Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Alus Lietuvoje ir svetur

Collapse
X
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Užeigose beveik visada užsisakau "Horn", o šiaip kartais pagurkšnoju ekstra drato ar Zippfer alaus.
    P.S. parekomendavus kolegai, šis alus man buvo atradimas:

    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

    Comment


      #42
      "Svyturys" baltas,su citrina

      Comment


        #43
        Geriu Švyturį, Carlsberg'ą, patinka Gubernijos Stella, Horn, niekad nepraleidžiu progos išgert HBH gyvo alaus bare, bei labai patinka Avilio darytas alus.

        Comment


          #44
          Parašė vap
          @Mantaz: O kurį dažniausiai iš lietuviškų juodųjų Nes jų kažkaip pradėjo greitai mažėti
          Gan nepastoviai. Šiuo metu dažniausiai Švyturio Baltą. Prieš tai buvau trumpam pamėgęs "Degintą", o dar prieš tai ilgą laiką mėgavausi Utenos "Porteriu"
          Mano galerija Flickr'yje

          Comment


            #45
            Paskutiniu metu atradau puiku alu

            Comment


              #46
              http://www.pozicionavimas.lt/index.p...id=36&Itemid=1
              „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

              Comment


                #47
                Kai buvau anglijoj tai gerdavau 1664 alu,nes jis skoniu buvo arciausei lietuvisku. Nors aisku ten gaudavom ir lietuvisko svyturio alaus

                O lietuvoj tai dazniausei geriu Utenos melina,kartais svyturio,kalnapilio red'a. sitie man skaniausi
                I don't drive fast,I just fly low

                Comment


                  #48
                  Švyturys ir taškas

                  Comment


                    #49
                    Megstamiausio kaip ir neturiu, taciau megstu Gubernijos alu, Stella, ar Zalgirio. Taip pat Utenos melynas. Vasara, kai buvau estijoi pora savaiciu, tai geriau A.Le Coq alu, net i lietuva parsiveziau

                    Comment


                      #50
                      Švyturio gintarinį (nostalgija), o jei kokiam bare, tai utenos auksinį

                      Comment


                        #51
                        Parašė Aiwa
                        Vasara, kai buvau estijoi pora savaiciu, tai geriau A.Le Coq alu, net i lietuva parsiveziau
                        As jo buvau radęs leader price'e , bet Estijoj kažkaip skanesnis pasirodė.
                        Mano galerija Flickr'yje

                        Comment


                          #52
                          Švyturys, Stella artois, Grolsch. Visi pasirinktieji vien del sentimentu

                          Comment


                            #53
                            Istikimas Svyturio gintariniam, taciau tenka visko isragaut. Is uzsienietisku Heinekenas neblogas, lenkiskas LECH or smth. Nesenai buvau uzsukes Akropolin i bravarija, tai ten gyvas ajaru sviesus alus berods buvo, tai ispudi taip pat paliko.

                            Comment


                              #54
                              Bealkoholinis.
                              darbas lietuvoje.lt

                              Comment


                                #55
                                Alus Lietuvoje ir kitur

                                Parašė praetor Rodyti pranešimą
                                Bet del alaus tai jis pas mumis tikrai labai geras, aisku viskas panasu kaip latviskas, estiskas, bet tikrai geras.
                                Nera jo ko lygint su vakarietiskom pliurzom beck's, heineken, faxe. Bent jau becksai man tai ziguliniai kazkokie.
                                O kas tai nustatė? Asmeniškai aš nelabai norėčiau sutikt su tuo, kad lietuviškas alus nepalyginamai geresnis už visą kitą. Nors ir esu didelis savos produkcijos patriotas, visada stengiuosiu bet kokią prekę pirkti savą (lietuvišką arba bent jau europietišką), net jeigu ir reiktų už ją sumokėt truputį daugiau, nei už analogišką iš kitur. Tačiau lietuviško alaus nemėgėjas. Dažniausiai geriu Heinekeną arba Carlsbergą, jeigu lietuvišką tai tada Švyturio Ekstra Draught. Visų tų Utenos, Kalnapilio - ačiū, bet tikrai nereikia.

                                Nemaža dalis mano draugų taip pat renkasi importinį alų, nėra kažkokio prisirišimo prie lietuviško...

                                P.S. Negeriu alaus kibirais, labai retai išgeriu daugiau nei 0,33-0,5l per kartą.

                                Comment


                                  #56
                                  Ar atskirtum kur kokia alaus rūšis, jei reiktų ragauti iš talpų be etikečių?
                                  Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                  Comment


                                    #57
                                    Heinekeną ar Carlsbergą nuo visokių pilsnerių ar originalų tai tikrai atskirčiau . O kur pilsneris, kur originalas ar koks nors utenos melynas, geltonas ar raudonas tai tikrai, kad ne

                                    Comment


                                      #58
                                      Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                                      Heinekeną ar Carlsbergą nuo visokių pilsnerių ar originalų tai tikrai atskirčiau . O kur pilsneris, kur originalas ar koks nors utenos melynas, geltonas ar raudonas tai tikrai, kad ne
                                      Turbut neragavai Calrsbergo, verdamo UK
                                      Tada ir atskiestas "zigulinis" atrodytu dieviskas.

                                      Kuris alus (ar kokioje salyje) yra "geriausias", be abejo, yra subjektyvu, bet galima objektyviai teigti, kad Lietuva yra pakankamai senos alaus gaminimo ir gerimo tradicijos salis ir alus toje salyje tikrai puikus (kaip ir Lenkijoje, Cekijoje, Slovakijoje, Vokietijoje... ir bemaz visoje centrineje Europoje nuo Belgijos iki Baltijos saliu). Na o "Pilsneris" (t.y. sviesusis alus, apie 5% alk.), iskaitant ir visus Heinekenus, Carlsbergus ir t.t., kurie is esmes irgi gaminami pagal sita technologija, gime ne kazkur, o Cekijoje, kzkada 19 amziuje (iki tol alus budavo tamsus). Pilsner Urquell alaus Lietuvos supermarketuose taip pat buna, mano ziniomis. Taigi, jeigu nori "geriausio" ir originalaus sviesaus alaus, paragauk Pilsner Urquell ar Budweiser is Cekijos
                                      Paskutinis taisė John; 2007.02.02, 22:56.
                                      Flickr || 2014 in retrospect: Minsk|Wien|Bangkok|Hong Kong|Shenzhen|Shanghai|Beijing|Guangzhou

                                      Comment


                                        #59
                                        /\
                                        Ačiū už istoriją, užsirašiau pavadinimą, kai tik turėsiu galimybę būtinai pasiieškosiu ir paragausiu

                                        Comment


                                          #60
                                          @pauliaK: Bet kad Carlsberg'ą pardavinėjam Lietuvoje ar ne Švyturys verda? Ir technologijos praktiškai tos pačios

                                          Aš tai renkuosi čekišką juodą, nes lietuviško pasirinkimo nelabai yra.
                                          P.

                                          Comment

                                          Unconfigured Ad Widget

                                          Collapse
                                          Working...
                                          X