Butkevičiaus pasisakymas man labai priminė šitą buvusio "muškietininko" Venjamino Smechovo pasažą (mokantiems rusiškai):
O šiaip tai viena mintis iš praeitų metų "15min" straipsnio labai patiko:
Nors iš moralinės pusės didelio skirtumo tarp neoliberalių žiurkių lenktynių ir utopinio socializmo nematau, bet, žinot, kalbant atvirai, tokiam buržua kaip aš kur kas saugiau ir stabiliau, kai vadovauja koks nors pilkas, netalentingas, nesimpatiškas ir necharizmatiškas Kubilius arba Butkevičius, negu intelektualiai pajėgi ir nuosekli Vasiliauskaitė. Sakau tai su pagarba. Bet kuo jautiesi teisesnis, tuo ranka sunkesnė. ISIS.
Taip, bet iš kitos pusės premjeras, kuris nesugebėtų net mažam uab'ui vadovauti, o tik mokėtų malti liežuviu, irgi ne koks variantas.
Šiuo atveju nėra nei to nei kito. Vienintėlis premjero privalumas - netrukdo kai kam dirbti. Ir, tarp kitko, žmona sako, kad jis gana nepatrauklus moterišku požiūriu. Kas itin svarbu pens-rinkimuose
Pažįstu vieną įmonės vadovą, kuris vadovauja įmonei tikrai sėkmingai, bent pagal jos veiklus rezultatus, bet su komunikacija jam labai prasta sutuacija, net prieš savo kolektyvą sunku suregzti rišlią kalbą. Taip jau yra, ne visiems duota kalbėjimo dovana.
politikui liežuvis ir yra darbo įrankis. jei tik primeministeris vadovautų savo uab"ui niekas čia neliūdėtų(temos pav.)
Ant tiek tikrai nenusišnekėdavo. Plius dar įvertinkite Butkevičiaus, kaip labai "kompetentigo vadovo" pseudoįvaizdį.
Pažįstu vieną įmonės vadovą, kuris vadovauja įmonei tikrai sėkmingai, bent pagal jos veiklus rezultatus, bet su komunikacija jam labai prasta sutuacija, net prieš savo kolektyvą sunku suregzti rišlią kalbą. Taip jau yra, ne visiems duota kalbėjimo dovana.
Bet čia negalima lygint praeitų metų pirmo ketvirčio turimų skaičių su šešioliktų metų pirmu ketvirčiu. Jeigu mes palyginsim, kaip kaina keitėsi vieno euro apyvartos, arba gaunamo vieno euro, tai pirmajame ketvirtyje palyginsim su penkioliktų metų pirmuoju ketvirčiu, aš galimai darau išvadą, kad antkainis šešioliktų metų pirmajame ketvirtyje, čia negaliu pasakyt, ar maisto produktų, ar daržovių ir vaisių, čia kalbam apie visą mažmeninę apyvartą, antkainis yra didesnis lyginant šešioliktų metų pirmajame ketvirtyje, lyginant su penkioliktų metų pirmuoju ketvirčiu.
Komentuoti: