Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2011.07.22. Sprogimai ir šaudymas Norvegijoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
    O dabar yra toks: "2011.07.22. Sprogimai ir šaudymas Norvegijoje". Ar trukdo data?
    Kaip tik toks pavadinimas yra teisingesnis. Utos sala yra tolokai nuo Oslo- apie 35-40 km.
    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
    Marsrutai.lt tinklaraštis!
    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

    Comment


      Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
      O ar dar kituose miestuose taip pat įvyko teroro aktai?
      Utøya sala lyg ir nėra Osle?

      Comment


        Supratau. Ačū, kad paaiškinote.

        Comment


          Įdomi įvykių dinamika:

          UK Muslims vigilant after Norway


          Extra security will be put up at mosques around the U.K. in the wake of the deadly attacks in Norway, British Muslim leaders said Sunday.

          Mohammed Shafiq, the leader of Ramadhan Foundation, one of Britain's largest Muslim groups, says mosques are being extra vigilant as it emerges that the suspect blamed for the Norway attacks opposed Muslim immigration to Europe.

          Shafiq told The Associated Press he was talking to other European Muslim leaders about the need to increase security and to British police about extra protection.

          "People are afraid that we will be the next target," Safiq said in a telephone interview during a large gathering of Sunni scholars and leaders in northern city of Birmingham. "As a result, we've told people to be extra vigilant and there will be added security placed at mosques."

          A pig's head was recently left at a mosque outside of Oxford, he added.

          Norwegian police have not confirmed that an online manifesto ranting against Muslim immigration to Europe was written by the 32-year-old Norwegian suspect, Anders Behring Breivik, but his lawyer referred to it and said Breivik had been working on it for years.

          On Friday, seven people died in a bombing outside government headquarters. Hours later, 86 more died in a shooting spree on a nearby island.

          Comment


            Parašė John Rodyti pranešimą
            Nors man įdomu, ką apie jį pasakytų psichologai ir psichiatrai.
            Nors ir nesu psichiatras, net šiek tiek patirties yra. Spėju pasakys: maniakinė, obsesinė asmenybė, gal net ir turintis Aspergerio sindromą (nors dėl šito labai abejoju, nes per daug socialus)
            Paskutinis taisė bebop; 2011.07.24, 17:32.
            Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

            Comment


              Parašė TH1 Rodyti pranešimą
              taip, pasaulis daug sudetingesnis negu tu nori pateikt. Ne tik mosadas, czv ir zydai kazka tokio sugeba suorganizuot ir igyvendint. Aisku tau reikia viska supaprastint ir suverst zydomasonams ir czv.
              A, taip, kgbistai, islamistai ir psichai dar sugeba. Vėl tik tos vėžės, kurias nuplat rėžia žiniasklaida. Tau dar vienas faktas apie žydų galią - Kanadoje bandoma priimti įstatymą, kuris uždraustų Izraelio kritiką (būtent kritiką, o po tuo galima bus pakišti bet kokį neįtikusį atsiliepimą apie Izraelio politiką), nes tai antisemitizmas. Informaciją internete susirasi pats, nededu, kad išmoktum ieškoti informacijos. Gal pradėk mąstyti!

              Parašė John Rodyti pranešimą
              Ar tikrai jis buvo už homoseksualizmą?

              Šiaip jo mintys gana logiškos ir racionalios ir netgi nieko blogo nelinkinčios. Skirtingai, nei dauguma tipiškų nacionalistų ir ksenofobų, jis gana išsamiai paaiškina savo motyvus ir prežastis poreikiui stabdyti būtent Islamizaciją. Manyčiau, dauguma Europiečių (įskaitant tuos pačius norvegus) iš principo sutinka su dauguma jo minčių.

              Kaip bebūtų, tavo bandymai ieškoti žydų rankos čia atrodo mažų mažiausiai juokingi. Siūlau pačiam paskaityti tą jo knygą, kur yra visi atsaymai nuo A iki Z.
              Na, internete rašoma, kad jis yra pro-gay.
              Islamizaciją stabdyti reikia, bet tai neįeina į ES politikos ir verslo elito planus. Preišingai, yra daroma viskas, kad tik etninių gyventojų mažėtų, o jų vietą užimtų imigrantai. Ir jei jo išpuolis iš tiesų susijęs tik su imigrantais iš musulmonų kraštų, tai kodėl jis neiššaudė kokioje nors mečetėje susirinkusių tikinčiųjų?
              Sionistais gali būti ir būna ir krikščionys, ypač protestantai. Todėl jei jis pasisako tik dėl musulmonų, vėlgi už to gali stovėti žydai. Paaiškinu: Izraeliui naudinga kelti antimusulmoniškas nuotaikas Europoje, kad būtų pateisinti jo veiksmai vis daugiau pripažįstamoje Palestinoje ir kitų musulmonų kraštų atžvilgiu.

              Parašė zero Rodyti pranešimą
              Taigi pagal A|1 tą knygą irgi parašė sionistai iš Nubiru planetos....
              O kur įrodymai, kad parašė jis? Tai, kad jis ją savo vardu platino, neįrodo, kad jis ją prašė.

              Comment


                Šitoje visoje istorijoje man daug keistai atrodančių dalykų Norvegijoje. Pvz. policija neturi teisės nešiotis ginklų. Paprasti žmonės legaliai gali turėti pakankamai rimtus ginklus ir net po kelis. Oslo gatvėse patruliavo kariai tarp kurių žemo ūgio moteriškės ir dar su antsvoriu. Suprantu, kad lygios teisės ir t.t., bet kaip tokia moteriškė galėtų pasipriešinti užpuolikams, o tuo labiau ką nors apginti? Didžiausia bausmė - 21 metai kaip kažkas SSC rašė kalėjime-viešbutyje su visais reikiamais patogumais. Vienu žodžiu tikrai įdomi šalis ta Norvegija, gal ir mes kada evoliucionuosim iki tokio lygio. Tuo tarpu dabar man kaip neišsivysčiusiam ir atsilikusiam rytų europiečiui daug kas ten atrodo keistai.

                Tikiuosi dabar po šio pranešimo manęs niekas nepuls keikti, ypač dėl mažaūgių moteriškių su antsvoriu kariuomenėje.

                Comment


                  kazkur skaiciau kad praejus 21 vieniems metams bausme perziurima ir gali but pratesta
                  .

                  Comment


                    Parašė John Rodyti pranešimą
                    Manau, didžiausia klaida, kurią galima šiuo metu padaryti, tai nurašyti jį kaip "eilinį" radikalą. Jo radikalumas, be abejo, pasirodo teroro veiksmuose, bet principinės idėjos dėl Europos socio-kultūrinio identiteto visai neatrodo radikalios. Sakyčiau, netgi panašios į daugelio dešiniųjų partijų deklaracijas, kurioms pritaria didelė dalis visuomenės. Esminis skirtumas - jo kovos metodų pasirinkimas. Dėl šito akivaizdžiai reiktų suabejoti, nes nekaltų žmonių žudymas politiniais tikslais nei šiuolaikinėje, nei ateities Europoje nebus priimtinas, skirtingai, nei jis teigia (jo teigimu, visuomenė tai "supras", kai Musulmonų populiacija pasieks 20-50%).
                    O didelė tikimybė ir yra, kad viskas bus nurašyta ant jo radikalumo ar jis bus paskelbtas psichiniu ligoniu. Ir tuomet visi galai į vandenį. Tie, kas suorganizavo, to tik ir tereikia. Paspringo savo skrandžio turiniu...

                    Kas dėl musulmonų populiacijos didėjimo iki kelių dešimčių procentų. Tai taip neivengiamai ir įvyks visuomenė arba turės prieš juos imtis drastiškų priemonių (ir smurto prieš tuos, kurie nepaklūsta), arba bus suvirškinta. Be to ir patys imigrantai gali pradėti įvedinėti savo valdžią jėga. Tai čia dar klausimas, kas geriau - ar kai pradės etniniai gyventojai valyti savo kraštą, ar kai jį ims valyti nuo etninių gyventojų imigrantai.

                    Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
                    sveikas žmogus savu nešaudo, kad priešas bijotu...
                    Šaudo. Deja, bet tai labai efektyvi priemonė.
                    Paskutinis taisė Al1; 2011.07.24, 17:57.

                    Comment


                      Na pasirodo nereikia jam suteikti visos "garbės" dėl šios rašliavos:
                      'Breivik manifesto' details chilling attack preparation
                      But according to the Norwegian anti-Islamic citizen journalist website Document.no, to which Mr Breivik himself was a frequent contributor, large parts of the manifesto are copied directly from "Unabomber" Ted Kaczynski's own manifesto, with minor changes such as replacement of the word "leftist" by the phrase "cultural Marxist". Kaczynski is serving a life sentence for carrying out a bombing campaign in the US from 1978 to 1995, sending 16 bombs which killed three people and injured another 23, organised from a remote cabin in the state of Montana.
                      Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

                      Comment


                        Bet jis juk to neneigia:

                        I have written approximately half of the compendium myself. The rest is a compilation of works from several courageous individuals throughout the world.
                        You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

                        Comment


                          Parašė blitz Rodyti pranešimą
                          Bet jis juk to neneigia:
                          O aš ir nesakiau, kad neigia.
                          Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

                          Comment


                            http://www.delfi.lt/news/daily/world....d?id=47919559
                            Kaip rašoma įtakingo žurnalo “Foreign Policy” svetainėje, savo manifeste, kuris pavadintas "2083: Europos nepriklausomybės deklaracija" ( 2083: A European Declaration of Independence) , įtariamasis, rašantis slapyvardžiu "Berwickas", skelbiasi esąs vienas 2002 metų balandį Londone "atkurtos" tamplierių grupės vadovaujančių narių.

                            Jis teigia, kad steigėjų grupę sudaro devyni nariai, kurių pavardžių nenurodo, ir kad pirmajame susitikime negalėjo dalyvauti dar trys kiti šalininkai.
                            "Mūsų tikslas, - sakoma dokumente - yra perimti politinę ir karinę Vakarų Europos šalių kontrolę ir įgyvendinti kultūrinę konservatyvią politinę darbotvarkę".
                            Ar tikrai jis protingas? Šiaip kokių tik įdomių žmonių šiam pasaulyje nėra. Grupelės žmonių vienijamų visokių įsitikinimų ir dar tokių įsitikinimų dėl kurių yra pasiryžę žudyti kitus, pasiryžę savižudystėms, savęs kankinimui, masinėms savižudystėms ir t.t.t. Apie kokį tik iškrypimą/pasaulio sukūrimo teoriją/religiją/dar kokią nesąmonę pagalvosi - viskam tam bus jau kur nors kokia nors tuo įsitikinusių žmonių grupė ar šiaip kokia sekta.

                            Comment


                              O kas čia keisto. Štai pasaulio finansų, verslo ir politikos elitas kuria Naująją Pasaulio tvarką.

                              Comment


                                Iš dalies pritariu jo idėjoms, bet niekaip jo nepateisinu, nes kiek gi galima musulmonams brautis į Europą, bet kovojant su tuo žudyt kitus.

                                Comment


                                  Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                  O kas čia keisto. Štai pasaulio finansų, verslo ir politikos elitas kuria Naująją Pasaulio tvarką.
                                  Aš nuo rytojaus kuriu slaptą organizaciją, kurios tikslas palaipsniui užvaldyti visą Pasaulį, tokiu būdu užkertant galimybę jį valdyti žydams. Kas su manim? Organizacijai reikia ir ūkininkų, su didelėm trąšų atsargom.

                                  Comment


                                    Negi taip sunku suvokti, kad imperijos buvo kuriamos visais laikais ir jas buvo stengiamasi išplėsti kuo daugiau į visas žinomas tuo metu žemes. Šiais laikais žemėlapyje nėra baltų dėmių, o techninis žmonijos išsivystymo lygis leidžia sukurti pasaulinio masto imperiją. Negi taip sunku suvokti? Ir manai nėra tokių, kurie turėdami į valias pinigų, nenorėtų patenkinti savo savimeilės valdžia. Būti eiliniu vastybės vadovu jau neįdomu.

                                    Comment


                                      Jis pries tuos musulmonus, tai kodel saude norvegus (nebent ten arabesku stovykla buvo) ?

                                      Comment


                                        Neva tai buvo tie, kurie palaiko imigraciją.

                                        Comment


                                          Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                          Negi taip sunku suvokti, kad imperijos buvo kuriamos visais laikais ir jas buvo stengiamasi išplėsti kuo daugiau į visas žinomas tuo metu žemes. Šiais laikais žemėlapyje nėra baltų dėmių, o techninis žmonijos išsivystymo lygis leidžia sukurti pasaulinio masto imperiją. Negi taip sunku suvokti? Ir manai nėra tokių, kurie turėdami į valias pinigų, nenorėtų patenkinti savo savimeilės valdžia. Būti eiliniu vastybės vadovu jau neįdomu.
                                          Buvo nusitaikyta kaip tik į tą partiją, kuri pasisako už imigraciją, globalizaciją ir pan. dalykus. Taip, kad nelabai sueina galai apie ką čia fantazuoji.
                                          Flickr

                                          Comment

                                          Working...
                                          X