O ką tas VLR blogo rašo, jeigu objektyviai? Vienintelė jo liga nebent tokia, kad jis nėra parašęs nei vieno pranešimo šioje populiariausioje temoje, nors ši tema jo laukia, aš noriu turiningai su juo pabendrauti apie traukinių kaldizmoriencinimą, braidymą po obradus apsiavus guminius botus ir stovėjimą Vaduvos st., kur darysime čiukurovinius judesius žiūrėdami į ausienus (t.y. kai fūros nusileidžia nuo Savanorių pr. kalno ir joms dega žalia ir jos per tą perėją savo puspriekabės ratais tik PŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪM parskuodžia su Lietuvos lentynoms skirtomis prekėmis iš visokių Deutschlandų ir pan.).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Bet jaučiu kai šioje temoje apsilanko seniai šitame forume nebuvę nariai, kai pamato mano 400 puslapių makliavojimų, jaučiu taaaip norėtų kad ši tema būtų ištrinta, taip norėtų, kad aš bučiau išbanintas, taip norėtų, kad mane užblūdytų, užglūdytų, užglušintų skutikas (taip vadinu Vilniaus "Siemens/Prigozhin/Avia Solutions Group/Twinsbet" (tinkamą pabraukti) arenos sirenos garsą, kuris skelbia kėlinio pabaigą, time-out`ą arba žaidėjo keitimą (24 sekundžių atakos pabaigą joje paskelbia Sinyyyca - TRYYYYYYYYYKŠT!).
Comment
-
Na štai kartais ir iš mano vamzdžio ne vien tik srutos kliokia - 10 nuotraukų iš, kaip sakydavo vienas kolega, mano kelionių su kolūkiečių transportu. Kadangi foto gali sukristi netaisyklinga eilės tvarka, visos foto sunumeruotos:
1. Jieznas
2. Keliantis atgal iš Smiltynės į Klaipėdą
3. Sudargo piliakalniai ir slėniai
4. Voratinklis ant tvarkaraščio lentelės Panemunėje
5. Maciučiai
6. Šilutė
7. Visaginas
8. Panemunė
9. Nida
10. Seredžius
- 2 patinka
Comment
-
Labai gera rašliava. Spaudžiu Patinka. Nežinau kaip kitaip išreikšti savo emocijas [teigiamas].Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąVakar kur rodė per LRT žinias reportažą apie protestų siaubus Irane, tai prieš pradedant rodyti, žinių vedėja sako: "Perspėjame, kad kai kurie vaizdai gali sukrėsti". Tai nieko sukrečiančio taip ir nepamačiau, mane žymiai labiau sukrečia, žinote kas? Ogi tos 5-osios lemiamos praėjusio sezono LKL finalo serijos rungtynės tarp Žalgirio ir Ryto, įvykusios Kaune, Žalgirio arenoje, kur šeimininkai nubirzgino svečius rezultatu 76:69. Sakau, rytiečiai dar 3 kėlinyje pirmavo rezultatu 48:38, bet Sirvūcha pabėgo su kamuoliu į priekį, paskui dar vienas jo lay-up`as ir taip pamažėle jie prisivijo svečius iš Wilno. Na o pabaigoje tai tikrai įdomu, ar nieks nenumirė, kai tas serbas Smile`agičius nusišypsojo tritaškį į Ryto krepšį, vėliau tas Brazdeikis meistriškai apsivarė kamuolį (o jei ne Vilniuje gyvenančio Nausėdos sprendimas išduoti jam LT pilietybę, kaip būtų susiklosčiusios žaliai baltų rungtynės?), paskui dar Ūlia nusišlapino į Ryto krepšį, ir štai suburzgus [GabLandsbergo boileriui nuo Centro ir Žaliakalnio] jau trykšta Margirio Normanto aršarėlės, jau verkia sugniuždytas jaunas vyras, prie kurio verksmo neabejotinai prisidėjo Deividas Sirvydis, kurį už tai, už savo buvusios komandos išdavimą aš vadinu Bešir(d)vydžiu. Taip pat tas Deividas Berširdvis to paties sezono KMT finale dar paš*ko reikalus ir Klaipėdos "Neptūnui" - ten likus apie 20 sekundžių jis prasiveržė link krepšio, pelnė 2 taškus su pražanga ir išvedė žalgiriečius į priekį. Vėliau, Deivido Gailiaus tritaškis skriejo pro šalį ir neptūniečiai liko tik simbolianiais širdžių čempionais. Įsivaizduojate - Vilniuje užaugęs žaidėjas padėjo kauniečių klubui laimėti prieš klaipėdiečius!
O čia galite pasižiūrėti santrauką rungtynių, kurios sukrečia žymiai labiau nei Iranas, ypač paskutinis jo kėlinys, kai Ryto žaidėjai buvo tokie sugniuždyti, nors žaidžiant 4 rungtynes Vilniuje beveik turėjo titulą savo rankose:
https://www.youtube.com/watch?v=ukpy8geU6-gAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Bet labai gerai, kad yra tokia tema, kur gali rašyti ką nori [žodžio laisvė iki tam tikros ribos aišku].Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąBet jaučiu kai šioje temoje apsilanko seniai šitame forume nebuvę nariai, kai pamato mano 400 puslapių makliavojimų, jaučiu taaaip norėtų kad ši tema būtų ištrinta, taip norėtų, kad aš bučiau išbanintas, taip norėtų, kad mane užblūdytų, užglūdytų, užglušintų skutikas (taip vadinu Vilniaus "Siemens/Prigozhin/Avia Solutions Group/Twinsbet" (tinkamą pabraukti) arenos sirenos garsą, kuris skelbia kėlinio pabaigą, time-out`ą arba žaidėjo keitimą (24 sekundžių atakos pabaigą joje paskelbia Sinyyyca - TRYYYYYYYYYKŠT!).AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 1 patinka
Comment
-
Dėl septintos foto tai grįžau pasitikrinti į sąrašą ar tikrai čia Lietuvos miestas. Galvojau, kažkas iš rytų labiau, bet pasirodo Lietuvos rytų deja.Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąNa štai kartais ir iš mano vamzdžio ne vien tik srutos kliokia - 10 nuotraukų iš, kaip sakydavo vienas kolega, mano kelionių su kolūkiečių transportu. Kadangi foto gali sukristi netaisyklinga eilės tvarka, visos foto sunumeruotos:
1. Jieznas
2. Keliantis atgal iš Smiltynės į Klaipėdą
3. Sudargo piliakalniai ir slėniai
4. Voratinklis ant tvarkaraščio lentelės Panemunėje
5. Maciučiai
6. Šilutė
7. Visaginas
8. Panemunė
9. Nida
10. SeredžiusAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Tai taip, aš sakau, neseniai galvojau įkurti savo Youtube kanalą, kur pvz. sėdėdamas prie stops.lt programos komentuočiau Vilniaus viešojo transporto eismo spūstis, analizuočiau maršrutų trasas, kokios pvz. susidarė penktadienio snygio metu (Kauno gatvėje tas pats troleibusas per pusvalandį pasislinko vos 100 metrų, o štai Gariūnuose neprivažiavus "Depo" stovima neįtikėtinai ilgai, tuo tarpu Žvėryne artėjant link sankirtos su T. Narbuto g. susibūrę kone visi 7 maršruto troleibusai, kurie visiškai nejuda. Katastrofinė situacija - Švitrigailos g. iki buvusios "Spartos" sankryžos ir už jos link Naujininkų - kiek "Transrevio" autobusų vėluoja sugrįžti į parką! Kiek geresnė situacija - Antakalnio g., kur viskas vyksta daugmaž laiku), arba tiesiog dėstyčiau savo gyvenimo tiesas ir požiūrį į jas, nu arba kvailiočiau, pvz. sėdėčiau ties šia perėja https://www.google.com/maps/@54.6442...a47kvQ!2e0!5s2 0180801T000000!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dm aps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D10.25 4669234595%26panoid%3DuZjslh9MhquX_A4da47kvQ%26yaw %3D248.17354842530287!7i13312!8i6656?entry=ttu&g_e p=EgoyMDI2MDEwNy4wIKXMDSoKLDEwMDc5MjA3M0gBUAM%3D ir transliuočiau tą didybę, kai nuo kalno nusileidžiančiai fūrai dega žalias, ir jos puspriekabės 3 ratai vien po kito tik PUMVUMVUMVUMVUMVUMVUM sumindo tos pėsčiųjų perėjos asfaltą, ir aš kaip autistas, bliaunu "AUSIEEEEEENAI" (kadangi beveik gali būti garantuotas, kad jei vilkikas atriedėjo magistraliniu keliu A1, jis pravažiavo automagistralės šone netoli Vievio esantį kaimą Ausieniškės. T.y. vos prieš kelioliką minučių jį dar lydėjo Elektrėnų žvaigždelė, o dabar jis jau skrodžia sostinės kelius, partempdamas krovinuką iš užsienio.
Taip, 2022 metai buvo vieni geriausių mano gyvenime (apart stacionarinio gulėjimo savaitę pačioje metų pradžioje), tačiau per juos mane [su sirena] išdžiuržgindavoiš forumo bene dažniausiai, nes dar nežinojau, kad negalima rašyti, ką man, būnant darželinuko amžiaus, reiškė vyriška apžvalga. Kaip man pašalinimo nepriimti kaip asmeninio įžeidimo? Tuo metu dar tik kūrėsi ir vystėsi ši tema. Nes liutass ilgiau ištempdavo neišmestas.
Na o jūsų parašas mane vilioja, kadangi jame aptikau tai, ką mėgstu labiausiai - lietuvių keliautojų fotoreportažus iš kokios nors mažiau turistinės šalies. Štai dauguma lietuvių mėgsta Egiptą, Tunis(ij)ą, Maroką, tačiau Libiją ar Alžyrą dažniausiai praleidžia. Pats gyvenime nekeliaučiau į jokią užsienio šalį, nes nemoku kalbų, o itin trumpas vizito laikas (nes nemokėčiau ką ten nuvykus žiūrėti) tik sukels papildomą patikrą, tačiau mėgstu kai kažkas nuvyksta ir aprašo netradicines šalis ar aplanko jas mažiau populiariais būdais, pvz. kai į šalis, į kurias mes įpratę skristi, kažkas nusprendžia važiuoti automobiliu kaip čia: http://www.4x4forum.lt/index.php?/to...ar%C5%A1rutas/. Tos tradicinės tipinės visų turistų numintos Vakarų Europos šalys (prisileidusios imigrantų iš nesaugių šalių ir todėl dar labiau atgrasios), visokios Turkijos, Maldyvai, Tailandai dažniausiai lieka vidutinybėms... Įdomiausias vietas aplanko ne turistai, o vykstantys kitais reikalais, pvz. mano pažįstamas, kuris dirbdamas jūreiviu lankėsi Saudo Arabijoje dar tais laikais, kai turistui vizą gauti buvo praktiškai neįmanoma. Asmeniškai palietė ir 2016 m. "Misija Sibiras" į Igarką (miestą, kur gyveno mano močiutė) su Andriumi Tapinu priešakyje. Paskui niekada nepamiršiu to nuosavą vilkiką turinčio lietuvio, kur pasakojo apie reisą iš NL į UZ, tai vat jūs pasakykite, ar daug rasite lietuvių, kurie būtų sausuma kirtę visą Turkiją, Iraną, Turkmėnistaną? Tie tipiniai instagraminiai keliautojai tokių mažiau žinomų šalių (kur reikalinga viza) ar jų regionų neaplankys - jie fotografuojasi tik visų numintose įprastose vietose.
Comment
-
Bet gal mane tose praėjusio Betsafe-LKL sezono 5 finalo serijos rungtynėse tarp Žalgirio ir Ryto sukrėtė ne tiek pats faktas, kad šeimininkai panaikino 10 taškų deficitą, bet kad tas arenos pranešinėtojas vis užkūrinėjo areną savo ugningu rėkimu, ypač kai wilenski svečiai turėdavo kamuolį, ypač taip trukdydavo jiems susikaupti paskutiniame kėlinyje: "Tiukšmoooooooo!". O kai įmeta žalia baltas, net jei tai Ryto tėviškėje - Vilniuje gimęs D. Sirvydis, jam Žalgirio arena vis tiek ploja. Čia toks kognityvinis disonansas ar ne? T.y. kad kauniečiai šiaip nemėgsta Vilniaus, serga prieš Rytą, tačiau kai atstovaudamas Žalgirį, pūslę į krepšį įmeta vilnietis pagal kilmę, praeityje žaidęs už Rytą, jie jam ploja jau nebežiūrėdami, kokiame mieste jis gimęs ir augęs?
Patieksiu dar labiau nesuderinamą pavyzdį - štai dauguma Serbijos gyventojų jaučia neapykantą JAV, už tai kad 1999 m. jie bombardavo jų šalį. Tačiau nepaisant šios nuoskaudos, kai atstovaudamas kokį serbų krepšinio klubą, taiklų metimą į skylę su tinkliuku pataiko [juodaodis] amerikietis, visi keliolika tūkstančių agresyviai nusiteikusių Partizan ar CrvenaZvezda diedų šėlsta, baubia kai tas amerikietis pelno taškus ir padeda šeimininkų komandai laimėti.
Taip išeina, jei koks nors "Žalgiris" nusipirktų kokį nors rusą, pavarde Lenin, ir tas Leninas savo pelnytais taškais padėtų kauniečiams prieš ką nors laimėti, tai lietuviai irgi jam plotų, nesvarbu kad rusas (iš šalies, liejančios mūsų brolių ukrainiečių kraują) svarbu, kad atstovauja mūsų šalies klubą ir savo rezultatyviu žaidimu prisideda prie jo pergalės?
Ar ne? Ar taip pasaulis ir žmonių psichologija sutverti?
Comment
-
Bet kaip aš pagalvoju, jei Belgijoje esantį Liuveno miestą vadintume apsišaukėlio advokato Stanislovo Tomo miestu, tai 2017 metus galima drąsiai vadinti Liudų metais. Juk metų pradžioje pasaulį apskriejo žinia įspūdinga - Vokietijos specialiajame archyve Vasario 16-osios nepriklausomybės aktą atrado advokatas Liudas Mažylis. Tais pačiais metais, jei gerai apskaičiavau, (jei ne, minėtas kolega perskaitęs šį postą patvirtins arba paneigs) mokyklą baigė vienas mūsų forumo Liudas - tikrai perspektyvus jaunuolis, programėlių kūrėjas, kuris pabandė pasikėsinti į šios temos suverenitetą ir teritorinį vientisumą ("...ar gal galima šitą vieno forumo nario pastovių makliavojimų temą tiesiog ištrinti? Sakykime, atsibodo pastoviai šitą matyti.").
Comment
-
Bet šitoje gatvėje aš gerokai mažiau sūdžiu KET pažeidėjus, nei anoje.
O jau kaip bus tame gerų zombių krašte
Vienas Baodzi težino
Nėra kito pasirinkimo, tik Didžiasalis
O Ignalina - tai vartai į jį!
Tikrai, kas jei ne II pakopos suardymas, iš kur mums tektų paimti trūkstamą sumą remontui ir ? Investuoti į IBKR, VWCE, S&P? Vis dėl to ta KurVilija dosni moteriškė, finansiškai neraštingųjų deivė.
Comment
-
Trumpai tariant, pasaulis taip „sutvertas“, kad žmonės geba atskirti sportinį vaidmenį nuo politinių ar kultūrinių tapatybių. Tai nėra prieštaravimas logikai – tai tiesiog konteksto pakeitimas. Sporto arena nėra moralinių ar geopolitinių deklaracijų vieta, ji pirmiausia yra emocijų, lojalumo komandai ir pergalės siekimo erdvė.Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąBet gal mane tose praėjusio Betsafe-LKL sezono 5 finalo serijos rungtynėse tarp Žalgirio ir Ryto sukrėtė ne tiek pats faktas, kad šeimininkai panaikino 10 taškų deficitą, bet kad tas arenos pranešinėtojas vis užkūrinėjo areną savo ugningu rėkimu, ypač kai wilenski svečiai turėdavo kamuolį, ypač taip trukdydavo jiems susikaupti paskutiniame kėlinyje: "Tiukšmoooooooo!". O kai įmeta žalia baltas, net jei tai Ryto tėviškėje - Vilniuje gimęs D. Sirvydis, jam Žalgirio arena vis tiek ploja. Čia toks kognityvinis disonansas ar ne? T.y. kad kauniečiai šiaip nemėgsta Vilniaus, serga prieš Rytą, tačiau kai atstovaudamas Žalgirį, pūslę į krepšį įmeta vilnietis pagal kilmę, praeityje žaidęs už Rytą, jie jam ploja jau nebežiūrėdami, kokiame mieste jis gimęs ir augęs?
Patieksiu dar labiau nesuderinamą pavyzdį - štai dauguma Serbijos gyventojų jaučia neapykantą JAV, už tai kad 1999 m. jie bombardavo jų šalį. Tačiau nepaisant šios nuoskaudos, kai atstovaudamas kokį serbų krepšinio klubą, taiklų metimą į skylę su tinkliuku pataiko [juodaodis] amerikietis, visi keliolika tūkstančių agresyviai nusiteikusių Partizan ar CrvenaZvezda diedų šėlsta, baubia kai tas amerikietis pelno taškus ir padeda šeimininkų komandai laimėti.
Taip išeina, jei koks nors "Žalgiris" nusipirktų kokį nors rusą, pavarde Lenin, ir tas Leninas savo pelnytais taškais padėtų kauniečiams prieš ką nors laimėti, tai lietuviai irgi jam plotų, nesvarbu kad rusas (iš šalies, liejančios mūsų brolių ukrainiečių kraują) svarbu, kad atstovauja mūsų šalies klubą ir savo rezultatyviu žaidimu prisideda prie jo pergalės?
Ar ne? Ar taip pasaulis ir žmonių psichologija sutverti?
Didesnis kognityvinis disonansas turbūt yra, kai ukrainietis kartu su rusu (net jei jo pavardė trumpa) kovoja pries ruziją. Ir tai yra kaip papildomos rankos, kojos ir galva, kurios tau padeda siekti pergalės, nepriklausomai nuo tautybės kolegos ir tavo įsitikinimų. Tai komandiniam sporte panašiai.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Dalinanti pažadus su palūkanomParašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąVis dėl to ta KurVilija dosni moteriškė, finansiškai neraštingųjų deivė.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Sakau, gal pavaduotumėte liūtą-ą, kol jis negrįžo iš atostogų? Va kai susikūręs paskyrą Reddite įkeldavau kokį pranešimą, tai iškart išvadindavo šyziku, reportindavo už nesąmonių rašymą. Tačiau tenai kažkodėl tvarkytojams normalu, kad į lietuvišką tekstą įterpiami anglicizmai ("dirbu remote"- kas tas remote, gal remontas?) ar keiksmaždožių trumpiniai, visokie durni moterų grožį apibūdinantys išsireiškimai kaip "5/10 boba". Apskritai nesuprantu to vaikinų noro žemintis siekiant patelių dėmesio - grynai kaip gyvuliai gamtoje patinai paskui pateles, aš pasirinkau lengvesnį kelią - tiek internetu, tiek gyvai ieškoti pažinčių kad ir 54.745595, 25.295768 - širdis ko trokšta visko čia yra. Nu dugnas visiškas. Ir tokiems nieks nieko nedaro, o vat kai pasistengiu pasidomėti veiksmų seka, einančia po to, kai ką nors [mirtinai] partrenki, jiems atrodau nesveikas. Tipo, kai partrenksi, tada ir sužinosi. Bet aš noriu viską žinoti iš anksto, kaip policija atvyksta į vietą, tikriausiai prašo padikstuoti telefono numeriuką, adresiuką, paskui įdomu, kaip ateina šaukimas į teiasmą, kaip tau duoda žuvusiojo šeimos narų kontaktus...
Comment
Comment