Parašė Aleksio
Rodyti pranešimą
Ačiū dievui yra ir early adopterių ir reikia tikėtis, kad jų vis daugės!
Jis seka tavo valgymo statistika, seka ka dazniau valgai, ka reciau, seka kokiu ingredientus tu turi, seka kokiom dienom ka valgai, kokiais metu laikais, kokiu paros metu ka valgai ir pagal tai jis gali tau pasiulyti tokiu receptu ar produktu patiekalu pasiulymu, kokiu pats nesugalvosi. Pvz as dazniausiai savaitgalio rytais verduos kiausinius, tad siuo atveju koki ketvirtadieni/pektadieni jau saldytuvas mane ispeja, kad nera kiausiniu, ir pasiulo man juos uz mane nupirkti.
, nes pirmame etape technologijos būna netobulos ir brangios.
Jis seka tavo valgymo statistika, seka ka dazniau valgai, ka reciau, seka kokiu ingredientus tu turi, seka kokiom dienom ka valgai, kokiais metu laikais, kokiu paros metu ka valgai ir pagal tai jis gali tau pasiulyti tokiu receptu ar produktu patiekalu pasiulymu, kokiu pats nesugalvosi. Pvz as dazniausiai savaitgalio rytais verduos kiausinius, tad siuo atveju koki ketvirtadieni/pektadieni jau saldytuvas mane ispeja, kad nera kiausiniu, ir pasiulo man juos uz mane nupirkti.
Su filmais irgi panašiai, jeigu visada žiūriu tik tuos, kurie turi geresnį nei 7 IMDB reitingą, nereiškia, kad nenoriu daryti išimčių. Viena yra palengvinti būtinus darbus, pvz. lyginimas, siurbimas ir pan., o visai kas kita bandyti viską optimizuoti iki absoliučios "tvarkos" ar kiekvieno sutaupyto vato.
, nes pirmame etape technologijos būna netobulos ir brangios.
Šiaip jau vieno asmens/šeimos suvartojamų produktų stebėjimas yra toks elementarus dalykas, kad nėra jokio reikalo investuoti į jo technologizavimą. O jei žmogus nesusiorientuoja ką ir kada valgyti, kokių produktų turi, tai gal jis per daug valgo?
Kavinėje ar restorane tokio pobūdžio sprendimai ko gero duotų konkretesnės naudos.
, o kiti būdami prie ežero nori matyti tik ežerą.
Su filmais irgi panašiai, jeigu visada žiūriu tik tuos, kurie turi geresnį nei 7 IMDB reitingą, nereiškia, kad nenoriu daryti išimčių. Viena yra palengvinti būtinus darbus, pvz. lyginimas, siurbimas ir pan., o visai kas kita bandyti viską optimizuoti iki absoliučios "tvarkos" ar kiekvieno sutaupyto vato. 
Nereikia nei sekti akcijų, nei tampyti didelius kiekius produktų, jei nemėgsti kas dieną eiti į parduotuvę ir stovėti eilėje. Neteko bandyti maximos barboros, gal ten yra kokių galimybių konfiguruoti nuolatinius pirkimus?
, nes tikrai dauguma nesuvoks, kam reikia technologizuoti tokius elementarius dalykus.
. Patiekalo iš keleto produktų sumąstymas nėra kažkokia varginanti daug laiko atimanti protinė veikla. Va, paties patiekalo gaminimas, tai jau yra laiko gaišimas ir, nepaisant visų technologijų, tai reikės daryti pačiam
, nors visokie virtuvės kombainai kai ką taip pat supaprastina.
. Čia, aišku, pagražinta, tačiau yra tendencija, kai per daug technologijomis pasikliaujantys žmonės tampa nuo jį priklausomi ir praranda elementarius įgūdžius.
. Apie privatumo problemas, kurių sukelia tokios technologijos, prirašyta yra daug.
. Patiekalo iš keleto produktų sumąstymas nėra kažkokia varginanti daug laiko atimanti protinė veikla. Va, paties patiekalo gaminimas, tai jau yra laiko gaišimas ir, nepaisant visų technologijų, tai reikės daryti pačiam
, nors visokie virtuvės kombainai kai ką taip pat supaprastina.
. Apie privatumo problemas, kurių sukelia tokios technologijos, prirašyta yra daug.
.
.

Comment