Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Taip, nedirbu ir neplanuoju, bet neniekinu dirbančių žmonių, kurie savo darbą atlieka profesionaliai ir sąžiningai - autoservisų mechanikai bendraudami nesikeikia ir naudodami detalių pavadinimus vartoja lietuviškus terminus, autobusų vairuotojai paėmę pinigus iš keleivio - atspausdina bilietus, mokytojos - rėkia, siekdamos palaikyti drausmę pamokoje, gydytojai neima kyšių, policininkai gavę pareiškimą dėl skelbimo apie dingusį katiną ant stulpo negalvoja "turbūt pats neturi jokio augintinio", o moderatoriai visus vienodai šalina.
Pas gaziečius nebent infiltruotis, kad ištraukti visus jų slaptus planus, o tuomet perduoti informaciją Izraeliui, kuris galutinai sunaikins tą teroristų kalvę. Nors, sako, kad "Hamas" yra žydų valstybės projektas, kuris niekada nebus sunaikintas (nes patys Mossad jį palaiko gyvą), nes kita alternatyva jiems - dar radikalesnė PLO.
Comment
-
Bet va irgi žiaurumas: gimiau karaimų Trakuose, buvau gražuolytė mergytė Raitelaitytė, paskui persikėliau į mieląsias Grigiškes, 2006 m., kai Kristupas pradėjo lankyti darželį, buvau tokio pat amžiaus, kaip šiuo metu jis pats. Nuo mažens pastebėdavau skriaudžiamus vargšus išnaudojamus darbininkus, tad ėmiau kovoti už jų teises ne tik mintimis, bet ir realybėje. Tad įsitryniau į profsąjungas, kilau, kilau kol mane pastebėjo, tapau pirmininke. Vėliai pagalvojau: ką gi dar doro čia nuveikus? Davai einu į politiką! Kokia partija man kaip žmogui, artimiausia? Kas nuo seno kovojo už internacionalinio proletariato teises? Ogi raudonieji LSDP. Tai va, įsišliejau į partiją, pradėjau būti viena ryškiausių jos figūrų, tapau sau artimiausios sferos ministre, bet subyrėjus John lyderšipų vyriausybei man vietoje Š. Černiausko tyrimais sutarkuoto Gintauro Paliuckio, buvo pasiūlyta matuotis prime minister postą. Sutikau. Na ir dabar galiu susipažinti su medžiaga "VISIŠKAI SLAPTAI", nepaisant to, kad lankiausi Rusijoje jau po Krymo atplėšimo, nes turiu ten giminių (kodėl tuomet Kristupas neturi giminių jokioje užsienio valstybėje)?, negi paliksi juos merdėti vienus? Ši valdžia bus kitokia - ištariau aš. Na ir dabar vesiu lietuvių tautos laivą pirmyn per ledą, ugnį ir per ausienus patenkamus pravienus, juose kylančią Gapšio saulę.
Apie kokią naujai užgimusią politikę čia kalbama?
Comment
-
Sakau, 4 klasėje įtikėjau Senio Šalčio egzistavimu taip stipriai, kad maniau, jog jis gali skaityti mano mintis ir pagal tai po eglute atnešti tai, apie ką mintyse galvoju tuo metu. Ir baisumas buvo tas, kad mama gi pasidomės, ką gavau dovanų ir taip išaiškės tiesa. O būdamas ketvirtoku, kai dar neturėjau nei kompiuterio, nei telefono su internetu ir visi mano vartai į pasaulį buvo knygutės, tuo metu daug skaičiau apie judaizmo religiją, kad jie garbina savo dievą - Jahvę. Tai atsimenu taip bijojau, kad po eglute nerasčiau padėtos Toros, kad kartą net kažką susapnavau ta tema. Tipo, aš atsiverčiu tą jų šventą raštą ir ten parašyta, kad... Dievas nuliūdins.
Comment
-
Bet ten kur nuotraukose matau, kad tie profesionalūs LK kariai ar LŠS nariai, pas juos viršuje, kairėje pusėje yra prilipinama juostelė su tarnaujančiojo pavarde. Taip išeina, tau tą juostelę pagamins specialiai pagal tavo, sąrašuose esančią pavardę? Ten esu matęs pačių keisčiausių, rečiausių pavardžių. Taip išeina, jei aš įsiliečiau į tas karines struktūras, ant mano uniformos irgi puikuotųsi "PUČINSKAS"? Kokia tavo pavardė, tokią ir pagamins nešioti, ar ne?
Comment
Comment