Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Visai ne į tą pusę, matau, kad ir šitas per sunku. Esu nakvojęs išvardintose savivaldybėse. Gal pavardinsite visas iš eilės, kokiais tikslais/su kuo siejama? Vilnius kaip ir viskas aišku, čia aš gimiau, čia gyvenu dabar ir esu praleidęs 99 % naktų.

    Comment


      pas gimines buvot

      Comment


        Visai ne. Kiekviena savivaldybė vis kitu tikslu. Taip, mano senelis kilęs iš Skuodo rajono, bet jei ten kokie giminės ir likę, mes nepalaikėme ryšio su senelio gimine taip stipriai. Kai kuriose jų nakvodavau su/pas kažką, kai kur - savarankiškai. Na?

        Comment


          error

          Comment


            Ukmergės r., turiu omeny Sližių kaimą, apie kurį daug pasakodavau, kaip stebėdavau žemės ūkio techniką ir kitus nuotykius - ten su močiute vasarodavome. Įprastai per vieną vasarą būdavo 3 važiavimai, kiekvieną iš jų tam kaime prabūdavome 2-3 savaites.
            Klaipėda - mes dviese su mama savarankiškai vykome traukiniu, ten kėlėmės keltu, kažkiek įbridome į jūrą, vaikščiodavome po miestą. Kai grįžus į Vilnių papasakojau apie tai namuose likusiam seneliui, jis sako "Nu tai pas ką nakvojote - spėsiu pas Marytę arba Onutę (t.y. mano močiutės seseris)". Ir senelis kone išsižiojo, kai pasakiau, kad ne tik kad pas jas neužsukome, bet nakvojome svečių namuose, už kuriuos, aišku, reikėjo mokėti pinigus. Mano mama taip vertina privatumą, kad net viena iš tų seserų, gyvena visai šalia stoties, tai mes su mama specialiai ėjome per aplinkui, kad ji nepamatytų mūsų pro langą, žodžiu, mes savarankiškai apsistojome, ne pas gimines, nesvarbu, kad būtų buvę nemokamai.
            Skuodas - čia buvo mano 6 tarpmiestinės kelionės su nakvyne, nes toks maršrutas - Vilnius-Kaunas-Raseiniai-Kryžkalnis-Telšiai-Skuodas, kuris ten atveža vėlai vakare, pernakvoja, ir kitą dieną popiet grįžta į Vilnių. Pirmus 5 kartus nakvojau viešbutyje, esančiame visai šalia stoties, paskutinį sykį - autobuse ant galinės sėdynės. Vairuotojas buvo pažįstamas, tai leido.

            Comment


              nu praktiskai turistas

              Comment


                Tai va, bet kitų populiarių kurortų mano Lietuvoje nakvotų vietų sąraše nerasi. Tuo noriu parodyti, kad esu gan sėslus, ir beveik visas naktis praleidžiu savo mieste.
                O kai pasakau žodį Dumalakas, kam teikiate pirmenybę, vartodamas šį žodį - ar tas Lryto žurnalistas, ar tas kvadratinis plokščias smulkintuvas, kurį praminiau šiuo žodžiu?

                Comment


                  snulkintuvas

                  as tai is viso niekur kitur nesu nakvojes, tik Didingame Kaune, paskutinius 10 metu

                  Comment


                    ​​​​​O ar gražu, kai jaunų entuziastingų krepšinio mėgėjų komanda pasivadina "Jaunyste" ir eina į trasą... ir susitinka su patyrusiais vilkais, kurie juos sudoroja rezultatu 89:33, ir taip tarsi apš*ka ne tik tuos pralaimėjusios komandos žaidėjus, bet ir visus likusius jaunus pasaulio žmones?

                    Comment


                      Negražu, bet ir kvaila tuo pačiu. Kam jiems reikėjo eiti zaisti?

                      Comment


                        Nenustebkite, jei mano klausimai pradės kartotis, kaip jūs atestatą išlaikysite nesikartojęs?
                        O dabar norite paspėlioti, kokios yra netarifinės stotelės tarpmiestiniams Kauno mieste, pagal kiekvieną kryptį?

                        Comment


                          Nežinau kas tai yra

                          Comment


                            Parašė liutass Rodyti pranešimą
                            Nežinau kas tai yra
                            Pavyzdys

                            https://www.google.com/maps/@54.8748...l=lt&entry=ttu

                            Comment


                              O ka čia reikėtų atsakyti?

                              Comment


                                Kiek kartų jus mokau, treniruoju, kad nebūtumėte silikatas. Nu tikrai esu minėjęs, kad netarifinė stotelė - tai paprasta miesto teritorijoje esanti stotelė, kuri "netarifine" vadinasi tik tolimojo susisiekimo autobusams. Tai stotelė, kurioje jie, priklausomai nuo krypties, stoties atžvilgiu, gali sustoti tik išleisti, arba tik paimti keleivių. Tarkime, ši stotelė Kaune, atvažiavus nuo Marijampolės keliu A5 ir riedant Veiverių gatve nuo Garliavos, pasukus į dešinę į Europos prospektą, pagal kurį pavadinta ir stotelė, pastaroji yra skirta TIK IŠLAIPINIMUI atvykstantiems iš Marijampolės į Kauną. O vat joje stovintys keleiviai, kurie paprastai laukia miesto autobuso, tačiau jie pamatę, kad jiems po nosimi sustojo kažką išleisti tarpmiestinis autobusas, jie į jį įlipti kad juos nuvežtų iki Kauno autobusų stoties - negali, nes jiems reiktų mušti bilietą kaip nuo Marijampolės - kas tau mokės tokius pinigus už 15 min. trunkančią kelionę iki stoties? Ta raudona juostelė ant ženklo, po pavadinimu ir reiškia tolimojo susisiekimo maršruto išlaipinimo (jei stotelė yra vykstant nuo stoties iš miesto - įlaipinimo) vietą.

                                Comment


                                  O koks lopas gali laukti kazkokio tarpmiestinio autobuso, kad nuvažiuoti iki kažkur mieste? Tai juk miesto autobusai tam yra. Dar nesu mates kad kokia boba brautusi ne i miesto autobusa ar troleibusą. Nu nebent kvanktelejusi

                                  Comment


                                    Tai gan reti tokie atvejai, bet kiek esu bendravęs su vairuotojais, su tikslu paklausti ar jie tokius paima - tai sako, kad dažnam yra pasitaikę. Taip, dauguma ir laukia miesto autobusų/troleibusų ir eidami į stotelę dar patys nežino, kad "užsiraus" ant tarpmiestinio, bet vistiek su juo bus greičiau nei su miesto, nes miesto stoja kiekvienoje stotelėje, o tarpmiestinis, į autobusų stotį atveža tiesiausiu keliu, o miesto maršrutai dažniausiai padaryti taip, kad vingiuotų aplinkinėmis gatvėmis, kad paimti kuo daugiau keleivių.

                                    Comment


                                      Tai cia tas pats kaip prieiti prie bet kokios mašinos ir sakyti, nuvezk mane ten ir ten, bus greičiau, negu su autobusu

                                      Comment


                                        liutass , čia ne jūs?

                                        https://www.facebook.com/tomas.liuks...DozNjU0MTEzNzM xNDkwMDA0XzEwMTY5NDg2MTI4NTAzMzY%3D

                                        Comment


                                          Ne, as nenaudoju fuckbooko

                                          Comment

                                          Working...
                                          X