Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar žinote, kad ...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    Ir kitų tautų žmonės, nukentėję nuo nacizmo negauna tokių kompensacijų.
    Vat ir nemeluok. Visi, kas II pasaulinio karo metu nukentėjo nuo vokiečių gavo kompensacijas. Didesnes ar mažesnes. Viena giminatė ukrainietė, kurią buvo prievarta išvežę dirbti į Vokietiją kompensaciją gavo. Iš rusų (sovietai po to už "tėvynės išdavystę" t.y. už tą patį prievartinį darbą Vokietijoje, ištrėmė) net atsiprašymo nesulaukė...
    Post in English - fight censorship!

    Comment


      Parašė index Rodyti pranešimą
      Vat ir nemeluok. Visi, kas II pasaulinio karo metu nukentėjo nuo vokiečių gavo kompensacijas. Didesnes ar mažesnes. Viena giminatė ukrainietė, kurią buvo prievarta išvežę dirbti į Vokietiją kompensaciją gavo. Iš rusų (sovietai po to už "tėvynės išdavystę" t.y. už tą patį prievartinį darbą Vokietijoje, ištrėmė) net atsiprašymo nesulaukė...
      Skaityk dar kartą, ką parašiau. "...negauna tokių kompensacijų", ką reiškia, kad gavo, bet mažas. O žydai vis gauna ir gauna. Šiaip tai Lietuvai reikėtų pareikalauti kompensacijos iš Vokietijos už Klaipėdos kraštą. Nes dabar juokas ima apie kažkokias galbūt galimas pretenzijas Ispanijai dėl viduramžių skolos.

      Comment


        /\ Tu neskiri genocido nuo karo aukų?

        Comment


          Vokiečiai vykdė visų žemesnės rasės tautų naikinima, o kaip jį vykdę - koncentracijos stovyklose, ar karo lauke - nesvarbu. Kas dėl kompensacijos dėl Klaipėdos, tai Lietuva turi jos reikalauti. Nes Lietuva negavo jokios kompensacijos. O tai, ką gavo TSRS, buvo už konkrečius karo nuostolius nuo 1941 birželio 22 d.

          Comment


            Parašė Tomas Rodyti pranešimą
            Tikroji Antrojo pasaulinio karo istorija tik dabar pradedama rašyti. Tai kas įklata visiems į galvas yra kokia 90% melas. Mitas apie tai, kaip Hitleris norėjo "užkariauti pasaulį" apskritai atsirado gerokai po karo. Pvz. dar prieš kuklius 50 metų britų istorikai nebijojo rašyti, kad Hitleris karo visai nenorėjo (tuo labiau didelio, ką liudija ir jo laiškai ir kiti šaltiniai), tiesiog taip susiklostė aplinkybės.
            Vau. O visi "nenorintys karo" iš pradžių apsiginkluoja iki dantų, o paskui dar užpuola maždaug 10 kaimyninių ir nelabai kaimyninių šalių?

            Ar čia gal lenkai dėl karo kalti, nes gynėsi, o ne leido vokiečiams ramiai be šūvio iki Vyslos ateit?
            Got sun in my face, sleeping rough on the road

            Comment


              Taip ir netelpa galvoje, kaip Al1, darantis tokius puikius reportažus, sugeba sutrolinti bet kurią temą, jei joje bent per kilometrą gali būti užsimenama apie žydus.

              Comment


                Parašė andyour Rodyti pranešimą
                Bet jie mirė kare kovodami, jų ir jų moterų, jų vaikų nekankino getuose.
                Tai vienas iš populiarių mitų. Atseit, holokausto aukų net mirtis buvo baisesnė. Nežeminkim žuvusiųjų atminimo.
                Beje, tie žmonės nekalti dėl dabartinio merkantiliškumo ir apsimestinės atgailos.
                Pvz.: mano mamos kaimynės žydaitės draugą lietuvį (jiems buvo vos po 14-15)nušovė vien todėl, kad jis nenorėjo jos išleisti ir ėjo kartu. Vadinasi, jį nužudė "teisėtai", genocido požymių juk nerasta..
                Paskutinis taisė Sula; 2012.08.15, 09:45.

                Comment


                  Parašė Romas Rodyti pranešimą
                  Taip ir netelpa galvoje, kaip Al1, darantis tokius puikius reportažus, sugeba sutrolinti bet kurią temą, jei joje bent per kilometrą gali būti užsimenama apie žydus.
                  Tai gal reikėtų perfrazuoti Dievo įsakymą į "Neminėk žydo be reikalo"???

                  Ar žinote, kad JAV rinkti lietaus vandenį yra nusikaltimas. Nežinojote?

                  Man Sentenced to 30 Days for Catching Rain Water on Own Property Enters Jail

                  http://cnsnews.com/news/article/man-...ty-enters-jail

                  Kas dar klykia apie demokratiją JAV???

                  Kas prieš daug metų buvo tik juokai, dabar tampa žiauria realybe.

                  Comment


                    žiniasklaida mėgsta daryti iš nieko sensacijas, ten dėl neleistinų statynių, rezervuarų. Kieme negali prisistatyti belenko, turi būti patvirtinti projektai.

                    Comment


                      Atrodo, šito dalyko dar čia nebuvo. Ruduo artėja - žiūrėkit, ką jūsų vaikus moko darželiuose.

                      Gender loops sugrįžta

                      Kaip ir reikia tikėtis:

                      Niekas nieko „nežino“

                      V.Bacys „Respublikai“ pareiškė, kad jis yra ne tas adresatas, kuris galėtų ką nors atsakyti. Esą programą prastūminėja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

                      „Ji už programą atsakinga, ji ir koordinuoja. O finansuoja Šiaurės ministrų taryba, kurią įsteigė Švedijos ir Norvegijos vyriausybės. Ši taryba Lietuvoje įgyvendina įvairias programas, kurias taip pat finansuoja ir Suomijos bei Danijos vyriausybės“, - sakė V.Bacys.

                      Socialinės apsaugos ir darbo viceministras Audrius Bitinas tvirtino, kad jei kas ir kuruoja šią programą, tai nebent kitas viceministras Dalius Bitaitis. Tačiau šis įrodinėjo nieko apie tai nežinąs.

                      „Esu kažkur kažką apie tai girdėjęs, tačiau nieko plačiau nežinau ir negaliu komentuoti“, - tepasakė D.Bitaitis.
                      Snowflakes will attack U <3

                      Comment


                        jo jau prieš 500 metų švedai buvo įfiltravę tą savo gender loops programą, nieko iš to gero nesigavo, pasimokinkime iš karčios istorijos, NEVER AGAIN!


                        Todėl neatsitiktinai LDK intelektualas Mykolas Lietuvis apie 1550 m. rašė: „totoriai visuomet laiko savo žmonas uždarytas, o mūsiškės, nieko neveikdamos, vaikščioja iš namų į namus, dalyvauja vyrų sueigose ir dėvi vyriškus drabužius <...>.
                        http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=59318795

                        Comment


                          Jei švedams reikia belytės visuomenės, tai jų problema. Tegul daro tuos socialinius eksperimentus tik su savo vaikais. Tuo tarpu tie, kas Lietuvoje palaiko pedofilus (taip, tie kas rengia, prastūminėja bei remia tokias programas yra patys tikriausi pedofilai), bus nubausti. Tai tik laiko klausimas.

                          Comment


                            Nemanau kad Švedijos situacija šiuo klausimu yra kažkuo kitokia nei Lietuvos. Yra valdžia, vykdanti tam tikrus modernius projektus, ir yra dalis eilinių piliečių, kurie nepatenkinti, bet bijo per daug šnekėti dėl suprantamų priežasčių (teismai, baudos ir t. t.).
                            Paskutinis taisė Tomizmas; 2016.05.30, 23:48.
                            Snowflakes will attack U <3

                            Comment


                              Yra skirtumas: Lietuvoje tai daroma tiesiogiai su užsienio "pagalba", o Švedijoje tai daro jų pačių valdžia.

                              Comment


                                O ką, nepatinka lygybė, "draugai" komunistai? Šitie gender loopsai, juk yra ne kas kita o Švedijoje dominuojančių kultūrinių marksistų idėjos ir projektai. Kurie beje lygiai taip pat patologiškai nekenčia Vakarų. Olafas Palmė, nužudytasis švedų premjeras socialistas : "Taip vadinamas Renesansas? Vakarų kultūra? Mums tai nieko nereiškia."

                                Comment


                                  Tai nekvepia jokiu komunizmu ar tuo labiau marksizmu. Nėra jų jau seniai pasaulyje oficialiame lygmenyje. Išsigimė totaliai, suvirškino jį liberalusis globalizmas. O tai kas liko - apsišaukėliai, kuo toliau, tuo labiau liberastėjantys.

                                  Comment


                                    Kaip tai nekvepia? Lyg tai šiaurės šalys nėra didesnės socialistinės gerovės valstybės, nei kada buvo Sovietų imperija. Kas yra " liberalusis globalizmas"? Globaliam kapitalui nėra svarbu kažkokios lyties tapatybės transformacijos, jei ir esamos tradicinės rolės yra ekonomiškai produktyvios ir jų galima užkalti pinigo. Visa tai vykdo reformavęsi marksistai - Frankfurto Mokykla, kurios užuomazgos yra Markso-Engelso institute Maskvoje, dar esam gyvam Leninui. Buvo inkorporuotos tokios idėjos, kaip Froido. Tikslas yra palaipsniui sugriauti Vakarus iš vidaus, sunaikinant tokias "represines visuomenės struktūras" kaip patriarchalinė šeima ir baltojo heteroseksualaus vyro dominavimas. Revoliucinė klasė yra nebe darbininkai, o visokios "rasinės, etninės, seksualinės tapatybės pagrindu represuotos mažumos".
                                    Paskutinis taisė Eikantas X; 2012.08.18, 01:47.

                                    Comment


                                      Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                                      Nemanau kad Švedijos situacija šiuo klausimu yra kažkuo kitokia nei Lietuvos. Yra valdžia, vykdanti tam tikrus "modernius" projektus, ir yra eiliniai piliečiai, kurie nepatenkinti, bet bijo per daug šnekėti dėl suprantamų priežasčių (teismai, baudos ir t. t.).
                                      O kokie tie "projektai"? Leidimas moterims dirbti fūrų vairuotojomis ar atlikti inžinerinius darbus? Jos pačios kovojo dėl teisės dirbti tokius darbus ir dirba savo noru. Vyras - darželio auklėtojas taip pat populiri profesija. Tikiu, kad Lietuvoje tokie vyrai "tupi po šluota".
                                      Kodėl žmogus negali būti asmenybe be visuomenės primestos "vyriškumo" ir "moteriškumo" etiketės? Manau, gana seniai išspręsti kai kurie socialiniai klausimai skandinavams leidžia progresuoti toliau, nes žmonės mažiau suvaržyti visuomenės primestų "etikečių".
                                      Paskutinis taisė Silber418; 2012.08.18, 02:15.

                                      Comment


                                        "Etiketės" nėra iš piršto laužtos. Yra Karlo Gustavo Jungo aprašyti archajiški archetipai, egzistuojantys kolektyvinėje pasąmonėje. Bandymas juos atmesti ir perdaryti visuomenę, mano supratimu yra negatyvus reiškinys.
                                        Paskutinis taisė Eikantas X; 2012.08.18, 02:33.

                                        Comment


                                          Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                          Jei švedams reikia belytės visuomenės, tai jų problema. Tegul daro tuos socialinius eksperimentus tik su savo vaikais. Tuo tarpu tie, kas Lietuvoje palaiko pedofilus (taip, tie kas rengia, prastūminėja bei remia tokias programas yra patys tikriausi pedofilai), bus nubausti. Tai tik laiko klausimas.
                                          Gal gali pateikti konkrečius faktus ir skaičius.
                                          Nes čia iš serijos - gėjai ir žydai užplūdo pasaulį, nors net nei vieno žydo ar gėjaus niekas nėra matęs

                                          Comment

                                          Working...
                                          X