Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Pasiruošimas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Klaipėdoje išaiškinti bilietų į Europos krepšinio čempionatą perpardavinėtojai
    LNK
    2011 balandžio mėn. 11 d. 19:23


    Klaipėdos pareigūnai išaiškino pirmuosius bilietų į Europos krepšinio čempionato rungtynes perpardavinėtojus ir neabejoja, kad panašių artėjant čempionatui atvejų daugės. 23-ejų metų klaipėdietė sulaikyta, kai dukart brangiau - už 1800 litų pardavė keturis bilietus į rugsėjo 5-os dienos rungtynes Klaipėdos arenoje. Tuomet uostamiestyje žais Rusijos - Slovėnijos, Gruzijos - Bulgarijos ir Ukrainos - Belgijos ekipos.

    22-ejų metų klaipėdietis įkliuvo, kai pardavė bilietus į rugsėjo 5-ą dieną Panevėžyje vyksiančias rungtynes. Tądien Lietuvos rinktinė varžysis su papildomą atranką laimėjusia komanda. 716 litų kainuojantys keturi bilietai parduoti už 2050 litų.

    „Pareigūnai šiuo metu stebi skelbimus tiek spaudoje, tiek internetinėje erdvėje, kur yra siūlomos tokio pobūdžio paslaugos. Taip ir buvo išaiškinta“, - LNK sakė Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininkas Tomas Balčius.

    Pareigūnai sako, kad tai pirmi išaiškinti machinacijų bilietais atvejai, bet neabejoja, kad prieš čempionatą jų daugės. Ypač žinant, kaip bilietai į krepšinio kovas buvo šluojami iš kasų.

    Comment


      Vidma, idomu pasidare, ar tu be naujienu kopijavimo diskutuoji cia ar ne? Aisku naujienos gerai, niko pries, tik keistas toks bot'as atrodai

      Comment


        Na ką. Patekau į kitą etapą dėl savanoriavimo tik kiek girdėjau gali būt prastai su runtynių žiūrėjimu

        Comment


          Ech, nepatekau.. O taip norėjau prisidėt prie viso šito reikalo..

          Comment


            Parašė Mjso Rodyti pranešimą
            Na ką. Patekau į kitą etapą dėl savanoriavimo tik kiek girdėjau gali būt prastai su runtynių žiūrėjimu
            Aš jau susitaikiau su mintimi, kad normaliai pažiūrėti nepavyks. Nes pildžiau anketą dėl vairuotojo vietos. Bet gaila, kad kol kas nėra tikslesnės info. Buvo galima nurodyti tris pozicijas. Tai neaišku į kurią paėmė. Taip pat neaišku į kelis etapus. Gera naujiena savanoriausiantiems Kaune. Naudojimasis miesto transportu jiems bus nemokamas.
            Susimatysime Kaune, Balandžio 29 su atrinktaisiais.

            Comment


              Parašė Mjso Rodyti pranešimą
              Na ką. Patekau į kitą etapą dėl savanoriavimo tik kiek girdėjau gali būt prastai su runtynių žiūrėjimu
              Maljorkoj 2007 buvo galima žiūrėt kiek nori ir net sirgt kartu, valdžiai dzin viskas, nors įtariu Lietuvoj griežčiau bus
              You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

              Comment


                patekau ir aš susitiksim Kaune balandžio 29
                Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

                Comment


                  Tikiuosi ir cempionato metu dalinsites uzkulsinemis idomybemis

                  Comment


                    na pirma reikia, kad atrinktų antrame etape )
                    Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

                    Comment


                      Žiūrėsit pagal tai, kur jūsų darbo vieta. Jei nukreipinėsit vietas arenoj pačioj tai savaime aišku žiūrėsit O jei kokioj akreditacijoj tai neaišku kaip ten bus. Per u-18 buvo patenkinti žiniasklaidos savanoriai, protokolus nunešdavo po 2 ir 4 kelinių, o visą kitą laiką laisvi. Daug priklauso nuo valdžios. Tik faktas, kad per Lietuvos rungtynes darbo bus daug.
                      http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

                      Comment


                        Parašė Gator Rodyti pranešimą
                        Vidma, idomu pasidare, ar tu be naujienu kopijavimo diskutuoji cia ar ne? Aisku naujienos gerai, niko pries, tik keistas toks bot'as atrodai
                        ...... susidarė įspūdis kad pats diskusijose irgi nelabai dalivauji, nebent retkarčiais "delfi'o" komentarų puslapį sumaišai su miestai.net. Šiaip jei neturi ką pasakyti, tokiais atvejais geriau patylėti, didesnės pagarbos susilauksi, nei vaikiškus nesusipratusio klausimus uždavinėti, bent jau tie klausimai verti ir kitiems įdomus būtų, o dabar ............ nesupyk.........

                        Į diskusijas įsitraukiu kai kam nors tikrai kažkas įdomu, arba kažko nežino ir tuo domisi, ir kai aš tikrai galiu bent naudingo pasakyti ........ arba ta diskusija tikrai to verta. O vien tam kažin ką leptelti arba pasirodyti kad dar gyvas ir kad taškus užkalti ................ gal tai paliksiu Tau.

                        ..... kas dėl naujienų, tai man kur kas maloniau čia matyti pagrindinę informaciją o ne nuorodą į ją (nuoroda reikalinga tik tam kad info nebūtų vogta) tuo labiau kad dalis senesnių nuorodų jau nebeveikia ir naudos iš jų jokios. O gera info - tai ir yra pagrindas gerai diskusijai .

                        Comment


                          Parašė Chixx Rodyti pranešimą
                          na pirma reikia, kad atrinktų antrame etape )
                          Balandžio 29 dieną, Kauno sporto halėj vyks apmokymai. Preliminarus laikas 11.00-19.00

                          Comment


                            Gal kas žinote, kaip bus su etapu Vilniuje? Turiu 6 bilietus į Vilniaus etapą, ten kiekvieną dieną žais po tris berods varžybas, tai taip išeina kad su vienu tuo bilietu galėsiu visose ir būti? O jei norėsiu išeiti ir grįžti? kaip tada? Biškeli nesuprantu aš tos sistemos. O oficialiame čempionato puslapyje apie tai info nėra...

                            Comment


                              Vienas bilietas visai dienai, o grizti galesi nes gausi koki stampa ar juostele ieidamas.

                              Comment


                                Parašė taspac Rodyti pranešimą
                                Vienas bilietas visai dienai, o grizti galesi nes gausi koki stampa ar juostele ieidamas.
                                Na tada gerai, nes tas pats ir Kaune, tik ten kur numatoma kad žais lietuviai ten jau atskiras bilietas.

                                Comment


                                  Per u-18 buvo patenkinti žiniasklaidos savanoriai, protokolus nunešdavo po 2 ir 4 kelinių, o visą kitą laiką laisvi.
                                  šaunu,nes aš visas trys pozicijas pažymėjau žiniasklaidos skirtingose ložėse (arčiau aikštės,toliau ir dar viena kažkokia)
                                  Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

                                  Comment


                                    Per krepšinio čempionatą – draudimai verslui

                                    Iki Europos vyrų krepšinio čempionato likus kiek daugiau nei keturiems mėnesiams, jo organizatoriai sako pagaliau jaučiantys vis didėjantį šalies verslo susidomėjimą. O verslininkai stebisi apribojimais ir draudimais, rašo „Kauno diena“.

                                    „Barai, kavinės ir kitos įstaigos, kur telpa iki 500 žmonių, kad galėtų transliuoti čempionatą, turės pasirašyti sutartį su signalo tiekėju. Jei planuojami vieši renginiai, tarkime, Rotušės aikštėje, per kuriuos bus norima rodyti krepšinio transliaciją, tam reikės licencijos iš čempionato transliavimo teises turinčios įmonės“, – per konferenciją Vilniuje verslininkams aiškino Europos krepšinio čempionato organizacinio komiteto rinkodaros grupės vadovas Ernestas Alesinas.

                                    Dienraštis rašo, jog viešas transliacijas didelėse miestų erdvėse tikėjęsi surengti verslininkai veikiausiai negaus teisės transliuoti varžybas: viešus renginius bus leidžiama organizuoti, tačiau be teisės transliuoti varžybas.

                                    Tačiau varžybų dienomis šalia Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Alytaus ir Šiaulių arenų veiks pramogų zonos. Miestiečiai ir svečiai jose bus laukiami nuo 13 iki 24 val. Priklausomai nuo rezultatų, čempionato organizatoriai planuoja įrengti daugiau viešų transliacijų zonų. Į pramogų zonas, jose būsiančius ekranus ketinama investuoti 1,5 mln. litų, vien ekranai kainuos apie ketvirtį milijono.

                                    Arenose ir puskilometrio spinduliu aplink jas per rungtynes negalės būti jokios reklamos, išskyrus oficialių čempionato ir FIBA rėmėjų reklamą. Visų arenų, išskyrus Vilniaus, statytojai jau žinojo šį reikalavimą, tad sudarydami sutartis dėl reklamos naujose arenose įtraukė šią išlygą. Ši problema skaudžiausia Vilniaus „Siemens“ arenai. Čia teks uždangstyti visas reklamas ir visus prekės ženklus ant arenoje esančių barų iškabų, VIP ložių.

                                    Nors yra daug apribojimų, čempionato organizatoriai suteikė nemokamą galimybę šalies verslui oficialiai pasinaudoti čempionato vardu. Maitinimo įstaigos, taksi įmonės ir kiti verslo atstovai galės gauti „Basketball Friendly“ (draugiškas krepšiniui – angl.) lipduką.

                                    Čempionato organizatoriai teigia esą įsitikinę, kad tebestatomos Kauno ir Klaipėdos arenos bus baigtos laiku. Tačiau nerimo, atrodo, esama.

                                    „Turime jas išbandyti realiomis sąlygomis ir įsitikinti, kad viskas veikia, nes jei per rungtynes sutriktų reklamos transliacija ar dingtų elektra, už kiekvieną sekundę būtų priskaičiuotos milžiniškos baudos“, – teigė Europos krepšinio čempionato organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Špokas.

                                    Krepšinio šventė organizuojama viso labo su 20 žmonių komanda ir 22 mln. litų biudžetu, Vyriausybė skyrė 9,8 mln. litų, iš bilietų pardavimo jau gauta apie 12 mln. litų, iš jų dar reikės sumokėti 21 proc. PVM.
                                    Retorinis klausimas:
                                    Nejaugi netgi čempionato metu, užsidirbt galės tik kyšius duodantys ir turintys švogerių savivaldybėse asmenys?
                                    Kyla įtarimas, kad eilinį kartą bandoma papildyt Viasato ir alaus gamintojų kišenes, o paprastiems verslininkams bus parodyta špyga.

                                    Comment


                                      Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                                      Gal kas žinote, kaip bus su etapu Vilniuje? Turiu 6 bilietus į Vilniaus etapą, ten kiekvieną dieną žais po tris berods varžybas, tai taip išeina kad su vienu tuo bilietu galėsiu visose ir būti? O jei norėsiu išeiti ir grįžti? kaip tada? Biškeli nesuprantu aš tos sistemos. O oficialiame čempionato puslapyje apie tai info nėra...
                                      Būtų labai gerai, jei galima būtų išeiti iš arenos tarp varžybų, tik ar organizatoriai tuo pasirūpins, nors jei alus bus parduodamas prie arenos, o ne arenos viduje, tada kažkaip tas išėjimas bus galimas...

                                      Comment






                                        Pagal parduotus bilietus pirmoj vietoj Gruzija. Ko gero, ir tai, kad čempionatas vyksta būtent Lietuvoj, turi kažkiek įtakos.

                                        Comment


                                          Prieš Europos krepšinio čempionatą lietuviai sieks pagerinti du Gineso rekordus
                                          www.DELFI.lt
                                          2011 balandžio mėn. 19 d. 09:25


                                          Lietuvoje vyksiantis Europos krepšinio čempionatas turėtų išsiskirti ir rekordais. Likus aštuonioms savaitėms iki čempionato pradžios planuojamas išskirtinis renginys „Krepšinio maratonas“, per kurį tikimasi įveikti 2 tūkstančius kilometrų be paliovos varant (mušinėjant) kamuolį. Kamuolys bus perduodamas iš vienų rankų į kitas ir aplankys miestus, kuriose vyks Senojo žemyno pirmenybių rungtynės.

                                          Visuose šešiuose šalies miestuose, kuriuose vyks rungtynės, rugpjūčio 29 dieną vyks ir kitas renginys. Bus siekiama 60 tūkst. kamuolių driblingavimo rekordo. Vienu metu registruoti akcijos dalyviai turės 5 minutes nesustodami varinėti (mušinėti) kamuolį, rašo dienraštis „Kauno diena“.

                                          Šiuo metu užsakyti ir iš Kinijos į Lietuvą jau plukdomi 6 konteineriai su 60 tūkst. kamuolių, kuriuos vėliau reikės dar pripūsti.

                                          Skaičiuojama, kad Vilniuje susirinks apie 20 tūkst., Kaune – apie 15 tūkst., Alytuje – apie 7 tūkst., o Panevėžyje – apie 10 tūkst. norinčių dalyvauti šiame renginyje.

                                          Mušinėti kamuolį galės tik registruoti dalyviai. Renginyje bus fiksuojamas Gineso (Guinness) rekordas. 2009 metais Lenkijoje prieš čempionatą buvo užfiksuotas 35 tūkst. kamuolių mušinėjimo rekordas, informuoja dienraštis „Kauno diena“.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X