Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar žinote, kad ...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    Nu ir ką? Buvo tokia sutartis pasirašyta tarp Pepsico ir Senomyx. O kad abi pusės neigia, jog iš embrionų kažką gamins, tai dar nereiškia, kad negamins.
    Jau nebeišsisuksi vyruti. Kur įrodymai tavo teiginiui? Norėjai juos pateikti, bet galiausiai susimovei Kitą kartą bent translate.google.com pasinaudok.

    Kaip po tokių tavo išdaigų mums, paprastiems darbo žmonėms, tavimi tikėti. Buržujau tu...Jums tik apgaudinėti...
    Paskutinis taisė bebop; 2013.06.26, 20:24.
    Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

    Comment


      Jei jankiai ant savo kareivių bandė įvairius medikamentus, chemines medžiagas, ką jiems reiškia iš aborto liekanų gaminti maisto priedus. Tuo labiau, kad aborto liekanos naudojamos kosmetikos pramonėje. Įrodymų nori? Ar tu toks naivus, kad manai, jog kompanijos, kurios užsiima tokia veikla skelbs apie savo darbus? Net jei ir kas nors išlenda į viešumą, tai yra neigiama. Manai, kad transnacionalinės korporacijos, žarstančios milijardus tam gaili resursų? How old are you, dude?

      Comment


        Deja, Dievas man nesuteikė tokio gebėjimo tikėti kiekvienu mėšlu.
        Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

        Comment


          Putinas niekada nemeluoja, Stalinas niekada nebandė ant savo kareivių medikamentų, žydai turi komentuoti kiekvieną Siono išminčių protokolų ar panašaus marazmo citavimą, o jei nekomentuoja, vadinasi, sutinka. O Al1 iš tikrųjų moka skaityti angliškai, tik nenori.

          Kai mano buvęs bendradarbis tarnavo šlovingoje tarybinėje armijoje, atėjo žmonės baltais chalatais, visus išrikiavo, atsirinko dvylika žmonių ir suleido kažkokio šūdo. Kelias dienas atleido nuo pareigų, buvo bloga, paskui praėjo. Turi 2 vaikus, abu sveiki, šiek tiek per anksti nupliko, bet gal ne dėl to.

          Jeigu pepsikola dėtų inkstus į savo tą gėrimą, tai ten kokie keli milijonai amerikiečių staiga blogai pasijustų ir sumanytų prisiteisti milijardus kompensuoti nemigai, nutukimui ir dar bbž kam.

          Comment


            Kaip tik perskaičiau FB:
            Bet jei jau Jums kyla tokios abejonės, galiu pateikti ir citatas iš J. Sliozkino knygos „Žydų šimtmetis“:
            188 psl. „1917 m. spalio 23 d. bolševikų Centro komiteto pasitarime, nubalsavusiame pradėti ginkluotą sukilimą, 5 iš 12 dalyvaujančių narių buvo žydai. Trys iš septynių politbiuro narių, įpareigotų vadovauti Spalio sukilimui, buvo žydai... Visos Rusijos centriniame vykdomajame komitete (VCIK), išrinktame antrajame Tarybų suvažiavime (kuris ratifikavo bolševikų valdžios paėmimą, priėmė dekretus dėl žemės ir taikos ir sudarė Liaudies komisarų tarybą, vadovaujamą Lenino), buvo 62 bolševikai (iš 101 nario). Tarp jų -23 žydai, 20 rusų, 5 ukrainiečiai, 5 lenkai, 4 „pabaltijiečiai“, 3 gruzinai ir 2 armėnai. Kaip teigė Naumas Rafalkesas-Niras, atstovavęs Poalei-Cion partijai, visi 15 pranešėjų, savo partijų vardu pasisakiusių apie valdžios paėmimą, buvo žydai (iš tikrųjų turbūt 14)“.
            235 psl. „1934 m., kai OGPU buvo pertvarkyta į NKVD, tarp „vadovaujančių kadrų“ žydai „pagal tautybę“ sudarė didžiausią grupę (37 žydai, 30 rusų, 7 latviai, 5 ukrainiečiai, 4 lenkai, 3 gruzinai, 3 baltarusiai, 2 vokiečiai ir 5 įvairūs kiti). Dvylikai svarbiausių NKVD skyrių ir valdybų, tarp jų policijos (darbininkų ir valstiečių milicijos), darbo lagerių (GULAG), kontržvalgybos, „išorinio stebėjimo“ ir ekonominio sabotažo, vadovavo žydai – visi jie, išskyrus du, buvo atvykėliai iš buvusios Sėslumo zonos“.
            Nė per niekur nėra 85%.

            Comment

            Working...
            X