Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Pasiruošimas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Panevėžio pasirengimas krepšinio EČ 2011

    Europos čempionato dalyviai Panevėžyje gali gyventi tuščiuose butuose

    Inga Kontrimavičiūtė, „Sekundė“
    2010 balandžio mėn. 10 d. 00:02


    Ieškodami vietos 2011 metų Europos čempionato krepšininkams, Panevėžio valdininkai nusižiūrėjo mieste esančius tuščius butus. Į kitąmet Aukštaitijos sostinėje vyksiančias Europos vyrų krepšinio čempionato varžybas suvažiuosiančias keturias žaidėjų komandas ir jas aptarnaujantį personalą Savivaldybė svarsto priglausti viename iš naujų daugiabučių Klaipėdos gatvėje.

    Nors iki šiol realiausia vieta, kur galėtų apsigyventi čempionato dalyviai, minimas viešbutis „Romantic“, tačiau, pasak mero padėjėjo Dariaus Simėno, iki mėnesio pabaigos turi paaiškėti, kur iš tiesų įsikurs Panevėžio „Cido“ arenoje rungtyniausiantys krepšininkai.

    „Kol kas svarstomi vis trys variantai: daugiabutis Klaipėdos g., „Romantic“ viešbutis ir naujo viešbučio statybos. Verslininkai per balandį turi tarti galutinį žodį dėl kainų ir galimybių“, – teigė D. Simėnas.

    Paverstų viešbučiu

    Europos krepšinio čempionatui pasirengti sudarytos Savivaldybės darbo grupės atstovas, miesto Tarybos narys Vidmantas Urbonas pripažino, kad idėja krepšininkus apgyvendinti tuščiuose butuose buvo jo.

    „Užtektų poros savaičių daugiabučiui sutvarkyti taip, kad jis virstų keturių žvaigždučių viešbučiu. Tą pripažino ir pati Krepšinio federacija“, – teigė V. Urbonas.

    Pasak jo, kad naujos statybos daugiabutis atitiktų FIBA keliamus reikalavimus, užtektų įrengti restoraną ir erdvų holą, kad jame tilptų daugiau nei 100 žmonių. V. Urbono teigimu, daugiabutį paversti viešbučiu atsieitų apie 2–3 mln. Lt.

    Politiko nuomone, jei šis variantas nepasiteisintų, tuščiuose butuose galėtų apsigyventi į Aukštaitijos sostinę suvažiavę krepšinio sirgaliai.

    „Gal daugiabučio savininkai pasinaudos tokia proga. Tam didelių investicijų nereikėtų, tik supirkti baldus“, – mano V. Urbonas.

    Verslininkai nesusiviliojo

    Politikų pasiūlytą galimybę čempionato metu butus paversti viešbučio numeriais verslininkai vertina atsargiai. Naujos statybos daugiabučių Klaipėdos g. savininkės, bendrovės „Edrija ir partneriai“ direktorius Vilius Dargis teigė, kad toks variantas buvo svarstomas, tačiau vargiai ar jis pavirs realybe.

    „Labai dideli sportininkų reikalavimai. Jiems reikia ir ilgesnių lovų, ir specialių dušų, ir pats pastatas turi atitikti keturių žvaigždučių viešbutį. Tam reikėtų nemažai investicijų“, – svarstė V. Dargis.

    Laisvų vietų verslininkas nežada ir krepšinio aistruoliams.

    „Pavasarį visada suaktyvėja pardavimas. Jei lauktume čempionato ir vien dėl jo nepardavinėtume butų, patirtume nuostolių. Daugiau nei metus butai tušti stovėtų, o mes bankui mokėtume paskolas“, – skaičiavo bendrovės direktorius.

    Derasi dėl mokesčio

    Unikalią sporto areną turinčiam ir pretenduojančiam 2011-aisiais joje surengti Europos vyrų krepšinio čempionato pogrupio varžybas Panevėžiui „FIBA Europe“ iškėlė sąlyga surasti keturių žvaigždučių viešbutį, galintį vienu metu apgyvendinti keturias krepšininkų komandas – apie 120 žmonių.

    Panevėžio savivaldybė su Lietuvos krepšinio federacija taip pat derasi dėl mokesčio už galimybę surengti krepšinio fiestą.

    Preliminariai Panevėžiui gali tekti sumokėti apie 300 tūkst. Lt. Pasak V. Urbono, mokestis priklausys nuo daugelio sąlygų.

    „Panevėžys turi pakovoti, kad būtent čia žaistų Lietuvos rinktinė. Taip pat turime pasukti galvas, kaip kuo geriau pristatyti miestą pasauliui, nes čempionato varžybas numatoma transliuoti 50-yje šalių“, – teigė V. Urbonas.

    Skaičiuojama, kad, priklausomai nuo Aukštaitijos sostinėje žaisiančių komandų, Panevėžį per čempionatą aplankys iki 5000 svečių.

    „Sekundė“

    Comment


      Praeitos savaitės straipsnis, o Vyriausybės išvažiuojamasis posėdis bus jau šią savaitę - balandžio 16, t.y. penktadienį, labai įdomu bus sužinoti kas bus svarstoma ir kas bus nutarta. O idėja dėl ilgalaikio bendradarbiavimo su LKF tai tikrai sveikintina!

      Parašė Derybos – raktas į čempionatą
      http://www.panbalsas.lt/naujienos/mi...s_i_cempionata

      Raimonda MIKUČIONYTĖ

      Savivaldybė ir toliau bando neprarasti teisės kitąmet Panevėžyje rengti Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes. Vyksta derybos, nuo kurių baigties priklausys, ar vyks kitąmet mieste krepšinio fiesta.

      „Panevėžio balsą“ pasiekė informacija, kad miesto Savivaldybė pradėjo derybas su Lietuvos krepšinio federacija (LKF) ir bando sudaryti sutartį, kad Aukštaitijos sostinėje 2011 metais vyktų Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynės.

      Ieško pateisinimo arenai

      Panevėžio meras Vitalijus Satkevičius šios žinios nepaneigė, priešingai, mielai pasakojo, dėl ko deramasi su LKF.
      „Tos derybos ne tik dėl kitų metų Europos vyrų krepšinio čempionato, – aiškino miesto vadovas. – Bandome sudaryti sutartį su Krepšinio federacija ilgalaikiam bendradarbiavimui. Tačiau neneigsiu, kad nuo tų derybų sėkmės priklauso ir Europos krepšinio čempionato rungtynės Panevėžyje.“
      Anot mero, Savivaldybei rūpi ne tik, ar kitąmet panevėžiečiai galės pamatyti Europos krepšinio čempionato rungtynes. Svarbios ir tolimesnės perspektyvos, kad mieste vyktų tarptautinės vyrų, moterų, jaunimo krepšinio varžybos, treniruotės. Tačiau derybų pirmasis punktas – surasti geriausią išeitį, kad kitais metais Panevėžyje įvyktų krepšinio fiesta. Juolab kad turime puikią sporto areną ir ją būtina išnaudoti.
      Turime pateisinti, kodėl ją pastatėme.

      Čempionatu viskas nesibaigtų

      V. Satkevičius „Panevėžio balsui“ dėstė, kad miesto valdžiai derantis su LKF, vietos verslininkai irgi ieško išeities, kur čempionato metu galima apgyvendinti į Panevėžį atvykusius krepšininkus, teisėjus bei krepšinio sporto gerbėjus.
      „Verslo žmonės aiškinasi, kas geriau: statyti naują viešbutį ar viešbutį įrengti naujai pastatytame gyvenamajame name. Todėl drąsiai galima teigti, kad derybos vyksta įvairiais frontais. Savivaldybė derasi su LKF, o verslininkai derina viešbučio klausimus“, – neslėpė derybų eigos meras.
      Tačiau jis dar kartą pabrėžė, kad derybų su LKF jokiais būdais negalima pavadinti derybomis tik dėl 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato: „Pirmiausia reikia galvoti, kad ir pasibaigus Europos krepšinio čempionatui, Panevėžyje vyktų aukšto lygio varžybos. Jeigu pavyks suderėti ir pasirašyti ilgalaikę sutartį penkeriems metams, tuomet Panevėžyje turėtų vykti tarptautinio lygio vyrų, moterų, jaunimo krepšinio varžybos, o miesto sporto bazėse treniruotųsi šalies krepšinio rinktinės. Tokios perspektyvos garantuotų sporto bazių užimtumą. Garantuotos būtų ir ilgalaikės investicijos. Tačiau viskas priklauso, kaip pasibaigs prasidėjusios derybos su LKF. Kaip mums pavyks sutarti su federacijos vadovais.“
      Panevėžio meras viliasi, kad derybos pavyks. Be to, jis teigė, kad pasirašius ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ji būtų labai naudinga miestui. Pasak mero, tuomet būtų garantuota reklama Panevėžiui ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

      Ne Savivaldybės problema

      Pasiteiravus, ar tos derybos – garantas 2011 metų Europos krepšinio čempionato rungtynėms Panevėžyje, V. Satkevičius buvo atsargus: „Jei derybos pavyks, LKF garantuoja, kad Panevėžyje kitąmet vyks Europos krepšinio čempionatas.“ Tačiau išgirdęs klausimą, ar tose derybose minimas viešbučio klausimas, meras atkirto: „Apie viešbutį derybose nekalbame. Tai ne derybų klausimas. Kadangi kalbama apie ilgalaikį bendradarbiavimą, tai į būsimą sutartį pastarasis klausimas neįeina. Viešbučio klausimą turėtų spręsti ne miesto Savivaldybė, bet čempionato organizatoriai – LKF ir sudarytas organizacinis komitetas. Savivaldybė viešbučių nestato. Tokių funkcijų atlikti Savivaldybei neprivalu.“
      Vakar kalbintas V. Satkevičius dar negalėjo konkrečiai pasakyti, kaip pasibaigs derybos su federacija. Tačiau jis nori tikėti, kad pavyks ir ilgalaikė bendradarbiavimo sutartis bus pasirašyta.
      „Tokia sutartis naudinga tiek miestui, tiek ir federacijai. Juolab kad ir pasibaigus čempionatui būtų aišku, kad sporto arena buvo statyta ne tik dėl Europos krepšinio čempionato, kad ir toliau sporto bazės mieste bus užimtos. Reikia galvoti apie perspektyvas ateičiai, o ne gyventi vien tik šia diena“, – baigė pokalbį miesto galva.

      Tiki kompromiso galimybe

      2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinio komiteto direktorius Mindaugas Špokas nebuvo toks atviras. Jis patvirtino, kad Panevėžio miesto savivaldybė ir LKF derasi dėl ilgalaikio bendradarbiavimo, tačiau pabrėžė, jog panevėžiečiai ir patys turėtų ieškoti būdų, kad miesto sporto arenoje kitąmet vyktų didžioji krepšinio šventė.
      „Ilgalaikė federacijos ir Savivaldybės bendradarbiavimo sutartis – geras dalykas, – kalbėjoM. Špokas, – bet miesto valdžia turėtų ieškoti sprendimo būdų, surasti tinkamus viešbučius sportininkams apgyvendinti. Tų sprendimo būdų yra ne vienas. Tačiau juos visus reikia apsvarstyti ir pasirinkti tinkamiausią, kad sprendimas būtų teisiškas.“
      M. Špokas pritarė minčiai, kad viešbutis turėtų rūpėti ne tik Panevėžio miesto valdžiai, bet ir LKF.
      „Žinoma, kad viešbučiai, kuriuose gyvens sportininkai krepšinio čempionato metu, rūpi ir federacijai. Visiems turi rūpėti. Juolab kad FIBA yra nustačiusi normas, kokiuose viešbučiuose turi būti apgyvendinti krepšininkai, treneriai, teisėjai. Todėl dabar ir vyksta derybos, svarstymai. Be to, kitą savaitę Panevėžyje vyks šalies Vyriausybės išvažiuojamasis posėdis. Manau, kad tuomet daug kas paaiškės. Bus atrastas kompromisinis sprendimas, nes laiko iki čempionato pradžios liko ne tiek jau daug“, – aptakiai kalbėjo M. Špokas.
      Visos forumo temos apie Panevėžį:
      http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys

      Comment


        Parašė TAUchix Rodyti pranešimą
        Praeitos savaitės straipsnis, o Vyriausybės išvažiuojamasis posėdis bus jau šią savaitę - balandžio 16, t.y. penktadienį, labai įdomu bus sužinoti kas bus svarstoma ir kas bus nutarta.
        „Verslo žmonės aiškinasi, kas geriau: statyti naują viešbutį ar viešbutį įrengti naujai pastatytame gyvenamajame name. Todėl drąsiai galima teigti, kad derybos vyksta įvairiais frontais. Savivaldybė derasi su LKF, o verslininkai derina viešbučio klausimus“, – neslėpė derybų eigos meras.
        (...)
        Pasiteiravus, ar tos derybos – garantas 2011 metų Europos krepšinio čempionato rungtynėms Panevėžyje, V. Satkevičius buvo atsargus: „Jei derybos pavyks, LKF garantuoja, kad Panevėžyje kitąmet vyks Europos krepšinio čempionatas.“ Tačiau išgirdęs klausimą, ar tose derybose minimas viešbučio klausimas, meras atkirto: „Apie viešbutį derybose nekalbame. Tai ne derybų klausimas. Kadangi kalbama apie ilgalaikį bendradarbiavimą, tai į būsimą sutartį pastarasis klausimas neįeina. Viešbučio klausimą turėtų spręsti ne miesto Savivaldybė, bet čempionato organizatoriai – LKF ir sudarytas organizacinis komitetas. Savivaldybė viešbučių nestato. Tokių funkcijų atlikti Savivaldybei neprivalu.“
        Kažko aš čia nesuprantu. Atrodo, kad miesto meras blaškosi. Dar prieš kelis mėnesius trimituota, kad susitarta su Romantic savininke dėl viešbučio išplėtimo, galvota kaip jai padėti, o dabar jau kalba apie naują viešbutį ar naujai pastatytą gyvenamąjį namą. Ar nebus taip, kad Romantic bus paliktas ant ledo su visom bankinėm paskolom? Ir kam tada Panevėžiui tiek daug apgyvendinimo vietų (kalbu apie išplėstą Romantic + naują viešbutį/gyvenamąjį namą), jeigu žymaus turizmo padidėjimo neprognozuojama? O tie jaunimo ar dviračių sporto čempionatai nepareikalaus tiek pajėgumų, kad miesto viešbučiai kad ir dabar nesusidorotų...
        I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
        Parama Siaurojo geležinkelio klubui

        Comment


          [

          A.Kubilius pažadėjo visokeriopą paramą vykdant Lietuvos įsipareigojimus Europos krepšinio vadovams

          Šiandien Vilniuje įvyko 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato Vyriausybinės darbo grupės posėdis, kuriame buvo svarstyti organizaciniai klausimai.

          Darbo grupei buvo pateiktas 2011 m. čempionato organizavimui reikalingas lėšų poreikis ateinantiems metams. Pasak organizacinio komiteto, siekiant Lietuvoje surengti aukščiausios kokybės ir „FIBA Europe“ reikalavimus atitinkančias krepšinio pirmenybes, 2011-aisiais metais reikia suformuoti beveik 30,5 mln. litų biudžetą.

          Darbo grupės vadovas Raimundas Alekna pažymėjo, kad su minėtais dokumentais jau yra supažindintas Lietuvos Respublikos premjeras Andrius Kubilius, kuris pažadėjo visokeriopą paramą vykdant Lietuvos Respublikos prisiimtus įsipareigojimus Europos krepšinio vadovams.

          Vienbalsiai nutarta pritarti pateiktam lėšų poreikio projektui ir pavesta pateiktą sąmatą detalizuoti atskirame organizacinio komiteto ir Finansų ministerijos atstovų posėdyje.

          Susirinkime
          dalyvavę miestų merai bei jų atstovai taip pat pritarė projektui, pagal kurį sutartys tarp Organizacinio komiteto ir miestų, rengiančių čempionatą turėtų būti pasirašytos iki šių metų rugsėjo 1 d.

          Posėdyje taip pat buvo išklausyta visų miestų, pretenduojančių rengti čempionato varžybas, ataskaita apie dabartinę situaciją ir esamų problemų sprendimų būdai bei terminai.

          Buvo pateikta organizacinio komiteto ataskaita dėl bendradarbiavimo rengiant čempionatą su tam tikromis Lietuvos Respublikos ministerijomis bei kitomis valdžios institucijomis. Pasak ataskaitos, šiuo metu yra bendradarbiaujama su 7 ministerijomis, bendras vykdomų (ar artimiausiu laiku numatomų) projektų skaičius jau yra didesnis nei 20.

          Posėdžio pabaigoje buvo vienbalsiai pritarta papildyti Vyriausybinę darbo grupę naujais nariais. Savo atstovus į darbo grupę paprašytos deleguoti Socialinės apsaugos ir darbo, Kultūros, Susisiekimo, Užsienio reikalų, Mokslo ir švietimo bei Sveikatos apsaugos ministerijos.
          Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

          Comment


            Palaukime vasaros, reikia tikėtis ant šio susitarimo ir savivaldybė, ir LKF padės savo parašus:

            Parašė Panevėžiui – istorinė galimybė
            http://www.sekunde.lt/content.php?p=read&tid=63943


            Nuotr. A.Repšio GALIMYBĖ. Meras V.Satkevičius ir LKF generalinis sekretorius M.Balčiūnas (centre) derasi dėl galimybių organizuoti ne tik 2011 metų krepšinio čempionatą, bet ir kitus didelius tarptautinius sporto renginius.

            Pradėjo derybas

            Atrodo, kad Gordijaus mazgas, grasinęs užveržti visas Panevėžio galimybes mieste kitąmet rengti Europos vyrų krepšinio čempionatą, netrukus gali būtų nukirstas. „Romantic“ viešbučio išplėtimo klausimą ketina perimti spręsti Lietuvos krepšinio federacija (LKF).

            Tačiau ši naujiena nublanksta, išgirdus apie federacijos planus Panevėžį padaryti Lietuvos krepšinio centru ir rengti čia ne tik 2011 metų čempionato grupės rungtynes, bet ir Europos, ir pasaulio jaunių bei jaunimo čempionatus.

            LKF ir Panevėžio savivaldybė vakar pradėjo derybas dėl penkerių metų bendradarbiavimo. Jei federacijos ketinimai būtų įgyvendinti, Panevėžys turėtų galimybę tapti vienu svarbiausių sporto centrų Lietuvoje, be to, miestui atsivertų naujos turizmo ir verslo perspektyvos, nes kasmet į čempionatus atvyktų šimtai dalyvių ir žiūrovų. Taip pat būtų rengiamos oficialios ar draugiškos Lietuvos vyrų ir moterų rinktinių rungtynės.

            „Vieno mūsų organizuojamo U-18 čempionato sąmata yra apie 1,4 milijono litų. Kasmet penkerius metus įsipareigojame į Panevėžį „atvežti“ po čempionatą. Miestas daugiau laimės, jei sutartis bus pasirašyta. Iš principo tai – federacijos ir Savivaldybės verslo planas. Manau, kad tos sąlygos, kurias pasiūlys Panevėžys, bus priimtinos ir tie renginiai atkeliaus į miestą. Į sporto renginius atvyks mažiausiai apie 500 dalyvių ir tiek pat turistų. Tokiu atveju laimės visi: ir viešbučiai, ir parduotuvės, ir kiti miesto verslininkai“, – kalbėjo LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

            Tarptautiniai sporto renginiai, jei vyktų Panevėžyje, taptų ir puikia miesto reklama užsienyje. Tokių galimybių tapti žinomam Europoje ir net pasaulyje miestas neturėjo per visą savo gyvavimo istoriją. Tačiau LKF, apsiimdama organizuoti tarptautinius renginius, iš miesto Savivaldybės taip pat reikalauja įnašo. Panevėžys sporto renginius turėtų remti iš savo biudžeto, be to, reikėtų prisidėti prie merginų krepšinio centro steigimo.

            Nori stipresnių komandų

            M.Balčiūnas tikino, kad Panevėžys turi sporto tradicijas, jo geografinė padėtis gera, mieste yra „Cido“ arena, todėl puikiai tinka tarptautiniams sporto renginiams.

            „Panevėžys yra tarp trijų oro uostų – Kauno, Vilniaus, Rygos. Turi puikią sporto infrastruktūrą, federacija suinteresuota tai išnaudoti krepšinio plėtrai. Esam visiškai įsitikinę, kad Panevėžyje turi būti stipri vyrų ir moterų krepšinio komandos, tam reikia ilgalaikio bendradarbiavimo programos, ją su Savivaldybės atstovais mes bandome dėlioti“, – paaiškino M.Balčiūnas.

            LKF generalinis sekretorius teigė, kad ir kitose Europos valstybėse krepšinio federacijos pasirenka savivaldybes savo projektams vykdyti. Kaip pavyzdį jis paminėjo Ispaniją. Kai čempionatų organizavimo sistema pradeda veikti, organizuoti sporto renginius viename mieste yra kur kas lengviau, nei kaskart juos perkelti į naują vietą.

            „Panevėžyje gerokai mažesnės sąnaudos, palyginti su Kaunu ar Vilniumi, be to, tinkamas miesto dydis, garsi sporto istorija ir lankstus Savivaldybės požiūris“, – teigė M.Balčiūnas.

            Panevėžio meras Vitalijus Satkevičius kol kas nekalba, kiek LKF planai kainuos miestui, tačiau teigia, kad viskas išaiškės per derybas.

            „Viskas bus detalizuota sutartyse, pasirinkome galimybę derėtis. Žinoma, miestui šie dalykai kainuos. Ir pirmiausia – reklama. Panevėžys bus reklamuojamas renginių metu. Deramės, kad tai būtų galima padaryti pigiau. Kad atsirastų merginų krepšinio centras, taip pat reikės pinigų. Nenoriu kalbėti apie konkrečias sumas, bet tai bus pateikta Tarybai ir tai bus vieša. Svarbiausia, kad suradome teisinį dalyką, priimtiną miestui ir nenusižengiantį įstatymams. Reikės tik apsispręsti, kokios bus biudžeto lėšos“, – tvirtino V.Satkevičius.

            Mero patarėjas Darius Simėnas teigė, kad Savivaldybės įsipareigojimai LKF nebūtų dideli. Federacija įsipareigotų rengti varžybas, mokėtų atlyginimą merginų krepšinio centro treneriui, o Savivaldybė turėtų apgyvendinti sporto renginių dalyvius ir rūpintis jų maitinimu. Savivaldybės atstovai pageidauja, kad Panevėžyje vyktų grupės, kurioje žaidžia Lietuvos rinktinė, varžybos.

            Ieško investuotojo

            „Pokalbiai su Savivaldybe vyksta labai sklandžiai. Mūsų tikslas – kad mieste būtų čempionatas. LKF įsipareigoja į Panevėžį pritraukti didžiulius renginius, labai aktyviai plėtoti krepšinį. Labai norime įsteigti merginų krepšinio centrą, toks sėkmingai gyvuoja Marijampolėje. Tai pavyzdys, kad renkamasi ne tik didžiuosius miestus“, – palankiai prasidėjusias derybas su Panevėžio savivaldybe įvertino M.Balčiūnas.

            Jei LKF pavyks susitarti su Panevėžio savivaldybe, federacija įsipareigos surasti investuotoją, kuris padėtų išplėsti vienintelį mieste keturių žvaigždučių „Romatic“ viešbutį. Po pastarojo Lenkijoje vykusio Europos krepšinio čempionato Tarptautinė krepšinio federacija ėmė reikalauti, kad vienoje grupėje žaidžiančios rinktinės gyventų viename viešbutyje ir tokiomis pat sąlygomis. Viešbutyje turi apsistoti keturių rinktinių atstovai, arba apie 120 žmonių.

            „LKF, prašydama Savivaldybės, prisiima ir įsipareigojimus spręsti šią problemą ir ieškoti investuotojų. Rimtai diskutuojama su privačiais investuotojais. Šį klausimą mes išspręsime federacijos lygmeniu. Yra užsienio kompanija, kuri specializuojasi spręsti šiuos reikalus, bet šiai bendrovei reikalingas veiklos planas, o jį galima sukurti tik bendradarbiaujant su Savivaldybe“, – teigė vakar Panevėžyje lankęsis LKF generalinis sekretorius.

            M.Balčiūnas neatskleidė, kokia užsienio bendrovė domisi galimybėmis investuoti į „Romantic“ viešbutį. Jo savininkė Dalia Kuklierienė apie galimas investicijas į viešbutį teigė kol kas nieko nežinanti.

            „Nieko konkretaus nežinau. Niekas man nesiūlė investuoti ir nežinau, ar jūs sutiktumėte, kad kas nors padarytų remontą ir paprašytų pasidalinti per pusę jūsų butą. Man svarbu, kad įvyktų čempionatas“, – teigė D.Kuklierienė.

            LKF ir Panevėžio savivaldybė baigti derybas ketina iki vasaros.
            Visos forumo temos apie Panevėžį:
            http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys

            Comment


              Kaip ten bebūtų, norisi gerų ir tik gerų žinių.
              ______________
              The Division Bell

              Comment


                Parašė enigma Rodyti pranešimą
                Kaip ten bebūtų, norisi gerų ir tik gerų žinių.
                o gal ir Lietuvos rinktine išvystume

                Comment


                  Parašė balabanas Rodyti pranešimą
                  o gal ir Lietuvos rinktine išvystume
                  Optimistas
                  ______________
                  The Division Bell

                  Comment


                    Parašė enigma Rodyti pranešimą
                    Optimistas
                    Nereikia optimistu būti, kad suvoktum, jog tai įmanoma. Kiek žinau, grupės varžybos NEVYKS Vilniuje ir Kaune. Taigi, jei tik Panevėžio neišbrauks iš tvarkaraščio, jis turės labai daug šansų. Tai ne tik dėl puikios arenos ir jos dydžio, bet ir dėl ypač patogios geografinės padėties. Šitie niuansai gali nulemti Panevėžio pergalę prieš Klaipėdą, Šiaulius ir Alytų.
                    دائما الليتوانيه

                    Comment


                      Aš visom keturiom už. Jau vien dėl mūsų, tikrai puikios ir unikalios, arenos.

                      Vienintėlis kartėlis ir nuoskauda yra tas viešbučio klausimas. Puiki, šiuolaikiška arena ir nėra kur sportininkų priglausti. Negi jiems ant treko miegoti?

                      Tikiuosi paties geriausio, ir to paties linkiu ir Panevėžiui, ir rinktinei.
                      ______________
                      The Division Bell

                      Comment


                        Iš Š. Marčiulionio interviu sportas.info:

                        2003 m. Taline susiderėjote dėl Europos čempionato rengimo 2011 metais. Ar manote, kad Lietuva jau pasirengusi suorganizuoti šią krepšinio šventę?

                        Su Algimantu Paviloniu kūrėme „FIBA Europe“, tačiau kūdikis išsigimė. Bėgom nuo „FIBA World“, kad padarytume ką nors gero krepšiniui, kad ta organizacija padėtų plėtoti krepšinį. Tačiau išėjo taip, kad pagimdėme tokį drakoną, kuris mums dabar kelnes mauna. Užuot mums padėjusi, „FIBA Europe“ mus melžia. Tai baisus išsigimimas, aš to tikrai nesitikėjau. Bet viskas praeis, tik gėda, kad čempionatą organizuoja įvairūs plaukikai, treneriai... Į čempionato organizavimą nėra įtrauktas nė vienas krepšininkas. Aš pats esu išmestas iš pasirengimo čempionatui grupės. Už ką? Nė pats nežinau... Europos čempionatas eis ir praeis kaip sloga. Bet kokie bus jo rezultatai, kai už mokesčių mokėtojų pinigus reikės susimokėti 15–20 mln. litų... Krepšinis nieko negaus.

                        Comment


                          Na va, Šiauliai išsprendė savo viešbučio problema

                          http://etaplius.lt/Verslas/Medziotoj...eja-cempionata

                          Comment


                            Comment


                              Tikrai džiugi naujiena. Dabar belieka Panevėžiui ir Alytui visas problemas iki galo išspręst ir viskas bus gerai.

                              Comment


                                Išrink 2011 metų EČ talismaną:
                                http://talismanas.lrytas.lt/
                                Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                Comment


                                  Parašė 99 Rodyti pranešimą
                                  Išrink 2011 metų EČ talismaną:
                                  http://talismanas.lrytas.lt/
                                  Ale silpnai... Provincinio laikraštuko vaikams lygis...

                                  Na kas čia per talismanai?





                                  Vienintelis Perkūnas gal pusė bėdos, visa kita - nesąmonės.

                                  Comment


                                    /\ Na kažkam patinka... kaip ir toks


                                    Žn žn kas čia
                                    *******
                                    Miestai.net Fb

                                    Comment


                                      Sėkla, kas gi dar...

                                      Bet labai nuvylė visos animacijos kokybė, palyginkit su kitų šalių talismanais. Gal reikia pakartoti konkursą geriau?

                                      Comment


                                        Na diedas tas geras
                                        DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

                                        Comment


                                          Pritariu kad tragiski variantai... Dauga kam tas senis kabina... Tas senis butu taip pat negerai kaip Zalgirinis... judesio galimybiu nulis, rankos uzimtos... tik krypuoti i ritma ir gales, daugiau nieko nes visam kitam barzda ir stora apranga maisys... talismanai skirti publikai uzvesti, sou daryti, o ne tik sukinetis krypuodami ir rankom mojuodami... arciausiai normalaus talismano LT manau yra tik berods Siauliai su savo buliuku... pries kuriant talismana manau vertejo pasiziureti NBA talsimanus ir ka jie veikia ir koks ju tikslas
                                          aisku dar svarbu ir zmogus lindintis jame... nes bent zalgiriniui, su visa pagarba jame lindinciam aktoriui, tai truksta fantazijos... o juk pakaktu pasiziureti bent Youtube su NBA talismanu bajeriais...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X