ir to gynimą nuo agresyvaus globalistų ir kosmopolitų puolimo.
                        Paskutinis taisė Al1; 2011.07.23, 23:06.

                        Comment


                          #52
                          Nelabai įtikinama ta tavo antra versija. Nes žydai=masonai, tėra dar viena iš konspiracijų teorijų. Tokių pačių kaip, kad JAV sukėlė praeitos vasaros karščius ir gaisrą Maskvoje. Ir jeigu tai būtų masonų darbas, abejoju, kad jie taip primityviai spręstų reikalus Be to tą aprangą galėjo bet kas pasisiūti, nes nuotraukų internete yra. Bet nė vienas masonas taip gražiai nepozuoja.

                          Galiausiai vis tiek paaiškės, kad jis psichiškai nesveikas, nes joks tikslas tokių priemonių nepateisina. O kas teigia, kad prieš multikultūriškumą reikia kovoti tokiomis priemonėmis, tegul patys pasitikrina sveikatą, nes patys tuomet nė kiek negeresni nei to trečio pasaulio šalių gyvenotojai prieš kuriuos kovojat.

                          Man įdomiau, kaip Norvegijos teisėsauga su juo elgsis. Gi modernios Norvegijos istorijoje to dar nebuvo.
                          Paskutinis taisė bebop; 2011.07.23, 23:05.
                          Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

                          Comment


                            #53
                            Gaila, savaitgalį nesu Vilniuje. Pirmadienį, jei tik galėsiu, būtinai nunešiu gėlių prie ambasados.

                            Vilniečiai neskuba reikšti užuojautos norvegams


                            Comment


                              #54
                              Žydai masonai nėra jokia konspiracijos teorija. Žydai turi milžinišką įtaką JAV ir Europoje. Ar tu bent nutuoki, kaip Izraelis išsilaiko tiek metų nuolat kariaudamas? Už kokius tokius pinigus, kai nieko patys neturi ir didelė dalis biudžeto sudaro JAV parama. Atominį ginklą sukūrė, ir pragyenimo lygis yra aukštas, nors jokios naftos neturi, o vandenį importuoja. Kodėl JAV ar bet kokia kita valstybe taip turėtų remti kažkokią žydų valstybę? Atsakymas vienas - JAV žydai turi realios valdžios svertų, ne vien tik lobizmą.
                              Paskutinis taisė Al1; 2011.07.23, 23:21.

                              Comment


                                #55
                                O gal tiesiog JAV nori turėti savo valstybę arabų šalyse iš kurios alia plistų "demokratijos" įdėjos. JAV taip pat rėmė ir Japoniją po antro pasaulinio karo (o juk Japonija ne žydų šalis), vien dėl to, kad turėtų "savo" šalį strateginėje vietoje.

                                Žodžiu, A|1, nesiveliam į nesąmones, nes vis tiek mes žinome apie tavo požiūrį į žydus. Ne vieta, ne laikas ir nėra noro apie tai diskutuot.
                                Paskutinis taisė bebop; 2011.07.23, 23:28.
                                Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

                                Comment


                                  #56
                                  Parašė bebop Rodyti pranešimą
                                  O gal tiesiog JAV nori turėti savo valstybę arabų šalyse iš kurios alia plistų "demokratijos" įdėjos.

                                  Žodžiu, A|1, nesiveliam į nesąmones, nes vis tiek mes žinome apie tavo požiūrį į žydus. Ne vieta, ne laikas ir nėra noro apie tai diskutuot.
                                  Vieta ir laikas, nes viena iš galimų teroro akto priežasčių - Izraelio ir Palestinos problema. O tavo "savo valstybė arabų šalyse" yra nesąmonė, nes jokia demokratija iš Izraelio negali plisti į arabų kraštus, kadangi arabai prieš žydus nusiteikę priešiškai. JAV tenai ir taip palaiko savo interesus per marionetinius kai kurių naftą išgaunančių šalių režimus, o dar anksčiau per Iraną, kol jame neįvyko revoliucija.

                                  Comment


                                    #57
                                    Taip, A|1, tu už visus viską geriau žinai Tu kaip palydovinė lėkštė gaudai teisingas žinias iš pasaulio, kaip internetas skleidi teisingą informaciją neišprususiams tautiečiams. Apsišarvok kantrybe, nes jau gyvenimas nuo mažumės tave užgrūdino atsispirti žydomasonų kerams visas gyvenimas suplanuotas, kad žydai galėtų valdyti pasaulį ir tu kaip šturmanas nuvesi pasaulį teisingu keliu. Netikėk niekeno nuomone, nes kiekviena smulmena yra gudriai sugalvotos žydų pinklės. Jų valdžioje kiekviena valstybė. A|1, MES TAVIM TIKIME. APSAUGOK IR NELEISK MŪSŲ SUGUNDYTI
                                    Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

                                    Comment


                                      #58
                                      Tomizmai, pastebėjau, kad tau verta dėmesio yra viskas, kur gvildenamos konspiracijos teorijos. Net jei kas nors, atsiprašant, gatvėje nusiperstų ir apie taip parašytų koks nors konspiracijų puslapis, tikriausiai tai irgi būtų verta dėmesio.

                                      Čia to veikėjo (jei gerai suprantu) parašytas dokumentas:
                                      2083 A European Declaration of Independence
                                      http://www.2shared.com/file/M-s-2fBD...tionofInd.html

                                      Tai išsilavinusio, intelektualaus ir visapusiškai išprususio žmogaus darbas. Jei jis pats rengė ir pačią teroro operaciją, tai gal ir nieko stebėtino. Tikrai galėjo apsieiti be Izraelio ir kitų "etatinių" konspiracijų teorijų "personažų". Jei viskas, kas ten parašyta, yra jo darbas, ir jei tai yra tai, ką jis iš tiesų galvojo, manau, tai turėtų atsakyti į daugumą klausimų. Tam tikrai nereiks jokių konspiracijų teorijų apie žydus ir masonus.

                                      Ir, beje, Tomizmai, labai siūlyčiau pasižiūrėti šitą video (nieko bendro su tema, tik šiaip): http://www.youtube.com/watch?v=eUB4j0n2UDU. Manau, tas video turėtų padėti išsivaduoti ir chroniško poreikio viską aiškinti konspiracijomis.
                                      Paskutinis taisė John; 2011.07.24, 00:10.

                                      Comment


                                        #59
                                        Parašė John Rodyti pranešimą

                                        Ir, beje, Tomizmai, labai siūlyčiau pasižiūrėti šitą video (nieko bendro su tema, tik šiaip): http://www.youtube.com/watch?v=eUB4j0n2UDU. Manau, tas video turėtų padėti išsivaduoti ir chroniško poreikio viską aiškinti konspiracijomis.
                                        Nenuostabu, jog Lietuvoje gajos konspiracijos teorijos... Kaip kitaip paaiškinsi savo nerimą, fobijas ar tam tikros socialinio nesaugumo/bejėgiškumo jausmą, kuris tęsiasi šioje visuomenėje nuo sovietinių laikų - kai čia pat receptas: kalti žydai ir masonai.
                                        Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                        Dordrechtas/Haarlemas
                                        Nesebaras/Plovdivas
                                        Kiolnas

                                        Comment


                                          #60
                                          Parašė John Rodyti pranešimą

                                          Čia to veikėjo (jei gerai suprantu) parašytas dokumentas:
                                          2083 A European Declaration of Independence
                                          http://www.2shared.com/file/M-s-2fBD...tionofInd.html
                                          oho, gan išsamus rašinys su visu idėjiniu pagrindimu ir kovos instruktažu;
                                          čia dar jo video:

                                          http://www.veoh.com/watch/v21123164bZCBQeZ8
                                          Paskutinis taisė Eikantas X; 2011.07.24, 00:54.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X