Nors ten parasyta ir "Land Cruiser Fortuner", bet su Land Cruiser, ko gero, bendro jis turi nelabai daug (taip padaryta tikriausiai tik todel, kad Land Cruises yra kur kas geriau zinomas SUV modelis pas mus). Fortuner pavadinimo ir isores dizaino modelis skirtas tik P.Amerikos, Azijos ir kai kurioms Afrikos rinkoms, o JAV ir Europoje panasaus dizaino analogu kaip ir nera (isskyrus pick-up'a Hilux). JAV parduodamas analogisku specifikaciju modelis vadinamas 4 Runner, nors jo isores dizainas smarkokai skiriasi... Taigi idomu, is kur gabenami sie aparatai? Nejau is Argentinos (kur jie gaminami P.Amerikoje)??
Siaip idomu, nes Europoje si modeli vargiai kur nors rastume ir su ziburiu.
Mano draugo kaimynas kažkaip gabenasi egzotiškus sportinius automobilius iš Japonijos (berods), perdeda vairą į kitą pusę ir parduoda po to dažniausiai į Rusiją. Gal ir čia panašus atvejis.
Mano draugo kaimynas kažkaip gabenasi egzotiškus sportinius automobilius iš Japonijos (berods), perdeda vairą į kitą pusę ir parduoda po to dažniausiai į Rusiją. Gal ir čia panašus atvejis.
Nesu tikras, ar Fortuner gaminamas Japonijoje ir ar jis ten parduodamas. Apskritai nelabai isivaizduoju, kokioms Azijos rinkoms jis skirtas (t.y. jei neskirtas Kinijos rinkai, tuomet su vairu kaireje puseje Azijoje jie, ko gero, ir negaminami). Speju, kad visgi jie gabenami is Argentinos, nes naujam automobiliui keisti vaira ir taip "zaloti" masina, butu nelabai grazu
Galvojau kad tas BMW yra nesamonių viršūnė Pasirodo kur "stiebtis" dar yra
P.S. visgi pagarba meistriukui, tikras putų meistras
Buk atsargus, nei tas bmw nei sitas negali nepatikti, jei nepatinka busi apsauktas pavyduoliu. Kas buvo man kai pasibjaurejau tuo sudarkytu slykstamobiliu cia kazkada
Anksčiau labai įtariai žvelgiau į tuos, kurie sako "alfa negerai, alfa brangu".
Bet kai susiduri pats su tokiais nepatikimumo faktais, palygini su kitais panasaus amziaus ir panasiu galimybiu automobiliais, pamatai, kad alfa pirkt tikrai neverta.
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
konkreciau? detales tokiom paciom kainom kaip ir panasios klases panasiu metu bnv5 ar aubi6 ir tt. nematau nieko isskirtinio. svarbu sudarankiams nevezti tvarkyti jei kazko reikia. yra kaune ir vilniuje po viena rimta alfu meistra, ir man to uztenka, kad pakeistu tepalus, dirzus, itempejus ir tarpine dangtelio. daugiau nieko daryti nereikejo, bet kainomis daliu domejausi.
Būdamas anksčiau entuziastingesnis nebūčiau taip galvojęs, bet dabar tikrai taip manau, kad visokiom alfom ner ka ir lygintis apskritai su būtent a6 ar bmw 5.
Kad detalių kainos panašios reikia ne džiaugtis, o stebėtis, kad mašina būdama perpus pigesne nei minėti vokiški analogai detalėm prašosi vienodų kainų.
Bet dėl žinančių meistrų pritarsiu, ne visi alfas gali remontuot.
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment