Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė Rydik Rodyti pranešimąČia superinė auto..patogumas liux..ir išvaizda..(aš apie e32, o ne apie ta kupriuką)Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąNa ir skonis.... Fu
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąO šiaip tai jėga, aš tokios noriu. Ne dėl to, kad bmw, ne dėl to, kad langai niaukti ar dar koks nors tiurlingas, o dėl to, kad tai yra labai labai patogus automobilis, kuriame malonu tiek už vairo sėdėt, tiek ir keleivio vietoje. Šiaip, jei jau tokia, tai norėčiau universalo. Aukšta klasė, tskant. Tik va jau įvaizdis BMW Lietuvoje tai labai nuvalkiotas. Gal dėl to, kad būtent BMW vairuotojai yra dažniausi avarijų kaltininkai.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąBmw ir Audi vairuotojams visada leidziama daryti taip:
Comment
-
Parašė Rydik Rodyti pranešimąČia superinė auto..patogumas liux..ir išvaizda..(aš apie e32, o ne apie ta kupriuką)
O ziek, buna mersuose, bemwuose "dvigubi langai",tai jie nepersaunami ar siaip kokios kitos ju galimybes?Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Truputį "egzotikos", offroad'ai :
http://www.youtube.com/watch?v=afJ18...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8VOUL...eature=relatedgera gyventi gerai
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąTik as tai pirmenybe e38 teikciau, "bumeriui" taipsakant.
O ziek, buna mersuose, bemwuose "dvigubi langai",tai jie nepersaunami ar siaip kokios kitos ju galimybes?
O langai tai manau tik dėl apsaugos nes pavyzdžiui ant e38 tai tik 750iL versijoi yra, o ji yra prailginta tai ir langai apsaugai svarbių žmonių..o dėl mercedes tai tiksliai nezinau ant kurių modelių yra, bet logiškai turėtų visuose S-class būt..
Comment
-
Kadangi orai pamažu šyla, nusprendžiau savo mašiną atsinaujint
Pirmą kartą gyvenime bandžiau ką nors su PS perdarinėt kažkiek ir visai patikoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTik ratai kazkodel kreivi gavos, ir "niaukti" langai kazkodel neatsispindiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimągalejai dar ta pastata atrestauruotMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment