Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

LT-LT. "Lietuva -lietuviams" ir kiti ekstremistai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O ne, aišku, kad čia ne doublethink. Tik jei rusiškas tai geras ir fašizmas ir antifašizmas, o vakarietiškos visos ideologijos blogos. Visgi sovietai neblogai smegenis plovė..
    Post in English - fight censorship!

    Comment


      Iš delfi komentarų:
      1973 metasi Kauno gatvemis zygiuot irgi nieks nedave leidimo, buvo mestos dideles pajegos, daug fotografu, sunsnis popieriu- bylu. Taip ,kad patirties yra.
      mus nacionalistais vadino ruskiai, dabar savi
      Tai gal jau ir lietuviu buti reikalingas abonento leidimas?
      "Nacionalistai žygiuoja Gedimino prospektu, nors leidimo tam neturi" - užteko perskaityti straipsnio pavadinimą ir pasijutau, kaip prieš 24 metus, skaitydama tuometinę dar sovietinę spaudą. Kas galėtų paneigti, kad tokių straipsnių užsakovai ir dabar, ir anuomet, yra tie patys?????????
      Jeigu kada nors, bet kurioje TV laidoje policijos komisaras ar kitas "načalnikas" pasiskus, kad trūksta lėšų, galėsit nurodyti į šią dieną. Niekas jų neprašė, nei važiuotų anei ant arklių susodintų, nei ištisomis rikiuotėmis stovėti. Visa tai kainavo ir dvigubai, nes darbas šventinę dieną. O degalų, kuriuos sunaudojo be skaičiaus suvarytos policininkų mašinos, būt užtekę daugelį kaimų apvažiuoti ir senolius nuo banditų apsaugoti.
      O jie "saugojo" Lietuvos žmones, savanoriškai nusprendusius KOVO VIENUOLIKTĄJĄ atšvęsti.
      Tai vadinama, viešąją tvarką palaikyti. O, kad būtų argumentuočiau, pagavo neišsiblaivusių nepraustaburnių ir ištrimitavo kaip pasiekimą.
      O Zuokui - SARMATA!
      Visą tą programą, kuri buvo organizuota, kad tik užimti prospektą ir juo negalėtų žygiuoti LIETUVIAI, buvo galima labai puikiai suderinti, priderinti ir būt buvus ŠVENTĖ VISIEMS.
      Dabar Vilniaus merui politinė perspektyva tapo dar labiau abejotina. Ką padarysi, kiekvienas savaip sau patalą klojas...
      Ką tik grįžau. Žmonių prisirinko pilna Katedros aikštė. Drįstu spėti, kad ten telpa kur kas daugiau nei keli šimtai. Eisenai trukdė visokie tyčiniai barjerai prospekte, o prie Lukiškių išvis buvo užkardos ir neleidimas žygiuoti iki Seimo. Kažkoks deja vu į gūdžius tarybinius laikus, net ne į jų daugmaž demokratišką pabaigą, o į tarpsnį, labiausiai varžiusį laivės pasireiškimus. Šiuo metu siaubingai persekiojama laisva pilietinė žmonių raiška, bandoma "laisvę" reguliuoti iš viršaus, o tiksliau ją visaip riboti, varžyti, persekioti žmones, primesti jiems, ką privalo sakyti ir kaip galvoti. Policininkų (vienas prie kito jie stovėjo) ištisos grandinės iš abiejų pusių aikštės ir prospekto. Kažkas baisaus, košmariško vyksta dabartinėje Lietuvoje. Žmonės įsitempę, įbauginti, bijo kalbėti, ką galvoja ir išreikšti tai šūkiais, plakatais. Toks įspūdis, kad dabar ta pati TSKP CK nomenklatūra iš Briuselio diriguoja mūsų valdžiažmogiams , o jie lygiai taip pat su ja kolaboruoja kaip ir anais laikais, kenkdama savo tautos laisvei, tautiškumui, pilietiškumui, o ir šalies ekominikai, regis... O dalis vaivorykštinio ir panašaus stribinės moralės jaunimo lygiai kaip anų laikų komjaunuoliai aršiai puola laisvos dvasios tautiečius ir gina valdžiažmogių kuriamą mankurtinę sistemą... Pagarba sąmoningam, pilietiškam tautiniam jaunimui. Jei tokių "nacionalistų" būtų nebuvę anksčiau Lietuvoje, tai Lietuvos su lietuvių tauta, kalba, identitetu seniai nebūtų šiame pasaulyje...
      Ir aš ten buvau. Nors tik pirmą kartą. Bet kitą kartą paimsiu sūnų ir žmoną.
      Smagu buvo. Reikia parodyti kad lietuviai tai ne avinų banda kurie klausosi visokių liberalų ir šiaip globalistų. Manau, kad tautinis judėjimas tik stiprės. Draudimai tik pagreitins procesą. Manau, kad šis Zuoko sprendimas uždrausti eitynes yra riboženklis. Prie jo kiekvienas nors kiek nors mastantis lietuvis turi atsitokėti kas darosi su Lietuva. Jinai žūsta ir priedo fiziškai. Užtenka čia to šlykštaus melo iš masinių informacijos priemonių apie tai kad tautiškumas yra grėsmė laisvei (o tuo pačiu suprask ir Lietuvai), kad tai žingsnis atgal. Kad tautiškai nusiteikę žmonės yra kažkokie nesusipratėliai ir t.t. Aš ištroškęs būti lietuviu. Liberalų ir tolerstų pasakos, o ištiktųjų melas, įgriso iki gyvo kaulo. Lietuva bus kol bus gyvi lietuviai. O lietuviai bus gyvi kol bus Lietuva. Taip kad laikykimės. Ir sveikinu visus su kovo 11.
      Paskutinis taisė senasnamas; 2013.03.11, 22:22.

      Comment


        Na ir kam čia tuos chronių komentarus dėti?

        Comment


          Ot tai būčiau pažiūrėjęs, kaip jie verktų, jeigu policijos nebūtų buvę ir būtų kilusios kokios muštynės ar riaušės.

          Policijos pareiga užtikrinti saugumą. Būtent tą jie ir darė. O turint omenyje žmonių kiekį, tai labai protingas žingsnis buvo stiprinti pajėgas. Žinoma, galbūt galima buvo kiek kitaip padaryt: policininkus laikyti šalutinėse gatvėse ir viską stebėti tarkim iš oro. Tačiau pats policijos buvimas greta savaime veikia kaip prevencija.

          O sąmokslo teorijos tai man labai juokingos. "Specialiai organizuoti renginiai", "kad tik neitų niekas gatvėmis" ir t.t. Jums nejuokinga? Laisvai galėjo pražygiuoti kovo 12 dieną ir niekam nebūtų kilę jokių bėdų. Arba dieną anksčiau. Arba per kovo 8 d., būtų buvus kartu graži eisena už Lietuvą ir jos moteris

          Beje, jeigu jau leidžiam nacionalistams žygiuoti Gedimino pr. (na, šiuo atveju neleidom, bet praeity...), tai ir homoseksualai turėtų pražygiuot. Lygios teisės, ar ne?

          Comment


            Laisvai galėjo pražygiuoti kovo 12 dieną ir niekam nebūtų kilę jokių bėdų. Arba dieną anksčiau.
            O nenorėtum Naujųjų metų švęsti sausio 2 d? Įsivaizduoji, visi jau atšventę, kas pagiriojasi, kam šiaip pošventinė depresija, o tau dar viskas prieš akis .

            Comment


              Turbūt niekada nesuprasiu tų palyginimų su sovietmečiu. Prieš 23 metus buvo protestuojamą prieš diktatūrą iš užsienio, dabar protestuojamą prieš savo pačių išrinktą! valdžią (a1, savo nuomonę apie pedomasonų klanus gali pasilaikyti sau).
              Reikėtų gilaus tyrimo ar/ir visuomenės apklausos, išsiaiškinti kokia visuomenės dalis vis dar gyvena 1990 - ųjų nuotaikomis, balsuoja už Vilniaus Universitetus, laksto so savo violetinėm marškom ir nesupranta, kad pasaulis labai, labai pasikeitė.
              考纳斯, 立陶宛

              Comment


                Kiek pamenu, pernai metų eisenoj būtent homoseksualai su savo vėliavom ir plakatais provokavo žygiuojančius. Atsiranda dvigubi standartai.


                Tiesa sakant aš jau pasimečiau. Atrodo, tokia graži idėja - Nepriklausomybės proga pasiimi trispalvę, ką nors tautiško ir išdidžiai prasieini per miestą skanduodamas "Lietuva" (kaip, kad šiemet buvo). Kas čia blogo?
                Norėčiau ir aš, bet bijau. Iškart apšauks visi nacionalistu ar net neonaciu, pirštais pradės badyt , po to dar spauda nufotografuos ir įdės pirmam puslapy su kokia skambia antrašte kad ir pvz.: "Nacionalistai be leidimo žygiavo Vilniaus centre, skambėjo šūkiai „Lietuva – lietuviams“" Mat kažkoks vienas įkaušęs durnius tą suriko...

                Nežinau iš kur, bet pas mus atsirado kažkoks visuotinis nusistatymas prieš tai, kas patriotiška, tapo madinga apšaukti visus mylinčius savo šalį naciais, atsirado netgi "menininkių", kurios savo valstybės simbolius niekina, gretina nacistiniams ir komunistiniams. Iš tiesų nebesuprantu kas dedas mūs Lietuvėlėj, viskas per tuos ~20 metų kažkaip išsigimė, viskas atsisuko priešinga kryptimi...

                Ir vis tiek, su Lietuvos, mūsų visų švente, mielieji

                Comment


                  Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                  O nenorėtum Naujųjų metų švęsti sausio 2 d? Įsivaizduoji, visi jau atšventę, kas pagiriojasi, kam šiaip pošventinė depresija, o tau dar viskas prieš akis .
                  Naujuosius metus galima atšvęsti ir tą pačią dieną Upės gatvėje, jeigu jau šnekėsim tiesiai šviesiai.

                  Aš išvis nesuprantu kam tos eitynės reikalingos. Kažką parodyt? Ką? Padainuot? Pamojuoti plakatais su dviprasmiškais (akivaizdžiai nukreiptais blogąja prasme) užrašais ar paveiksliukais, simbolika? Kovo 11 dieną galima pažymėti žymiai civilizuočiau: ateiti į vieną iš rengiamų koncertų. Galų gale galima kartu su savivaldybe ką nors surengti, pavyzdžiui lietuviškų dainų giedojimą Katedros aikštėje ar pan.

                  Manau, kad labai geras valdžios sprendimas buvo neleisti eitynių. Tiek dėl vykstančių renginių ir juose dalyvaujančių saugumo, tiek dėl eitynių pobūdžio, kuomet iškeliamos visokios neaiškią prasmę ir tam tikrų sąsajų turinčios simbolikos, užrašai.

                  Comment


                    Vienas dalykas yra patriotizmas, o visai kitas - nacionalizmas. O dalis žygiavusių, kad ir kaip dabar bando maskuotis, visgi yra tikrų tikriausi nacionalistai (dalis netgi neonaciai).

                    Argumentai:
                    1. Vėliavos su svastikomis;
                    2. Atributikos kūryba, bandant kopijuoti nacistinę simboliką nenaudojant svastikų. Šiemet tas buvo vėliavos "juodi vyčio kryžiai, baltame fone ant raudonos vėliavos" (Ten tos juoda, balta, raudona šiaip gražus spalvų derinys, ar ne? );
                    3. Neapykanta kitataučiams ar šiaip mažumoms. Jei tik prie eitynių prisiartina koks žydas, kyla susistumdymai, eitynėse žygiuoja Gražuliai ir t.t.;

                    Tikros patriotinės eitynės buvo po 12 val. kai prospektu ėjo tikri patriotai, kariai, laisvės kovų dalyviai ir šiaip malonūs žmonės.

                    Vien iš nuotraukų žiūrint su nemaža dalimi 16 val. eitynių dalyvių gyvai susitikti nesinorėtų, o tuo labiau apie politiką diskutuoti.
                    Post in English - fight censorship!

                    Comment


                      Parašė Vilkas Rodyti pranešimą
                      Kiek pamenu, pernai metų eisenoj būtent homoseksualai su savo vėliavom ir plakatais provokavo žygiuojančius. Atsiranda dvigubi standartai.


                      Tiesa sakant aš jau pasimečiau. Atrodo, tokia graži idėja - Nepriklausomybės proga pasiimi trispalvę, ką nors tautiško ir išdidžiai prasieini per miestą skanduodamas "Lietuva" (kaip, kad šiemet buvo). Kas čia blogo?
                      Norėčiau ir aš, bet bijau. Iškart apšauks visi nacionalistu ar net neonaciu, pirštais pradės badyt , po to dar spauda nufotografuos ir įdės pirmam puslapy su kokia skambia antrašte kad ir pvz.: "Nacionalistai be leidimo žygiavo Vilniaus centre, skambėjo šūkiai „Lietuva – lietuviams“" Mat kažkoks vienas įkaušęs durnius tą suriko...

                      Nežinau iš kur, bet pas mus atsirado kažkoks visuotinis nusistatymas prieš tai, kas patriotiška, tapo madinga apšaukti visus mylinčius savo šalį naciais, atsirado netgi "menininkių", kurios savo valstybės simbolius niekina, gretina nacistiniams ir komunistiniams. Iš tiesų nebesuprantu kas dedas mūs Lietuvėlėj, viskas per tuos ~20 metų kažkaip išsigimė, viskas atsisuko priešinga kryptimi...

                      Ir vis tiek, su Lietuvos, mūsų visų švente, mielieji
                      Idėja gera, bet kaip visada kalti žmonės Norvegai sugeba būti tolerantiška (net per daug, mano manymu) visuomene, bet gegužės 17-ąją išdidižiai švenčia nacionalinę dieną.
                      Pažiūrėkime į žmones dalyvavusius šioje akcijoje. Panka, Uoka, Mažonas ir t.t. De-facto organizatoriai LTJS savo puslapyje skelbia tokias naujienas kaip "Lietuvai - švarus patriotų kraujas". Manau, kad šiame forume dauguma supranta tikrąją žinutę paslėptą po žaidimais su žodžiais. Praėjusiais metais girdėjome Lietuva - lietuviams, šiais metais tik Lietuva. Per metus visi staiga pasikeitė ir tapo tolrentiškesni???
                      Būtų smagu linksmai, patriotiškai ir viešai atšvesti bent vieną iš valstybinių švenčių. Bet ką daryti kai jos yra užgrobtos fašistuojančių mulkių?
                      考纳斯, 立陶宛

                      Comment


                        Parašė index Rodyti pranešimą
                        Vienas dalykas yra patriotizmas, o visai kitas - nacionalizmas. O dalis žygiavusių, kad ir kaip dabar bando maskuotis, visgi yra tikrų tikriausi nacionalistai (dalis netgi neonaciai).
                        Aš tik nesuprantu, kas blogai su terminu nacionalizmas? Atsidarau google ir gaunu tokias reikšmes:
                        Nacionalizmas – ideologija, teigianti tam tikros gyventojų grupės nacionalinį (tautinį) bendrumą ir siekianti sujungti šią grupę tokio bendrumo pagrindu į valstybinį darinį.
                        nacionalizmas
                        1. ideologija ir politika, grindžiama tautos didybės, galybės kėlimu, tėvynės ir pačios tautos šlovinimu.
                        2. judėjimas, kuriuo siekiama suvienyti žmones kalbos, kultūros, etninių
                        ir kt. ryšių pamatu.
                        Paaiškinkite man, kas šioje sąvokoje yra tokio neigiamo?

                        Comment


                          Mindfuck'as

                          Comment


                            Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                            Aš tik nesuprantu, kas blogai su terminu nacionalizmas? Atsidarau google ir gaunu tokias reikšmes:


                            Paaiškinkite man, kas šioje sąvokoje yra tokio neigiamo?
                            Atsiprašau. Matyt visgi dar pakankamai nekaltą savoką (nors ji dabar vartojama ne tokia nekalta prasme) naudojau pavadinti tiems žmonėms: skustagalviams, Pankai, Čekučiui, Mažonui etc. Nuo šiol juos vadinsiu kaip priklauso - neonaciais.

                            Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                            Mindfuck'as

                            Atvaizdas
                            O čia matyt veidrodinis neonacių atspindys: kokie NK-95, antifa ar kitokie neokomunistėliai (atpažinti galima iš frazių "man gėda gyventi valstybėje" ir pan. ), kurie lygiai taip pat panašiai paplaukę, nors ir mažiau agresyvūs ir su jais nesutinkančių neprimuš. Kai jie susitinka nutinka tas pats kaip materijai susidūrus su antimaterija t.y. visokie įdomūs vaizdai.

                            Šiaip jau žygiuoti reiktų leisti visiems tiesiog ginant susirinkimų laisvę. Be to tokiu būdu šitokios ideologijos tik pasirodo žmonėms kokios jos keistos, nenormalios ir nepriimtinos. Jei dar nesimaskuotų su "atsitiktinai panašiais" simboliais būtų tik geriaus, nes dar labiau atstumiantys atrodytų.
                            Paskutinis taisė index; 2013.03.12, 00:29.
                            Post in English - fight censorship!

                            Comment


                              Parašė index Rodyti pranešimą
                              Vien iš nuotraukų žiūrint su nemaža dalimi 16 val. eitynių dalyvių gyvai susitikti nesinorėtų, o tuo labiau apie politiką diskutuoti.
                              Būtent. peržiūrėjus tą Delfi video labai gerai matosi, kas ten buvo per "publika": gauja degeneratų ar šiaip viskuo nepatenkintų seniokų su geru kiekiu primityvių nacionalistų ar kvazi naciukų su nacių atributiką "atsitiktinai" primenančiomis vėliavomis. Na ir kaip be P.Gražulio, visų galų žinovo ir eksperto Audriaus Butkevičiaus, kurie, kaip įprasta, šmėžuja panašiuose antivalstybiniuose mitinguose.

                              Tik jokiu būdu nereiktų to drausti. Tokios chronių "eitynės" yra gera proga sveiko proto žmonėms pamatyti, kaip atrodo degradai ir valstybės priešai pačios valstybės viduje ir, kas be ko, iš jų pasijuokti.

                              Su patriotais tai irgi neturi nieko bendro. Patriotai nori savo valstybei gero. O tos eisenos dalyviai primityviai maskuodamiesi patriotiškumu gana tiesmukai bando tai valstybei kenkti. Net ir nacionalistais jų neina vadinti. Teisingiausia tokius vadinti tuo, kas jie ir yra - kažkokie locheliai, kurie užsinorėjo sukelti šiek tiek triukšmo valstybinės šventės metu.
                              Paskutinis taisė John; 2013.03.12, 00:10.

                              Comment


                                Šiaip nereikėtų visko rūšiuoti į dvi spalvas. Egzistuoja labai įvairūs žmonės, turintys labai įvairias pasaulėžiūras . Netgi visi Murzos, Paleckiai, Pankos, Butkevičiai, Gražuliai turi daugybę skirtumų tarp vienas kito. O iš tų "žygiuojančiųjų" minimum 75% yra gerokai brainwashint`i.

                                Comment


                                  Parašė John Rodyti pranešimą
                                  Būtent. peržiūrėjus tą Delfi video labai gerai matosi, kas ten buvo per "publika": gauja degeneratų ar šiaip viskuo nepatenkintų seniokų su geru kiekiu primityvių nacionalistų ar kvazi naciukų su nacių atributiką "atsitiktinai" primenančiomis vėliavomis. Na ir kaip be P.Gražulio, visų galų žinovo ir eksperto Audriaus Butkevičiaus, kurie, kaip įprasta, šmėžuja panašiuose antivalstybiniuose mitinguose.
                                  Beveik neabojoju, kad dauguma jų laisvalaikiu klauso "Ruskoje radijo" ir žiūri rusiškas TV.
                                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                  Comment


                                    Būtų dabar 1987-91 m., tai dauguma čia išreiškusių savo nuomonę stovėtų Maskvos barikadų pusėje. O dabar jūs stovite Briuselio pusėje. Ir tuomet, ir dabar analogiška retorika iš jūsų lūpų.

                                    Comment


                                      Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                      Būtų dabar 1987-91 m., tai dauguma čia išreiškusių savo nuomonę stovėtų Maskvos barikadų pusėje. O dabar jūs stovite Briuselio pusėje. Ir tuomet, ir dabar analogiška retorika iš jūsų lūpų.
                                      O jūs vis dar stovite Maskvos pusėje, nors jau 20 metų nebesam Maskvai pavaldūs ir jau 10 metų esam ES nariai. Tai kas geriau?
                                      Flickr

                                      Comment


                                        Svastikai, kaip simboliui, mažiausia 6000 metų. Taigi, jei šį simbolį pasisavino vokiečių fašistai, visiškai nereiškia, kad dabar jis turi būti uždraustas visame pasaulyje. Vadovaujantis tokia logika, reiktų uždrausti ir Vagnerio muziką, kadangi šio kompozitoriaus kūrinius labai mėgo Hitleris.
                                        Svastikos ženklas yra net pačiame Izraelyje, senos sinagogos mozaikoje. Ir nieko!
                                        http://swastika.info/archives/162
                                        Taigi, nenorėkime būti šventesniais už popiežių ir nėra jokio reikalo pasiduoti neturinčiai jokio pagrindo propagandai, kad svastikos ženklo naudojimas jau pats savaime yra nusikaltimas. Tada reiktų uždaryti daug pasaulinio palikimo objektų kur jis yra ir gerokai prašluoti žinomiausių muziejų vitrinas.
                                        Dėl fašistuojančio jaunimo - pastaruoju metu nustebino Respublikos laikraštis, kuris vienintelis nacionalistais nevadino patriotinio jaunimo. O visi kiti spaudos "organai" - kaip susitarę.

                                        Comment


                                          Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                          Svastikai, kaip simboliui, mažiausia 6000 metų. Taigi, jei šį simbolį pasisavino vokiečių fašistai, visiškai nereiškia, kad dabar jis turi būti uždraustas visame pasaulyje. Vadovaujantis tokia logika, reiktų uždrausti ir Vagnerio muziką, kadangi šio kompozitoriaus kūrinius labai mėgo Hitleris.
                                          Svastikos ženklas yra net pačiame Izraelyje, senos sinagogos mozaikoje. Ir nieko!
                                          http://swastika.info/archives/162
                                          Taigi, nenorėkime būti šventesniais už popiežių ir nėra jokio reikalo pasiduoti neturinčiai jokio pagrindo propagandai, kad svastikos ženklo naudojimas jau pats savaime yra nusikaltimas. Tada reiktų uždaryti daug pasaulinio palikimo objektų kur jis yra ir gerokai prašluoti žinomiausių muziejų vitrinas.
                                          Dėl fašistuojančio jaunimo - pastaruoju metu nustebino Respublikos laikraštis, kuris vienintelis nacionalistais nevadino patriotinio jaunimo. O visi kiti spaudos "organai" - kaip susitarę.
                                          Nereikia pasakoti pasakų ir apsimetinėti nukritusiu iš medžio, svarbu kokiame kontekste naudojama ta svastika ir tai jokių abejonių nekelia. Gal dar leiskim užsikelti SSRS vėliavą? Juk kūjis ir pjautuvas tai tik paprasti darbo įrankiai, tūkstančius metų naudoti prieš SSRS.
                                          Flickr

                                          Comment

                                          Working...
                                          X