Spidometro paklaidą įtakoja ir skirtingo nuo gamintojo nurodyto dydžio ratai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąTamstos mašina matyt europiečių-kreivarankių rinkta. Manau kiekvienas save gerbiantis vairuotojas žino, kad max paklaida +/- 3km/h. Jei mašinoj paklaida jau net +/- 10km/h nu, tai sorry čia..."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąBiški pasidomėk plačiau, prieš teigdamas max 3 km!!!! Prajuokinai tu mane. Ir ką turi omeny apie europiečius- kreivarankius? jei pats esi kreivarankis, tai nereiškia, kad visi tokie...Paskutinis taisė SPX; 2008.10.12, 13:08.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąAtsirado automobilistas O tu palygink japonišką ir vokišką mašiną, apie prancūzus tyliu, na, gal dar Renault kažką doro pasiūlo sprendimuose.
Ir šiaip Europoje automobilius gamina ne tik vokiečiai su prancūzais, bet ir švedai, italai.
P.S. Gaila jog tenka diskutuot ne pagal temą.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO kuriuos dalykus lygint ? Variklių dinamiką, plastikų kokybę, skardų storį, atsparumą korozijai, detalių kainas ar dar kažką ? Vien pagal mano išvardintus kriterijus, tai ir vieni ir kiti gamintojai labai skiriasi. Kaikuriems galima dėti pliusus už vienus dalykus, bet tuo pačiu riebius minusus už kitokias "ligas". Apie prancūzus geriau patylet, nes dažnai nuomone susidaro tik iš VBS ir "kas baigiasi o - ...." stereotipo. Tik nežinau kokius "dorus" pranašesnius sprendimus siūlo Renault. Beje japonai man nepatinka labiausiai tuom, kad kaikurie jų gaminti automobiliai būdami tik 3-4 metų senumo ima rudyti, priešingai nei kaikurių "nutylimų" gamintojų 19 metų senumo gaminiai.
Ir šiaip Europoje automobilius gamina ne tik vokiečiai su prancūzais, bet ir švedai, italai.
P.S. Gaila jog tenka diskutuot ne pagal temą.
Beje japonai man nepatinka labiausiai tuom, kad kaikurie jų gaminti automobiliai būdami tik 3-4 metų senumo ima rudyti, priešingai nei kaikurių "nutylimų" gamintojų 19 metų senumo gaminiai.
Nenukrypstam nuo temos...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Andrr Rodyti pranešimąNa su rudim viskas tvarkoj, nesimato ju zidiniu. Anksciau turejau Honda civic, tai su rudimis teko susidraugauti dabar metai geresni, todel nera tokiu problemu.
Comment
Comment