O ką tas VLR blogo rašo, jeigu objektyviai? Vienintelė jo liga nebent tokia, kad jis nėra parašęs nei vieno pranešimo šioje populiariausioje temoje, nors ši tema jo laukia, aš noriu turiningai su juo pabendrauti apie traukinių kaldizmoriencinimą, braidymą po obradus apsiavus guminius botus ir stovėjimą Vaduvos st., kur darysime čiukurovinius judesius žiūrėdami į ausienus (t.y. kai fūros nusileidžia nuo Savanorių pr. kalno ir joms dega žalia ir jos per tą perėją savo puspriekabės ratais tik PŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪMVŪM parskuodžia su Lietuvos lentynoms skirtomis prekėmis iš visokių Deutschlandų ir pan.).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Bet jaučiu kai šioje temoje apsilanko seniai šitame forume nebuvę nariai, kai pamato mano 400 puslapių makliavojimų, jaučiu taaaip norėtų kad ši tema būtų ištrinta, taip norėtų, kad aš bučiau išbanintas, taip norėtų, kad mane užblūdytų, užglūdytų, užglušintų skutikas (taip vadinu Vilniaus "Siemens/Prigozhin/Avia Solutions Group/Twinsbet" (tinkamą pabraukti) arenos sirenos garsą, kuris skelbia kėlinio pabaigą, time-out`ą arba žaidėjo keitimą (24 sekundžių atakos pabaigą joje paskelbia Sinyyyca - TRYYYYYYYYYKŠT!).
Comment
Comment