Per pastaruosius tris metus barake išdegustavau virš 120-ies įvairių alaus pavyzdžių
Pirkdvau (perku) specialiai dar negerto po butelį.
Pirkdvau (perku) specialiai dar negerto po butelį.
Bet man įdomu kas pagrinde lemia tokius didelius skirtumus alaus skonyje. Tėvas vaikystėj pasakodavo kaip alus gaminamas, bet vis per vieną ausį įeidavo, per kitą išeidavo. Kadangi jis gymęs ir iki instituto augęs Biržuose, kurie iki šiol garsėja savo alumi tai beveik nuo a iki z žinojo apie alaus gamybą
Dabar tarkim Utenos mėlynas ir Gubernijos Žalgiris man skiriasi kaipdiena ir naktis. Skoniai visiškai nesulyginami ir įdomu kas šiuos skirtumus pagrinde įtakoja. Man asmeniškai Gubernijos Žalgiris yra vienas neskaniausių lietuviškų alų. Vienintelės šiltos sąsajos su juo - pavadinimas
Man visas skanus alus, beveik, neskaitant tų pigesnių nei 1,50 lt. Labai mėgstu Švyturio Baltą bet ne daugiau kaip 2 butelius iš pradžių
o jei dar su citrina mmm... Nors ir prie bet kokio alaus man citrina tinka... O atskirčiau tik šviesų nuo tamsaus, daugiau jie man vienodi...
Man visas skanus alus, beveik, neskaitant tų pigesnių nei 1,50 lt. Labai mėgstu Švyturio Baltą bet ne daugiau kaip 2 butelius iš pradžių
o jei dar su citrina mmm... Nors ir prie bet kokio alaus man citrina tinka... O atskirčiau tik šviesų nuo tamsaus, daugiau jie man vienodi...

O "Coca-Cola" irgi retai mėgaujuosi.

Comment