Man tai liuks, kad prieina jaunimas ir bazarina, o ne už kampo stebi, nes kaip čia ponui iš už jūrų marių ranką pabučiuot priėjus. Mes tokiais tempais vakarėjam, kad jau kitą kart nebesuvedam galų.
Šiaip tai vien teigiami komentarai apie Lietuvą(tvarkinga, europietiška) ir lietuvius(mandagūs, šilti, gerai šneka angliškai) tiek po jo paties, tiek po Johnny video.
Apie Visaginą buvo visko, pabaigoje ir LIETUVIŠKĄ ALŲ išpylė. Dar ne vakaras, kas bus ateityje.
Pamiršau parašyti, dėl lietuvaičių kurie jam kariasi ant kaklo, kad tik pasidarytų nuotrauką.
Šiaip tai vien teigiami komentarai apie Lietuvą(tvarkinga, europietiška) ir lietuvius(mandagūs, šilti, gerai šneka angliškai) tiek po jo paties, tiek po Johnny video.
Kai pažiūrėjau dabar mongolo video su plikiumi, man, kaip ir kitiems M-NET dalyviams, pasidarė svetimos gėdos jausmas. Šitie pis..ūs girtuokliai važiuoja dviejų dalykų + pažvengti iš ubagų.
The channel has over 3.3 million subscribers as of 2021 and has accumulated over 450 million views so far. It is able to get an average of 200,000 views per day from different sources. It is able to get an average of $1,600 per day ($600,000 a year) from the ads that appear on the videos. https://naibuzz.com/how-much-money-b...ube-net-worth/
Kai pažiūrėjau dabar mongolo video su plikiumi, man, kaip ir kitiems M-NET dalyviams, pasidarė svetimos gėdos jausmas. Šitie pis..ūs girtuokliai važiuoja dviejų dalykų + pažvengti iš ubagų.
Labai priklauso nuo turinio tipo, bet taip geriausiai apmokamos reklamos eina JAV rinkai. Aišku youtube bando laikyti tai konfidencialiu dalyku bet us keliais youtuberiais kalbėjau tai palyginus ad revenue koks receptų kanalas duoda 20 kartų didesnį uždirbį per peržiūra nei videožaidimų kanalas.
Komentuoti: