belieka palinketi sekmingos ekplotacijos ir saugaus vairavimo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAkvilę užgrauš pavydas kai kolonkėj susitiksimLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąas vis dar turiu savo Swifta 993cc taigi....Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąbelieka palinketi sekmingos ekplotacijos ir saugaus vairavimoLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTai dabar pasipasakok ar kažką apie auto sportą jau galvoji Tik va bėda, kad trasoj nespėtume dabar Tavęs nufotkint
o autosportui man kazkaip drasos trukstaLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąSiaip jei atvirai, tai mano brolis su draugais uzsiima auto tiuningu. Dabar nutare uzsiimti tuo siek tiek rimciau, o gal ir visai rimtai... taigi pirmas nissano isvaziavimas - jei spesim viska - bus tuning show leisiu nusifotkint
o autosportui man kazkaip drasos trukstaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa bet tokiu atveju ar stock'ą nebuvo geriau pikrti? Nes dabar variklio skyrius daugiau nei dvigubai vertę pakėlė Beje dar pažystamas mano norėjo šio Nissan'o turbiną įsigyt, tačiau nepardavė pardavėjas Na bet kaip yra taip yra ir tikiuosi išvysim Tave kur nors driftinant Beje labai tikiuosi, kad visą style'ingo procesą įamžinsi ir laiks nuo laiko duosi pasigrožėt. Nors visgi dauguma iki galo linkę nerodyt pakitimų Bet kaip sunku man bus ištvert tą laiką O po užbaigiamųjų darbų be jokių kalbų pagaliau padarysim auto-meet'ąLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąBuvo tokia mintis.... kad gal padaryt foto reportaza apie sitos masinytes pokycius.... bet pasitarem su berniukais, ir nutarerm, kad nieko nebus.... visi matys tik galutini variantaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTai net nebus varianto: "įamžinam procesą ir pateikiam su galutiniu variantu?"????Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimągal ir bus negaliu prizadeti bet siaip fotografuoju vis kaip viskas vykstaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąSiaip jei atvirai, tai mano brolis su draugais uzsiima auto tiuningu. Dabar nutare uzsiimti tuo siek tiek rimciau, o gal ir visai rimtai... taigi pirmas nissano isvaziavimas - jei spesim viska - bus tuning show leisiu nusifotkint
o autosportui man kazkaip drasos truksta
O tai ka su tokia daryt jei ne autosport atmetam?Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKą kalbėt apie mano TD su 90
Parašė spirit Rodyti pranešimąŽiūriu, čia pavydas visus užgraužė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąna nera labai pigus.... aisku 200K nereikejo, bet..... dar reikejo ir pasidereti nemazai.... na ir dienos sviesa jis isvys dar ne taip greitai dabar 2 kartus per diena vaziuoju ziuret kaip berniukai dirba, ka daro, kiek padare tikiuosi pavasari jis jau isvys dienos sviesa
masinyte tikra nera nauja - 1996m. Turi 2l varikliuka (jei neklystu) ir apie 370AG.
FlagMan, o tu irgi i ji ziurejai??
Vienas klausimas - o nafig reikia taip išsiskirti? Ir jei į lenktynes neisi, kam tų arklių tiek, kai Vilniuje daugiau laiko stovi kamštyje, o ne važiuoji?..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąIr jei į lenktynes neisi, kam tų arklių tiek, kai Vilniuje daugiau laiko stovi kamštyje, o ne važiuoji?..
2. Visada malonu žinoti, kad gali bet kada paspausti ir nulėkti su vėjeliu Nors čia jau aišku kitas variantas visai su tokia mašina
Comment
-
Siek tiek keiciant tema...
gali buti, kad kazkaip panasiai atridys BMW 5 nuo 2009... dizainas tikrai ispudingas
Lexus IS (kazkodel skirtingas, nei pirmasis)
Dabartinis BMW 5 atrodytu visiskai gerai, jei ne tos siaubingos lempos, kurios man primena kazka panasaus i visokiu Hyundai'u ar Kia nesekmingus dizaino paiesku bandymus
Paskutinis taisė John; 2007.12.17, 11:29.
Comment
Comment