Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Politika

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    prastai zinai istorija.

    Comment


      Parašė liutass Rodyti pranešimą
      Mokslo, sporto ir kulturos srityje lenkia Lietuva sviesmeciais
      Na dėl sporto tu klysti. Nes ne lietuviai perka ir natūralizuoja sportininkus iš Rusijos į Lietuvą , o atvirkščiai (plius kitų tautybių). (Rimšaitė ir kitus kuriuos verbuoja). Kultūros srityje jau toli toli atsilikus gal ir buvo priekyje labai senai kai lietuviams raštą draudė. Na mokslo srityje tik seni specai yra dar gabūs bet naujų nesimato, Lietuvoje kyla daug aukšto lygio pasaulio mokslininkų (bio medicinos lazerių ir t.t.). Plius nereikėtu pamiršti gyventojų kiekį šalyse ir čia kaip bepustum į dangų iš antro galo, daugiau žmonių turinčioje šalyje visada bus didesnis kiekis gabesnių žmonių, o bet tačiau sulyginus procentaliai manyčiau mes juos seniai padėję į pavėsį tiek kiekybe tiek kokybe.

      Comment


        Parašė liutass Rodyti pranešimą
        prastai zinai istorija.
        prastai žinai istoriją
        Aš neliūdnas - aš blaivus

        Comment


          Parašė geriantis Rodyti pranešimą
          Kas yra Rusijos mokslas? Panašiai kaip ir Kinijos - viską plagijuoti? Ar čia turimas mintyje mokslas išvogti biudžetą? Sportas - dopingo skandalų virtinė. Kultūra - net nėra ką įvardinti - popsovi dainorėliai ir kreivi filmai? Dar buvo geri fantastikos rašytojai, bet kai ir jie sulindo į politiką - pasibaigė ir jų gerumas. Ar čia turimas mintyje Roldugino koncertas Palmyros griuvėsiuose? Taip. Rusija krenta į duobę ir jau šviesmečiais atsilieka nuo Europos ir nuo Lietuvos tuo pačiu.
          kas dėl kultūros, dar neblogi muziejai, kurie pasipildo po karų.

          Comment


            Popovas išrado radiją. Markoni verkia į skuduriuką. Čerepanovas išrado garvežį. D. Watas vartosi kape. Kalašnikovas išrado automatą. Schmeisseris neramiai krūpčioja. Ir taip galima tęsti be galo...

            Comment


              Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
              O kaip atpažinti ne proputinišką opoziciją? Ar tokios išvis nėra?
              Viska rodo veiksmai. Pavyzdžiui, kodėl Švedijoje prieš artimesnę sąjungą su NATO, čia visai neseniai, sukilo visos marginalios partijos, tame tarpe ir žalieji?

              Rusijai naudinga veikla nebūtinai yra vykdoma Rusijai finansuojant. Na, prisiminkit "naudingų idiotų" apibrėžimą. Jų nereikia finansuoti. Užtenka jiems numesti kaulą, o šie padarys likusį darbą nieko patys neįtardami.

              Aš tikrai nemanau, kad Rusija taip labai paprastai finansuoja keletą Lietuvos veikėjų. Tikrai nenoriu tuo tikėti, nes tai būtų nesunku užfiksuoti ir iškelt į viešumą. Užtenka tokius veikėjus pakreipti sau naudinga linkme ir jie po to padarys likusį darbą patys.

              Ir dėl to reikia labai atsargiai su visokiais "dirba Rusijai" teiginiais.
              Paskutinis taisė Creatium; 2016.06.10, 10:11.

              Comment


                Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                Popovas išrado radiją. Markoni verkia į skuduriuką. Čerepanovas išrado garvežį. D. Watas vartosi kape. Kalašnikovas išrado automatą. Schmeisseris neramiai krūpčioja. Ir taip galima tęsti be galo...
                Petras I išrado rentgeną ir oralinį seksą.

                Comment


                  Juokais kaip anekdotas yra sakoma kodėl rusiška traukinių vėžė yra kitokia nei europinė. Taigi: Kai buvo projektuojamos pirmosios Rusijos traukinių vėžės paklausė tuo metu buvusio valdovo-caro kokią vėžę Rusijoj daryti. Tas pagalvojo ir atsakė, kad (na xuj shire chem v Evrope) per b*b* didesnį nei Europoj. Tad todėl ir rusai padarė kitokią vėžę nei Europoj. Kitas atsakymas todėl, kad kitų šalių traukiniai karo atveju negalėtu naudotis.

                  Comment


                    Parašė liutass Rodyti pranešimą
                    Mokslo, sporto ir kulturos srityje lenkia Lietuva sviesmeciais
                    Mokslo, kultūros, sporto ir visose kitose srityse Rusija tėra dvesiantis dopingo ir šnapso apsirijęs šeškas, kuris vis dar gali užsmardinti aplinką ir bjauriai cypti, bet jo jau niekam nebereikia ir niekas į jį nebekreipia dėmesio, nes jis tuoj nusprogs ir bus nupirktas į kanalizacijos griovį, kur jam ir vieta. Tik dvokas bjaurus nuo jo sklinda.

                    Comment


                      Parašė liutass Rodyti pranešimą
                      Mokslo, sporto ir kulturos srityje lenkia Lietuva sviesmeciais
                      "Prie ruso buvo geriau"

                      Comment


                        Rusija tai vienas kraštutinumas. Šiuolaikinė Europa - kitas kraštutinumas, kurioje irgi vyksta sunkiai suvokiami dalykai. Apie leninizmą (ar netgi dar blogiau) Hagoje:
                        Suabsoliutinus žmogaus teises iki absurdo, ir ribojant tiesą, mes pradedame gyventi melo visuomenėje, kuri neegzistuoja realybėje.
                        Visą straipsnį galite rasti http://www.tv3.lt/naujiena/874281/ke...liarus-trumpas

                        Comment


                          Tai čia ES propaguojamas neomarksizmas. Daug kas jaučia, tik nedrįsta įvardyti. Masiulis nepalietė dar vienos temos - vakar vykusių eitynių. Tos visos gražiai skambančios teisės ir lygybės yra tik bandymas dirbtinai sulyginti dalykus, kurie yra skirtingi ir neturi būti lygūs. Jei konservatoriai nustotų vaidinti dešiniuosius, o iš tikrųjų tokiais taptų, ir vykusiai ištransliuotų tai, apie ką Masiulis kalba, tai ko gero rinkimuose konkurentų neturėtų. Na bet jie neturi tam laiko, nes užsiėmę savo reklaminių lankstinukų reikalais.
                          Ne, iškart pasipila teisuoliškos antraštės, etikečių klijavimas ir tūžminga neapykanta kitokiai nuomonei, beje, iš tų, kurie save vadina liberalais ir gerbiančiais visų teises.
                          Taip, naujieji užkalniški komjaunuoliai yra perėmę pirmtakų pamokas. Jų pilna žiniasklaida, bet kokia nuo "trendo" nukrypstanti nuomonė yra marginalizuojama ir iškeikiama. Yra ir forume egzempliorių .
                          Paskutinis taisė senasnamas; 2016.06.19, 20:27.

                          Comment


                            Jūs tiesiog patys save kompromituojat su tom "nuomonėm". Kai žmogus aiškina, kaip gėjų partnerystės įstatymas daro žalą tradicinei šeimai, ar kad spalvingas paradas kartą metuose ar kartą į tris niekuo dėtus heteroseksualius jaunuolius paverčia gėjais, ar kad "gėjų propaganda" yra masonų sąmokslas kontroliuoti žmonijos populiaciją, tai ir pradedi galvoti, kad jei žmogus tokius absurdus paisto, tai ir bet kokią kitą informaciją, kurią tas žmogus transliuoja, pradedi vertint kaip absurdą.

                            Nu pavyzdžiui, diskutuok su žmogum apie kąnors, ir staiga jis pareiškia, kad yra Scientologas, arba koks Mormonas, ir kad tiki, kad Jėzus apsireiškė kažkokiam bičui Amerikoj 1820~ metais ir parodė kažkokius indėniškus akmenis, kurių daugiau niekas nematė, bet jie ir yra tikroji biblija, ir visi turi to bičo to klausyti.

                            Norit pasakyt nepradėtumėt etikečių klijuot, ir toliau "gerbtumėt" jo nuomonę? Nevadintumėt jo marginalu mažų mažiausiai?

                            Comment


                              Seimas atvėrė Pandoros skrynią: sekti piliečius galima bus ir be teismo leidimo
                              Kol visų akys buvo nukreiptos į naujojo Darbo kodekso priėmimo procesą, Seimas per kelias minutes ypatingos skubos tvarka beveik vienbalsiai priėmė įstatymo pataisas, kurios iš esmės leido žvalgybos institucijoms sekti savo šalies piliečius be teismo leidimo.
                              Visą straipsnį galite rasti http://www.tv3.lt/naujiena/874777/se...teismo-leidimo

                              Comment


                                Donskis, kurio pasažų šiaip nelabai mėgstu, šį kartą parašė kas iš tikro yra kai kurie Europos politikai.
                                Kas yra šrioderiai.
                                Vokietijos užsienio reikalų ministras Frankas-Walteris Steinmeieris prieš savaitę sulaukė nemažai pelnyto dėmesio. Ne kasdien išgirsi, kaip vienos iš septynių galingiausių ir svarbiausių pasaulio valstybių ministrų kabineto narys, visos valstybės diplomatijos ir užsienio politikos šefas viena fraze kaip kortų namelį sugriauna visą savo šalies užsienio politiką.

                                Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...iai-500-645535

                                Comment


                                  Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                  Donskis, kurio pasažų šiaip nelabai mėgstu, šį kartą parašė kas iš tikro yra kai kurie Europos politikai.
                                  Kas yra šrioderiai.
                                  Gana juokingai atrodo, kai Lietuvos filosofai aiškina, kaip turi dirbti Vokietijos užsienio reikalų ministras. Iš kitos pusės Vokietijos pozicija Lietuvos atžvilgiu nelabai graži jau ne pirmą kartą, todėl iš savo pusės reiktų ne tuščiai burbuliuoti, o peržiūrėti visas ginkluotės pirkimų sutartis, juolab yra alternatyvų pirkti iš JAV ir kitų patikimesnių partnerių.
                                  Flickr

                                  Comment


                                    Yla iš maišo: sekami visi mokėjimo kortelių savininkai?
                                    Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=71643752
                                    „EVP International“ teisininkė Julija Šlekonytė neslėpė nuostabos dėl tokio institucijos rašto. „FNTT paprašė pateikti visų „Visa“ kortelių savininkų duomenis, taip pat ir transakcijas, tai yra duomenis, kur, kas ir kiek išsigrynino pinigų ar atsiskaitė jomis. Tokį prašymą vertiname, kaip masinį žmonių sekimą. FNTT nenurodė, kam reikia tokių duomenų, neinformavo apie jokį atliekamą tyrimą. Taip pat paprašė ne konkrečiai apie tam tikrus žmones arba tam tikras sumas pinigų, o bendrai apie kiekvieną – nesvarbu ar jis turi 10 eurų, ar 10 tūkst. Manome, kad FNTT viršija savo įgaliojimus prašydami akivaizdžiai nereikalingų duomenų“, – komentavo teisininkė.
                                    DELFI pasiteiravo didžiausių šalies komercinių bankų „Swedbank“ ir SEB, ar iš jų taip pat reikalaujama pateikti duomenis apie visų kortelių savininkus ir jų atliekamas net menkiausias operacijas. Tačiau tiesaus atsakymo jie nepateikė.

                                    Comment


                                      Sultonas praskydo prieš carą:
                                      R. T. Erdoganas atsiprašė V. Putino dėl numušto rusų lėktuvo

                                      Daugiau skaitykite: http://lzinios.lt/lzinios/Pasaulis/r...lektuvo/225342
                                      © Lietuvos žinios
                                      Sultonas neįsikirto kad Antalijoje dvigubai sumažėjo rusų ne dėl numušto lėktuvo, bet dėl Krymo ir Ukrainos. Krito nafta, krito rublis, krito rusų pajamos.

                                      Comment


                                        Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                        Sultonas neįsikirto kad Antalijoje dvigubai sumažėjo rusų ne dėl numušto lėktuvo, bet dėl Krymo ir Ukrainos. Krito nafta, krito rublis, krito rusų pajamos.
                                        Dėl Krymo turistų iš Rusijos sumažėjo, dėl lėktuvo beveik neliko (reguliarias reisais atvykdavo maža turistų dalis).
                                        Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                                        Comment


                                          Praskydo praskydo, suprato pagaliau, kas čia pasaulinė galia ...
                                          Vakar apie tai puolė rašyti rusiška žiniasklaida. Dabar pasigooglinau angliškai, tai šaltiniai apie šią naujieną atrodo taip:
                                          1) Rusiški: RT - "atsiprašo", kremlin.ru - "išreiškė gilų apgailestavimą"
                                          2) Aizerbaidžano (trend.az) - parašė laišką, žingsnis santyklių normalizavimo kryptimi, nieko apie jokius apgailestavimus
                                          3) Kažkokie angliški puslapiai, kurių pavadinimai nieko nesako, rašo apie laišką, siekimą normalizuoti santykius ir kad visa tai yra Kremliaus arba D. Peskovo teigimu.

                                          Panašu, kad lietuviška žiniasklaida nusprendė transliuoti RT versija
                                          Dar panašu, kad abi valstybės nutarė normalizuoti santykius (pirmas žingsnis, beje, buvo prieš 2 savaites, kai sultonas pasveikino carą su kažkia ten Rusijos nacionaline švente), bet rusams per teliką išaiškino, kad čia turkai išsigando ir atsiprašinėja. Realiam gyvenime Turkija įtikinamai išaiškino rusams, kur neskraidyti ir nebombarduoti, ir atstovėjo savo poziciją iki galo.
                                          Paskutinis taisė balietis; 2016.06.28, 08:12.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X