Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Pasiruošimas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Maarko Rodyti pranešimą
    Atsakymas į Vidaus reikalų ministro R. Palaičio pareiškimą dėl „EuroBasket 2011“ bilietų platinimo

    bet tai čia dar reikia turėti įžulumo gaunant didžiausią finansavimą iš visų sporto šakų Lietuvoj (daugiau nei dvigubai didesnį nei po to einanti sporto šaka) plius susirenkanat liūto dalį iš privačių rėmėjų skųstis, kad krepšiniui skiriama per mažai pinigų! Apskritai krepšinio vadovų savivalė ir arogancija dažnai peržengia ribas
    Ne tik krepšinio vadovų, kitose sporto šakose irgi, netgi tame pačiame kūno kultūros ir sporto departamente liūdna situacija. Visoj Lietuvos sporto sferoj, ten kur yra skiriami valstybės pinigai, dažnai nuplaukia ne ten, kur turėtų.

    Comment


      Va taip va...

      „Lietuva Statoil“ stebins akcijomis ir platins Europos čempionato bilietus

      Martynas Pupininkas, "BasketNews.lt" korespondentas


      Pirmadienio popietę Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Vladas Garastas pasirašė dar vieną bendradarbiavimo sutartį, šįkart – su UAB "Lietuva Statoil". Naftos produktais prekiaujanti kompanija tapo ne tik LKF, bet ir vienu pagrindinių "Eurobasket 2011" turnyro rėmėjų, užtikrinsiančių geresnį bei sklandesnį pirmenybių organizavimą.

      "Nuo 1939 metų Lietuvoje lauktas įvykis jau dabar kaitina visų mūsų tautiečių kraują. Nepaprastai džiaugiuosi, kad Lietuvoje dirbančios bendrovės vertina "Eurobasket 2011" svarbą ir čempionato verslui suteikiamas galimybes", – tvirtino LKF prezidentas.

      LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas pažymėjo, kad "Eurobasket 2011" rėmėjai sirgaliams padės įsigyti bilietų į Europos čempionato rungtynes itin patraukliomis kainomis. Iš viso naujieji rėmėjai išplatins daugiau nei 10 tūkst. bilietų į Senojo žemyno pirmenybių susitikimus.

      "Tai neeilinė diena, kadangi LKF prezidentas pasirašė rėmimo sutartį su vienais didžiausių rėmėjų. Baigiame užpildyti rėmėjų sąrašą, o mūsų tikslas yra surinkti pilnas arenas. "Statoil" prie to prisidės akcijomis, komercine veikla ir bilietų platinimu", – teigė Balčiūnas.

      Paklaustas apie konkrečią paramos sumą, LKF vadovas negalėjo jos atskleisti, kadangi laikosi konfidencialumo principo. Vis dėlto Balčiūnas pastebėjo, jog "Statoil" indėlis bus labai svarus, o LKF netrukus sukirs rankomis su dar vienu svarbiu rėmėju.

      "Lietuva Statoil" generalinis sekretorius Tomo Graveno-Lauritzeno atskleidė, jog jau balandžio mėnesį įvairiose Lietuvos "Statoil" degalinėse startuos įvairios akcijos bei renginiai, kurių metu bus pasiūlyta daugiau nei 4 tūkst. bilietų į Europos čempionato mačus.

      "Norime nudžiuginti krepšinio gerbėjus – jiems pasiūlysime bilietų į įvairias rungtynes, tarp jų ir į pirmojo etapo Lietuvos rinktinės pasirodymus, taip pat antrojo etapo, pusfinalio ir finalo kovas", – tvirtino "Lietuva Statoil" vadovas.

      Akcijų metu "Statoil" pateiks bilietų nuolaidas, kurios sieks net 50 proc. Jų metu bilietus bus galima ir laimėti. Pasak Balčiūno, į Lietuvos rinktinės rungtynes naujieji rėmėjai turėtų išplatinti kelis šimtus bilietų.

      "Statoil" degalinėse laimėti bilietai bus atspausdinami iš karto po laimėjimo, todėl tai bus vienas iš saugiklių prieš juodąją rinką. Džiaugiamės, kad jie pateks tiesiai į sirgalių rankas. Akcijos bus orientuotos tik į Lietuvos rinką", – aiškino Balčiūnas.

      LKF generalinis sekretorius pridūrė, kad panašios akcijos bei renginiai vyks ir Latvijoje esančiose "Statoil" degalinėse, tačiau jose pateikiamos nuolaidos bei laimėjimai bus skirti tik tos šalies nacionalinės ekipos gerbėjams.

      Jau nuo balandžio mėnesio "Statoil" degalinių klientai galės įsigyti krepšinio kamuolių su garsių Lietuvos krepšininkų Simo Jasaičio, Šarūno Jasikevičiaus, Lino Kleizos, Roberto Javtoko, Manto Kalniečio bei kitų žaidėjų parašais. Taip pat bus galima įsigyti specialių "Eurobasket 2011" ir "FIBA Europe" suvenyrų, kavos puodelių bei kitos sirgaliams skirtos atributikos.

      www.basketnews.lt
      Mano nuotraukos @Fotki.com

      Auto Show Millennium 2007
      Retromobile 2007
      "Kova 1". Driftingo čempionatas
      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
      Kauno Marių Regioninis Parkas

      Comment


        Labiau džiaugčiausi jei jie atpigintų benziną
        You might surprise yourself.

        Miestai.net FB

        Comment


          Bronislovo Lubio bendrovė tapo oficialia LKF ir „EuroBasket 2011“ rėmėja
          2011 kovo 31d. 20:31
          musukrepsinis.lt


          Šiandien per specialią spaudos konferenciją Lietuvos krepšinio federacija ir koncernas „Achemos grupė“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią koncernas tapo oficialiu „EuroBasket 2011” ir LKF rėmėju................

          Comment


            Ispanijos krepšinio federacija patenkinta viešbučiu Panevėžyje

            2011 kovo 31d. 10:49
            15min.lt


            Ispanijos krepšinio federacijos (FEB) generalinis sekretorius Luisas Gimenezas ir nacionalinės komandos vadovai liko patenkinti Panevėžyje įsikūrusiu keturių žvaigždučių viešbučiu „Romantic“, kuriame Europos čempionato A grupės varžybų metu apsistos šios šalies krepšininkai, rašoma LKF pranešime spaudai.

            Trumpo vizito į Lietuvą atvykusi ispanų delegacija apžiūrėjo ir įvertino viešbučio „Romantic“ kambarius, taip pat lankėsi Panevėžio arenoje.

            Svečius lydėjęs Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas tvirtino, kad ispanai siūlomomis sąlygomis liko patenkinti ir jokių priekaištų ar pageidavimų neišreiškė.

            „Ispanijos rinktinės krepšininkams suteiksime geriausias įmanomas sąlygas, tačiau kambariuose jie gyvens po du, kaip ir visų kitų komandų žaidėjai. Ispanų delegacija jau žino, kuriame kambaryje apsistos didžiausios komandos žvaigždės – Pau Gasolis ir Juanas Carlosas Navarro. Jie, tradiciškai, gyvens kartu. Visuose viešbučio kambariuose bus pailgintos lovos, o aukštaūgiams jos bus dar ilgesnės. Svečiai išvyko tikrai patenkinti“, – tvirtino M. Balčiūnas.

            Ispanijos krepšinio vadovai taip pat apžiūrėjo viešbučius, kuriuose galėtų apsistoti rinktinės aistruoliai ir rėmėjai. Nuspręsta, kad pastarieji į rungtynes veikiausiai važinės iš Vilniaus. Svečių teigimu, į Lietuvą planuoja atvykti iki pusės tūkstančio Ispanijos rinktinės gerbėjų.

            Comment


              Pradžia Naujienos Aktualijos "EuroBasket 2011" savanoriais siekia tapti 63 šalių gyventojai

              www.panevezieciai.lt
              29 Kovas 2011 05:54


              2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato ("EuroBasket 2011") savanoriais siekia tapti daugiau nei 6000 žmonių iš 63 pasaulio valstybių. Tiek anketų pasibaigus registracijai suskaičiavo organizatoriai.

              "Tikrai turime iš ko rinktis. Sprendžiant iš anketų, turėsime labai kvalifikuotus ir motyvuotus savanorius", - sako "EuroBasket 2011" savanorių grupės vadovas Arnas Marcinkus.

              Organizatoriai gavo anketų iš visų žemynų, išskyrus Australiją, iš tokių egzotiškų šalių, kaip Togas, Namibija ir Indija.

              "Gali būti, kad kai kurių anketų autorius labiau domina galimybė atvykti į Europos Sąjungą, tačiau mes atrinksime tik tuos, kurie tikrai padės organizuoti didžiausią visų laikų sporto šventę Lietuvoje", - sako A.Marcinkus.

              Organizatoriai atrinktajai Europos vyrų krepšinio čempionato savanorių komandai numatę daugiau nei dvidešimt įvairaus pobūdžio atsakomybių – nuo veiklų krepšinio aikštelėse, žiūrovų tribūnose, lauko renginiuose iki pagalbos akreditacijos biure ar informacijos punkte viešbučiuose, oro uostuose.

              Iš viso "EuroBasket 2011" renginiams reikės daugiau nei pusantro tūkstančio savanorių. Iš pradžių ketinama atrinkti 2000 savanorių, kurie apie tai bus informuoti iki balandžio vidurio. Pirmasis savanorių mokymų etapas įvyks balandžio 29 d. Kaune. Po šių mokymų bus atrinktas reikiamas savanorių skaičius ir su jais bus pasirašytos savanorių sutartys.

              Savanoriška veikla Lietuvos ir pasaulio krepšinio renginiuose vykdoma jau seniai. Didelės savanorių pajėgos atrenkamos Olimpinių žaidynių, pasaulio krepšinio, futbolo, rankinio, teniso čempionatų renginiams. Lietuvoje 2010 metais Europos jaunių iki 18 metų krepšinio čempionato metu žaidėjais, žiūrovais bei sėkminga renginio organizacija taip pat rūpinosi būrys motyvuotų savanorių.

              "Savanoriška veikla neturi amžiaus ribų. Ji duoda naudą kiekvienam šalies piliečiui, nes taip galima ir prisidėti prie renginio organizavimo, ir pristatyti savo šalį svečiams iš užsienio", - sako A.Marcinkus.

              2011 metų Europos krepšinio čempionatas rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Pirmą kartą Europos istorijoje jame dalyvaus 24 geriausios Senojo žemyno komandos.
              Paskutinis taisė Vidma; 2011.04.05, 21:13.

              Comment


                Dar 700 gerbėjų laimės bilietus į Lietuvos rinktinės rungtynes Panevėžyje

                Dar papildomai nei 700 lietuvių bus pakviesti į šiais metais Lietuvoje vyksiančio Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes, kuriose žais Lietuvos rinktinė.

                "Nusprendėme suteikti unikalią galimybę apsilankyti Europos krepšinio čempionate ir palaikyti Lietuvos rinktinę", - teigė "The Coca Cola Company" atstovė Ieva Lelešienė.

                Comment


                  bet tai aš jau įsivaizduoju kaip dabar išaugs spraito pardavimai
                  Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                  Comment


                    Du tūkstančiai tam, tūkstantis anam - dabar aišku, kodėl bilietai baigėsi per pora valandų, pasirodo, visi paleisti į rinką "geidžiami" bilietai galėjo tilpti į mažiuką Presto maišelį.
                    ...
                    ...
                    Nu ką, chebra, varom Sprite'o gerti...

                    Comment


                      statoilas jau platina, sprite'as irgi jau pradėjo. tikiu, kad tokių grybų po lietaus tik daugės šiltiems orams įsibėgėjant... na bent jau paprasti žmonės galės juos laimėti, o ne bus išdalinti "saviems"

                      Comment


                        Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                        o ne bus išdalinti "saviems"
                        čia dar didelis klausimas...
                        Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                        Comment


                          Parašė Vidma Rodyti pranešimą
                          Pradžia Naujienos Aktualijos "EuroBasket 2011" savanoriais siekia tapti 63 šalių gyventojai
                          "EuroBasket 2011" savanoriais siekia tapti 63 šalių gyventojai

                          www.panevezieciai.lt
                          29 Kovas 2011 05:54


                          2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato ("EuroBasket 2011") savanoriais siekia tapti daugiau nei 6000 žmonių iš 63 pasaulio valstybių. Tiek anketų pasibaigus registracijai suskaičiavo organizatoriai.

                          "Tikrai turime iš ko rinktis. Sprendžiant iš anketų, turėsime labai kvalifikuotus ir motyvuotus savanorius", - sako "EuroBasket 2011" savanorių grupės vadovas Arnas Marcinkus.

                          Organizatoriai gavo anketų iš visų žemynų, išskyrus Australiją, iš tokių egzotiškų šalių, kaip Togas, Namibija ir Indija.

                          "Gali būti, kad kai kurių anketų autorius labiau domina galimybė atvykti į Europos Sąjungą, tačiau mes atrinksime tik tuos, kurie tikrai padės organizuoti didžiausią visų laikų sporto šventę Lietuvoje", - sako A.Marcinkus.

                          Organizatoriai atrinktajai Europos vyrų krepšinio čempionato savanorių komandai numatę daugiau nei dvidešimt įvairaus pobūdžio atsakomybių – nuo veiklų krepšinio aikštelėse, žiūrovų tribūnose, lauko renginiuose iki pagalbos akreditacijos biure ar informacijos punkte viešbučiuose, oro uostuose.

                          Iš viso "EuroBasket 2011" renginiams reikės daugiau nei pusantro tūkstančio savanorių. Iš pradžių ketinama atrinkti 2000 savanorių, kurie apie tai bus informuoti iki balandžio vidurio. Pirmasis savanorių mokymų etapas įvyks balandžio 29 d. Kaune. Po šių mokymų bus atrinktas reikiamas savanorių skaičius ir su jais bus pasirašytos savanorių sutartys.

                          Savanoriška veikla Lietuvos ir pasaulio krepšinio renginiuose vykdoma jau seniai. Didelės savanorių pajėgos atrenkamos Olimpinių žaidynių, pasaulio krepšinio, futbolo, rankinio, teniso čempionatų renginiams. Lietuvoje 2010 metais Europos jaunių iki 18 metų krepšinio čempionato metu žaidėjais, žiūrovais bei sėkminga renginio organizacija taip pat rūpinosi būrys motyvuotų savanorių.

                          "Savanoriška veikla neturi amžiaus ribų. Ji duoda naudą kiekvienam šalies piliečiui, nes taip galima ir prisidėti prie renginio organizavimo, ir pristatyti savo šalį svečiams iš užsienio", - sako A.Marcinkus.

                          2011 metų Europos krepšinio čempionatas rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Pirmą kartą Europos istorijoje jame dalyvaus 24 geriausios Senojo žemyno komandos.
                          Praėjusiame EČ Lenkijoje irgi buvo daug savanorių iš kitų šalių, bet ar iš jų buvo daug naudos - nežinau... Ko pas tokį nepaklausk - nieko jis nepasako, šneka tik savo kalba (bent jau aš ant slovakų užsiraudavau), tegali kažką pasakyti ar parodyti tik apie savo prižiūrimą sektorių...

                          Comment


                            Mokys, kaip uždirbti iš krepšinio čempionato
                            www.DELFI.lt
                            2011 balandžio mėn. 4 d. 00:00


                            Artėjantį Europos vyrų krepšinio čempionatą organizatoriai įvardina ne tik kaip įsimintiną sporto renginį, tačiau ir kaip puikią galimybę uždirbti verslui. Laukiama, kad į Lietuvą atvyks apie 35 tūkst. sirgalių, kurie turėtų papildyti ne tik viešbučių, tačiau ir maitinimo įstaigų, pramogų organizatorių, prekybininkų kišenes.

                            „Norime, kad krepšinio gerbėjai, kurie atvyks į Lietuvą, pamatytų ne kelis didžiuosius miestus, bet kuo daugiau mūsų šalies, todėl varžybas rengiame šešiuose miestuose įvairiose Lietuvos dalyse", - sakė Europos krepšinio čempionato organizacinio komiteto direktorius Mindaugas Špokas.

                            Didžioji dalis pinigų paprastai būna išleidžiama ne nakvynei, o restoranuose, baruose, parduotuvėse, suvenyrams, įvairioms pramogoms, apžvalginėms ekskursijoms, taksi bei kitoms paslaugoms. Tai dar viena priežastis susivienyti visiems Lietuvos miestams bei visų verslo šakų atstovams ir pasistengti pasiruošti tinkamai priimti atvykstančius sirgalius. Tačiau, kad būtų galima pradėti aktyviai ruoštis čempionatui, reikalinga susipažinti su daugeliu aspektų.

                            „Delta Consult" kartu su Lietuvos savivaldybių asociacijos Mokymo ir konsultavimo centru bei VšĮ „Regionų plėtros ir valdymo projektai” organizuoja renginį „Verslo galimybės 2011 metų Europos krepšinio čempionato metu" (14 d. - Kaune, 15 d. – Vilniuje), kurio pagrindinis tikslas supažindinti Lietuvos verslininkus su bendra čempionato tvarka, galimybėmis bei būdais, kaip tinkamai pasitikti atvykstančius sirgalius bei pasirengti čempionatui.

                            Su FIBA nustatyta bendrąja čempionato tvarka konferencijos dalyvius supažindins Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Špokas. Miestų, kuriuose vyks pogrupio varžybos, savivaldybės atstovai informuos apie galimybes išnaudoti miesto erdves, leidimus, apribojimus bei kitus reikalavimus.

                            Marketingo specialistai informuos, kokias galimybes verslui suteikia didelio masto renginiai ir kaip tapti matomu tokių renginių metu, kokias tradicinio bei netradicinio marketingo priemones naudoti rengiantis čempionatui.

                            Taip pat bus informuojama apie galimybes ir būdus, kaip įmonei prisistatyti ir tiesiogiai pasiekti besidominčius sirgalius internete, apie strategijas, kurios leis radikaliai padidinti pardavimus per trumpą laiką su minimaliomis investicijomis bei 100 lengvai įgyvendinamų idėjų skirtų Europos krepšinio čempionatui.

                            Tikimasi, kad konferencijos metu verslininkams pateiktos idėjos paskatins imtis iniciatyvos ir pagerins ne tik vietos verslo plėtrą, bet ir miestų bei šalies įvaizdį.

                            Comment


                              Jaunimas (moksleiviai ar studentai) galėtų neblogai ir lengvai užsidirbti arenų prieigose piešdami sirgaliams ant veidų įvairių šalių vėliavas ar pan. Sakykime, už trispalves juosteles ant žandų - po 2 Lt, už didesnį veido išmarginimą - po 5 Lt etc

                              Comment


                                Parašė HSV Rodyti pranešimą
                                Jaunimas (moksleiviai ar studentai) galėtų neblogai ir lengvai užsidirbti arenų prieigose piešdami sirgaliams ant veidų įvairių šalių vėliavas ar pan. Sakykime, už trispalves juosteles ant žandų - po 2 Lt, už didesnį veido išmarginimą - po 5 Lt etc
                                Kad dažnai arenų prieigose, kokioj remėjų palapinėj žavios merginos tai daro nemokamai, bent jau juosteles
                                You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                                Comment


                                  Lengvo uždarbio šaltiniu Europos krepšinio čempionato metu taps tautiečių butai
                                  15min.lt
                                  Julius Bliūdžius
                                  2011 balandžio 6d. 10:04


                                  Viešbučių stygius šalyje Europos vyrų krepšinio čempionato belaukiantiems Lietuvos gyventojams atvėrė aukso gyslą. Užsienio interneto tinklalapiuose jau pasipylė lietuvaičių skelbimai, siūlantys miestuose, kuriuose vyks čempionato kovos, išsinuomoti butus, kambarius ar sodybas.

                                  Tradicinė nakvynės vienam asmeniui kaina Vilniuje – 25 eurai, Kaune – 20 eurų. Tiesa, dauguma viešai kainos neskelbia ir siūlo dėl jos susitarti privačiai. Didesnėms užsienio aistruolių grupėms siūloma išsinuomoti ne tik butą, bet ir visą namą. Pavyzdžiui, namą sodyboje, nuo Vilniaus centro nutolusioje per 13 km, siūloma savaitei išsinuomoti už 4 000 eurų.

                                  Lietuvaičiai užsieniečius vilioja tarsi viešbučių vadybininkai, žadantys ne tik nakvynę po stogu ir karštą vandenį, bet ir virtinę kitų patogumų. Ir ne tik tokius įprastus dalykus kaip nemokamas bevielis internetas ar kabelinė televizija. Kai kurie į kainą įtraukė netgi pusryčius. Daugelis už papildomą mokestį siūlo ir gido ar transporto iki arenos paslaugas.

                                  Bene įdomiausiai į lietuvių skelbimus reaguoja slovėnai, kurie dėl kainų derasi žadėdami atsilyginti 2013 m., kai Europos čempionatas vyks jų šalyje.

                                  Dairosi tik į vakariečius.........

                                  ...........„Tikrai nenuomočiau Rusijos ar Lenkijos sirgaliams, kurie yra liūdnai pagarsėję. Norėčiau, kad tai būtų 25–30 metų žmonės iš Vakarų Europos, su kuriais būtų galima ir smagiai pabendrauti, susipažinti, kartu pasimėgauti krepšiniu“, – sakė Arūnas

                                  Už nakvynę iš asmens jis prašo 20 eurų.............



                                  Panevėžiečiai snaudžia

                                  Daugumoje tokių skelbimų minimi butai Vilniuje ir Kaune. Žinia, kad, pavyzdžiui, panevėžiečiai pasiūlymais išnuomoti apartamentus kol kas nesišvaisto, nekilnojamojo turto specialistų nestebina. Būtent Panevėžyje A grupės rungtynes rugpjūčio 3 –rugsėjo 5 dienomis žais ir Lietuvos rinktinė, todėl galimybė šiame mieste išsinuomoti butą domina ne tik užsieniečius, bet ir kituose miestuose gyvenančius tautiečius.............


                                  ...........1–2 kambarių butą mėnesiui Panevėžyje dabar galima išsinuomoti už 200–400 litų. M.Vidzėnas neabejoja, kad rudeniop kainos išaugs pusantro ar du kartus ir svyruos nuo 400 iki 600 Lt. Buto nuomos kaina parai Panevėžyje šiuo metu siekia 100 Lt, o čempionato metu, M.Vidzėno nuomone, padidės iki 130–150 Lt. Tai reiškia, kad Vilniaus, Kauno ar kito miesto gyventojui, nusprendusiam apsistoti Panevėžyje, kol Lietuvos rinktinė kovos A grupėje, už nakvynę gali tekti pakloti 700–800 Lt.

                                  Užsienio sirgaliai, ketinantys stebėti varžybas Panevėžyje, Alytuje ar Kaune, svarsto ir galimybes apsigyventi Vilniuje, tačiau tuomet juos domina kitas klausimas – ar po rungtynių bus kuo grįžti į Vilnių? Paskutinis autobusas iš Panevėžio į Vilnių išvyksta 20.25 val., iš Alytaus – 19.45 val., iš Kauno – 21.30 val. Bent kaip informavo Panevėžio autobusų parkas, šiuo metu planų koreguoti tvarkaraštį nėra..........................


                                  ..............Šiaip ar taip, laukia įdomus ruduo, nes nieko panašaus iki šiol nėra buvę“, – kalbėjo M.Čiulada.

                                  Comment


                                    Netrukus turėtų skelbt kuriuos savanorius atrinko į čempionatą, ar daug forumiečių užpildė anketas būt savanoriais?

                                    Comment


                                      Parašė edvvis Rodyti pranešimą
                                      Netrukus turėtų skelbt kuriuos savanorius atrinko į čempionatą, ar daug forumiečių užpildė anketas būt savanoriais?
                                      Aš pildžiau. Ir tikiuosi pakvies į tolimesnį etapą

                                      Comment


                                        Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                        Aš pildžiau. Ir tikiuosi pakvies į tolimesnį etapą Atvaizdas
                                        Aš ir užpildžiau, nervuojuos dabar ar pakvies, ar ne Bet šansų kaip nedaug palygint, iš ~6000 atrinks tik ~2500.. neramu

                                        Comment


                                          Parašė edvvis Rodyti pranešimą
                                          Aš ir užpildžiau, nervuojuos dabar ar pakvies, ar ne Bet šansų kaip nedaug palygint, iš ~6000 atrinks tik ~2500.. neramu
                                          Laikom kumščius

                                          Comment

                                          Working...
                                          X